March 29 2024 09:06:38
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 6

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,743
· Nejnovější pilot: Thehealthreviews23
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2: Battle of Stalingrad (letový bojový simulátor z období bitvy o Stalingrad) » IL-2: BoS Dedikované servery
 Vytisknout diskuzi
Bomber Nights na CombatBoxu
Hot_Dog
Zdar pánové!

Amíci už delší dobu pořádaj na CombatBoxu něco čemu se říká Bomber Night, Friday Night Flights a podobně.

(Kdo neví, o co se jedná, jsou to takové organizované polety, něco na půl cesty mezi mini-speciálkou a normálním dogfight serverem. Ovšem veškerá příprava stačí v rámci briefingu půl hodiny před akcí. V USA maj tyto "Bomber Nights" docela dlouhou historii a tradici, pamatuju, že sem jí letěl už na starém šturmu před zhruba 10 lety, opět v naprosto nelidském čase pro EU v noci z pátku na sobotu. Nyní změnili jméno z "Bomber Nights" na "Friday Night Flights", ale koncept zůstává plus mínus totožný. De o to, že na DogFight servru si každý nelítá jak chce, ale je snaha vytvořit velké skupiny a provádět trochu realističtější lety, než každá pes jiná ves a každej podle sebe. )

S pár lidma z CSW sme se několikrát letos zůčastnili, ovšem největší problém byl, že akce se konají od 3 hodin v noci z pátku na sobotu. Jelikož byla nejen od nás touha pořádat něco i v Evropsky přijatelném čase, dohodli sme se adminy CombatBoxu a pořádáme Evropskou verzi nazvanou Saturday Encore Flights, první polet je zítra v sobotu od 21:00. Nemám moc čas se o tom tady rozepisovat a řešit, ale kdo by měl zájem o něco podobného, je určitě vítán! Všechny informace jsou na Discordu CombatBoxu v sekci "Friday Night Flights", pro akci je nutné se zaregistrovat, používat SRS a být schopen komunikace v AJ (v případě více lidí alespoň velitel roje). Briefing probíhá půl hodiny před akcí na discordu a opět minimálně velitel roje (ale klidně všichni) by se ho měl zůčastnit. Schválně sem nedávám všechny informace, protože jak říkám, nemám prostor pro to to s každým řešit, takže přihlášení na Discord a zjištění informací tam beru prozatím jako takové síto těch, kteří o to budou mít opravdu zájem - ti si informace bez problémů zjistí a zaregistrují se, není to nic těžkého... Za nás můžu podobné akce jen doporučit...

==============================================================================================================================================
Info k zítřejši akci:


FRIDAY NIGHT FLIGHTS and
SATURDAY ENCORE FLIGHTS

Date: April 2nd and 3rd, 2021
Time: See Registration Page
Server: Combat Box FnF
Comms: IL2 SRS

REGISTRATION PAGE:
https://campbell2...ot-Roster/
SRS INSTALLATION:
https://github.co...ses/latest

Please note: All participants must be on and use SRS.

This week will include our first ever, Saturday Encore Flights event. When you go to the registration page, you will see that you can register for either event. The Saturday Encore Flights will be hosted by different MCs and this week will be CSW_Hotdog.

We begin our event in late 1941, just before winter sets in over Moscow. Axis 3rd Division needs to capture Moscow, and to do so they will need the main train line running from Vjazma straight into Moscow. They have already taken over most of the line, but have been halted by Russian troops and militia dug in at Mozhaisk. As supplies continue to stream in from the West, the 3rd Division moves tanks North of Mozhaisk to obliterate the dug-in Russian troops. Meanwhile, Russian propaganda is helping turn the tide of the war… As supplies from Moscow and more militia make their way to the front. Can the Axis capture the mainline before winter sets in? Will the Russian ground forces be enough to stop tanks? Only you can decide by signing up now!

Planes:
I16 vs Bf109E7
LaGG3 vs Bf109F2
IL-2 1941 vs Ju87 Stuka
IL-2 1942 (w/Turret) vs He-111H6


Get Skins Here:
https://forum.il2...es-series/

SRS install guide:
https://youtu.be/...
Upravil/a Hot_Dog dne 02-04-2021 14:59
 
Hot_Dog
Na dnešní akci vzhledem k přihlášeným se netřeba bát angličtyny. Samozřejmě možnost letět s námi na červené straně ať už přímo v Laggách nebo jiných letadlech, Briefing na německé straně udělá nejspíš Tommy od nás (ale nepoletí), takže vše by mělo jasné... Kdo chce večer lítat, přihlašte se semŠklebící se
 
Hot_Dog
Tak jo, máme tu další akci tuto sobotu 10. dubna ve stejný čas od 21:00, briefing na Discordu ve 20:30. S případnými dotazy se neváhejte obrátit zde ve vlákně! Máme i krásný leták, který zpravil Sokol!!!

i.ibb.co/gyTLNNH/Saturday-Encore-Flight.jpg

==============================================================================================================================================

FRIDAY NIGHT FLIGHTS and SATURDAY ENCORE FLIGHTS
SeF Date/Time: https://everytime...s/adb53a58
Server: Combat Box FnF
Comms: IL2 SRS

REGISTRATION PAGE:
https://campbell2...ot-Roster/
SRS INSTALLATION:
https://github.co...ses/latest

Please note: All participants must be on and use SRS.

The RAF has joined the fray versus the mighty German Luftwaffe. Players will be equipped with Spitfires and Tempests against the best prop planes the German forces have - the Bf109K4 and the Dora. We return to Rhineland where the 4th Armored continues to push Eastward and while the German 15th attempt to stop them.

Meanwhile, trains continue to pour into Hengelo FOB, supplying the mighty advance of the 4th Armored Division. Can the Axis stop the Glamour Boys? Will the RAF bus drivers be able to put more pressure on the German ground forces? Find out by signing up today!

Planes:
SpitfireIX (with 150oct) vs Fw190D9
Tempest (without +11 boost) vs Bf109K4 (without DC engine)
A20 Boston vs Bf110G2 and Ju88A2


Get Skins Here:

https://forum.il2...es-series/

SRS install guide:
https://youtu.be/...

[img]https://media.discordapp.net/attachments/824320414447697990/828597258466623518/Untitled-1.png[/img] is not a valid Image.
Upravil/a Hot_Dog dne 06-04-2021 20:37
 
CSW_606_Thomas
Na sobotu je stále hodně volných míst Mrknutí. Angličtiny se tentokrát taktéž bát nemusíte.
 
606_Temp
Bylo to takové komornější. 25 pilotů není mnoho. Na druhou stranu se mi to možná líbilo díky tomu. Mělo to jiný průběh, než takové to běžně onlinové lítání, kdy se zapojíte do souboje, vytvoří se chumel a ten je průběžně doplňován nově přilétnuvšími a dříve či později vyskakujete, uhoříte atd.
S jednou Dorou jsem svedl tak intenzivní souboj, že jsem asi dvě minuty nedýchal a dostal málem infarkt. 4 Dory začli v převýšení nad trojicí našich Tempestů. Ale asi chtěli spadnout na A-20 pod námi a trochu nás ignorovali, spadli dolů a mi jim houpli za krk. Rozpadlo se to, "moje" Dora se snažila vyvázat a z cca 15 000 stop sjela až k zemi během neustálého horizontálního i vertikálního nůžkování na velkých i malých rychlostech. Zůstali jsme nakonec sami někde u země. Já s lepší pozicí. Pilot Dory se mě velmi intenzivně a velmi nebezpečně snažil neustále vytlačit před sebe. Celý souboj jsme dal na jeden nádech a musel odfiltrovat veškeré dění kolem sebe, abych se mohl soustředit. Z jeho pohledu to musela být ještě větší fuška, protože tahal kvůli horší pozici během téměř celého souboje za kratší kus provazu. Respekt.

Hot Dogovi děkuji za organizaci.

Všem co neleteli bych rád vzkázal, že se nemusíte bát nějaké jazykové či technické bariéry této evropské "minispeciálky". Kdo nemá velitelské ambice, ten si vystačí s češtinou a Teamspeakem mezi svými. HotDog a parta kolem něj dělá československý support. Kdo si chce rozšířit trochu obzory, ten může letět i s cizími piloty. Stojí to za zkoušku.
"Ten, kdo se ve jménu bezpečnosti vzdává svobody, nezaslouží si ani svobodu ani bezpečnost.“ Benjamin Franklin
 
http://no606.ic.cz/
Tommy-
Tak dalsi Saturday Encore Flight sa poleti tuto sobotu, 14.4., a tentokrat sa vratime na vychodnu frontu. Dufam, ze sa tam znovu zideme v peknom pocte. Úsměv

=======================================================

SATURDAY ENCORE FLIGHTS
SeF Date/Time: https://everytime...s/633489bf
Server: Combat Box FnF
Comms: IL2 SRS

REGISTRATION PAGE:
https://campbell2...ot-Roster/
SRS INSTALLATION:
https://github.co...ses/latest

Please note: All participants must be on and use SRS.

Counter-attack! This week, the Russian forces attempt to take back the Taman Peninsula. Knowing how precious the oil is on the Taman side of the Kerch Strait, and armed with new radar technology from their Western friends, the Russians push across the channel with combined arms in an attempt to take Taman back from their invaders. Axis air forces, stationed at Anapa, have received intel about the counter-attack, but is it too late? Their forces move into position to hold Taman at all costs...

Sign up now to find out!

Planes:
La5F vs Fw190A3
Yak1s127 and Yak7 vs Bf109F4
IL2 1942 vs Bf110E2
A20 Boston vs Ju88A2


Get Skins Here:
https://forum.il2...es-series/

SRS install guide:
https://youtu.be/...

[img]https://media.discordapp.net/attachments/824320414447697990/831574483503546378/unknown.png[/img] is not a valid Image.
 
Tommy-
Tak a este sem pridam info o dodatocnej motivacii na dnesok, ktora pozostava v moznosti VYHRAT 30 USD!!!

Cenu vyhra ten, kto bude mat po skonceni misie najviac znicenych nepriatelskych pozemnych cielov a bude vyhercovi poslana na PayPal ucet. Takze nevahajte a registrujte sa! Mrknutí
 
Hot_Dog
Pánové, tuto sobotu další koordinovaná akce, tentokrát lehce fiktivní střet RAF proti Luftwafe a Taliánům nad Kubání. Neváhejte a přihlašte se!!! Kdo má zájem, ale neví jak na to, neváhejte nás kontaktovat buď přímo zde, nebo pomocí PM mě nebo Tommyho...

==============================================================================================================================================


SATURDAY ENCORE FLIGHTS
SeF Date/Time: https://everytime...s/a749bd0b
Server: Combat Box FnF
Comms: IL2 SRS

REGISTRATION PAGE:
https://campbell2...ot-Roster/
SRS INSTALLATION:
https://github.co...ses/latest

Please note: All participants must be on and use SRS.

Along the coast, the German marine forces have landed at Arkhipo and are pushing inland. However, the 6th Tank Regiment has moved into a position to stop them. Over the mountains of the East, German Trains full of troops are moving to flank their British counterparts by heading NorthEast along the rail line. In the sea, armed merchant cruisers move along the British lines to bring food and more troops for the front. But not if the “Hammer” Wolfpack of U-boats finds and destroys them. Will the cruisers make it to the front lines? Will the RAF be able to find and stop the Wolfpack? Can the 6th hold out or will they be flanked by the German rail line?

Sign up now to find out!

Planes:

Hurricane vs Bf109E7
SpitVb vs Mc202
Pe2s87 vs Bf110E2
Gunner vs Hs129 Duck


Get Skins Here:

https://forum.il2...es-series/

SRS install guide:
https://youtu.be/...

[img]https://media.discordapp.net/attachments/824320414447697990/833681918817468426/unknown.png[/img] is not a valid Image.
 
606_Temp
Nešlo by to info házet v češtině a přidat i čas, aniž bych ho musel hledat na jiném webu a přemýšlet kterej čas to bude v našich končinách? Já vím, že drtivá většina si to přeloží a ten čas v případě zájmu najde, ale tohle je dost odflakla prezentace Šklebící se
"Ten, kdo se ve jménu bezpečnosti vzdává svobody, nezaslouží si ani svobodu ani bezpečnost.“ Benjamin Franklin
 
http://no606.ic.cz/
Tommy-
Díky všetkým včera za účasť, bolo to dobré! Mrknutí

Štatistiky by mali byť začiatkom týždňa, Alonzo je na dovolenke, tak musíme chvíľu počkať. Keď budú, tak sem hodím odkaz.
 
Tommy-
Tym co nesleduju Combat Box Discord, mame tu dalsi Saturday Encore Flight! Tentokrat pojde o akesi pokracovanie misie z minuleho tyzdna, kde sa ale vystrieda planeset za novsi, a tak okrem roznych novsich Americkych strojov bude moznost prevetrat aj Spitfire Mk. XIV. Úsměv

===================================

SATURDAY ENCORE FLIGHTS
SeF Date/Time: https://everytime...s/702abebd
Server: Combat Box FnF
Comms: IL2 SRS

REGISTRATION PAGE:
https://campbell2...ot-Roster/
SRS INSTALLATION:
https://github.co...ses/latest

Please note: All participants must be on and use SRS.

With control over Arkhipo, the German marines pushed Eastward along the road but were stopped by British ground forces near the bridge at 1726.5. Now the bridge has become contested, neither side wanting to destroy it - as they need the bridge intact in order to cross.

Across the mountains German troops move to attack British signal forces. However, British signal forces have working radar and know that troops are inbound.

In the sea, Armed Merchant Cruisers move along the British lines to bring food and more troops for the front. But not if the “Hammer” Wolfpack of U-boats finds and destroys them.

This time, the British RAF is supported by American pilots and planes… P38s and P47s. Will it be enough to stop the new line of German Bf109K4s and Fw190A6s?

Will the 13th Signal be forced to leave their outpost or will they be reinforced? Which side will win the ground war at 1726.5 securing the bridge for their side? Will the AMC be able to make it to shore?

Sign up now to find out!

Planes:
Spitfire XIV vs Bf109K4
P38 Lightning vs Fw190A6
P47D22/P47D28 vs Bf110G2
A20 Havoc

Get Skins Here:
https://forum.il2...es-series/

SRS install guide:
https://youtu.be/...

[img]https://media.discordapp.net/attachments/824320414447697990/836400370908528640/Untitled-1.png[/img] is not a valid Image.
Upravil/a Tommy- dne 29-04-2021 21:25
 
Hot_Dog
Tak stihaci, do ceho chcete jit?
 
606_Druindin
Pro aktuální kolo "SEF" to vypadá na akutní nedostatek pilotů Luftwaffe. Neradi bychom to balancovali z vlastních řad.
Opravdu se tu nenajde nikdo ze zástupců modré strany?
https://campbell2...index.html
 
Hot_Dog
Po týdenní odmlce tu máme opět v sobotu od 21:00 Saturday Encore Flight, tentokrát pozdní LateWar Western planeset a novinka v podobě mechaniky akce, kdy osa útočí na množství spojeneckých cílů, kteří budou spojenci bránit i s pomocí radaru.

Pojďte vyzkoušet jedinečnou atmosféru akce, většinou kdo vyzkoušel, pochvaluje si koordinavanost a realističnost zdejších poletů nezvyklou pro běžné DogFight servery!!! Kdo nevládne jazykem západních imperialistů, přihlásí se na červenou stranu kde ho CSW vezme pod svá křídla a pokomunikuje v češtině, zatímco bude naslouchat komunikaci s velitelstvím. Polet na modré straně doporučujeme buď se znalostí AJ (aspoň jeden ze skupiny) nebo po domluvě s námi...


==============================================================================================================================================


SATURDAY ENCORE FLIGHTS
SeF Date/Time:https://everytime...s/9e58ff30
Server: Combat Box FnF and SeF
Comms: IL2 SRS

REGISTRATION PAGE:
https://campbell2...ot-Roster/
SRS INSTALLATION:
https://github.co...ses/latest

Please note: All participants must be on and use SRS.

After setting up airfields at Agoy and Lazarev, Axis Command has decided to make a push against the wood industries in the South of Kuban. Allied refugees and troops from the coast are being transported via rail to Khan City while in pursuit of the 8th mobile infantry. Meanwhile, the 66th have set up radar to help support the Allied defense, but radar is limited in the mountain ranges where Axis intend to strike...

Can the Axis destroy enough objectives within the limited time frame (2 hours) or can the Allies hold them off with the use of radar?

Sign up now to find out!

Planes:
P51 vs Bf109K4
SpitfireXIV vs Fw190D9
P47D22 vs Fw190A6
P47D28 vs Bf110G2


Get Skins Here:
https://forum.il2...es-series/
SRS install guide:
https://youtu.be/...
Upravil/a Hot_Dog dne 11-05-2021 10:07
 
Tommy-
Zopar predbeznych zaberov cielov pre tuto sobotu. Musim povedat, ze Sketch sa zasa prekonava! Mrknutí

Vysokohorske zoskupenia pre tazbu dreva:
[img]https://media.discordapp.net/attachments/824319861110997043/841760267452153896/unknown.png[/img] is not a valid Image.

[img]https://media.discordapp.net/attachments/824319861110997043/841775081238691850/unknown.png[/img] is not a valid Image.

Splav dreva po rieke k tovarni:
[img]https://media.discordapp.net/attachments/824319861110997043/841804343833657434/Sketch_01.png[/img] is not a valid Image.
 
Hot_Dog
Tady dávám jednu sestříhanou atmosférickou ukázku z typické "Bomber Night"Pff Jednalo se o akci "Y-29" která se letěla letos 2. ledna. V té době sem tam byl sám, ale na Saturday Encore Flights slyšíte i češtinu...

https://drive.goo...sp=sharing

Kdo chce zažít něco podobného, přihlásí se již tuto sobotu!Mrknutí

PS: video lze taktéž stáhnouit vpravo nahoře, pak se stáhne v plné 2K kvalitě, tu ten google přehrávač umí asi jen 360p...
Upravil/a Hot_Dog dne 13-05-2021 19:51
 
Hot_Dog
Server bude dnes vyjímečně odemčený, tzn. bez hesla a je možné hrát bez registrace. Ideální čas vyzkoušet!

Určitě je dobré si minimálně přečíst pravidla a briefing k misi https://docs.goog...lide=id.p1 v ideálním případě být i na SRS...
 
Tommy-
Tuto sobotu sa poleti ta ista misia (mozno s nejakymi mensimi upravami) a tentokrat si to v CSW odletime za nemecku stranu. Takze pokial niekoho predosle vikendy odradzali spojenecke stroje, teraz ma idealnu prilezitost. Mrknutí

Vsetky potrebne informacie, vratane linku na prihlasovanie, najdete par prispevkov vyssie: https://vwings.ne...ost_327883
 
Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo



Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

19-03-2024 14:59
Mrknutí

16-02-2024 16:54
1stCL .. forever :-)

15-02-2024 13:46
Chtěl jsem tu napsat výborný fór o České poště, ale mám obavu, že by vám to nedošlo.

02-02-2024 12:17
Nj, na rozdíl ode dneška tehdá ještě nešetřili.

29-01-2024 14:14
Dej vzorek.

29-01-2024 13:41
Rád bych tu napsal pár chemických vtipů, ale bojím se reakcí...

29-01-2024 12:29
Phantom bolševické promo Úsměv https://youtu.be/.
..

05-01-2024 17:45
Z 2:5 na 8:5.... zázrak

21-12-2023 16:25
Já jsem rád, že BMW potvrdilo, že moje letitá motorka si s tím poradí a nemusím to řešit :-)

21-12-2023 15:59
Ještě mohu kupovat Natural 98, který má ETBE. Nebo ještě se dá někde sehnat neoriginální těsnění na regulátor tlaku paliva, který bude dělat největší neplechu.

34,601,119 návštěv