Hm, to by se mi, i přes absenci slušných letadel, tuze moc líbilo.
Myslím si, že A6M2 a F4F3 sú slušné mašiny. Tiež predpokladám, že tam bude Devastator, Avenger, Dauntless a Buffalo na US strane, na strane Bloody Japs okrem Zera minimálne Val a Kate. Vindicator asi nebude (škoda rád by som si vyskúšal dôvody, pre ktoré ho posádky prekrstili na Vibrator )
Upravil/a Baron dne 19-05-2023 12:18
Baron napsal:Myslím si, že A6M2 a F4F3 sú slušné mašiny.
Jsou vyrobeny z neslušných a podezřelých materiálů, mají společensky nepřijatelný počet nosných ploch, pilot se paří ve skleníku jak nějaká vokurka...na mě moc velká avantgarda. Ale Pacifik mám tuze rád, takže to kousnu.
Pacifik má jedno slabé místo a to že smrtelníci (průměrný pomatenec z WT) dlouho nevydrží létat v oblastech nekonečného moře, kde není kus pevniny.
Jason by měl začít někde kde je kus pořádné pevniny, Pearl Harbor, Guadalcanal, Okinawa, Borneo apod..
Bere to historicky v posloupnosti sice za správný konec - Midway, ale aby neměl za 14 dní servery prázdné, protože smrtelníci už to nekonečnou vodu jednou viděli a přistát na letadlovku je peklo na zemi vhodné tak pro Kukula a jeho kamarády ..
Midway by měla být jen nějaké doplňková bitva. V podstatě desetihodinová bitva kde je jedna strana zcela eliminována (3/4 sil eliminovány po 6 hodinách) je jako obsah nevhodná.
Nějaké kampaně či mise za námořnictvo a letadlové lodě by měly být doplňkem ke kampaním na pevninách a kampaních armádního letectva.
Osud šeptá bojovníkovi: "Nemůžeš odolat bouři" a bojovník šeptá: "já jsem bouře!"
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."
Zajímavý psychologický náhled do roadmapy ruského vyššího managementu. Baj voko, seděj na tom maximálně dva lidi všehovšudy a to kdo ví jestli fulltime. + Pár melouchů od školáků co se učej s 3D maxem..
Lisunov se bastlil ještě za Jasona, takže to je + - přídavek. Byť pro trh "stíhačů" minimální hodnoty.
Řiditelná (?!?) horza/ hadrian nebo jak se ten hadroplán .. no bude "bestseller" s délkou letu 10km, mrk, mrk .. zbytek nakopírovaný chmelnice z ROF + prodej bublino kabin a pár šroubků navíc..
No i Enron či Commodore měl před bankrotem větší ambice, na druhou stranu oceňuju, že ještě vůbec "fungují".
Upravil/a magot dne 20-09-2023 22:31
(Update 5.106) Fuel gauge switch control has been implemented on Ju-88, Bf 110, Me 410, Fw 190D9, A-20, C-47, Li-2, Hurricane and Typhoon aircraft. The switch no longer activates "automatically" from time to time, there is a new command for this (RShift + I by default);
tlacitko uz po deseti letech a jeste zapomneli na Heinkel?
Midway by měla být jen nějaké doplňková bitva. V podstatě desetihodinová bitva kde je jedna strana zcela eliminována (3/4 sil eliminovány po 6 hodinách) je jako obsah nevhodná.
Nějaké kampaně či mise za námořnictvo a letadlové lodě by měly být doplňkem ke kampaním na pevninách a kampaních armádního letectva.
mam pocit, ze vyrazne podcenujes mnozstvi akci letadlovych lodi.
mam pocit, ze vyrazne podcenujes mnozstvi akci letadlovych lodi.
Ne, nepodcenuji, z hlediska pilota a hratelnosti jde o dva či tři lety max, navíc při sestřelení s minimalní šancí na návrat.
Kampaň pilota bombardéru u Midway za Japonce je o dvou letech - bombardování Sand islandu a torpédový útok na Yorktown.
I kampaň za pilota z Zuikaku by vlastně byla o pár bojových letech a k nepřežití...
Upravil/a Tyler Durden dne 21-09-2023 08:33
Osud šeptá bojovníkovi: "Nemůžeš odolat bouři" a bojovník šeptá: "já jsem bouře!"
Tyler Durden napsal:
Ne, nepodcenuji, z hlediska pilota a hratelnosti jde o dva či tři lety max, navíc při sestřelení s minimalní šancí na návrat.
Kampaň pilota bombardéru u Midway za Japonce je o dvou letech - bombardování Sand islandu a torpédový útok na Yorktown.
I kampaň za pilota z Zuikaku by vlastně byla o pár bojových letech a k nepřežití...
Ne, nerozumime si. Kolik misi pozemního letectva u Midwaye by bylo v kampani? Jedna?
Jinak potrebujes víc map, nebo mapu s podstatne větší pevninou, tj. mnohem pracnejsi. To muzes rovnou udělat pidiostruvky typu Wake, Marshallovy ostrovy atd a pro planeset ze začátku války to bude podstatně zajimavejsi a pestřejší kampaň než, kupříkladu, den za dnem na Guadalcanalu. Za míň prace.
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.