Ještě jsem to moc neprohlížel,ale asi to jsou mody od Hawkeye60 & spol.
Kdysi jsme od nich zkoušeli He-111.Musíš si to vzít tak,že zkoušej co se dá vytvořit a nějak použít.Jako třeba tohle https://forums.ea...p?t=181091
A tohle už je jiná liga,ale na podstatně delší dobu https://forums.ea...amp;page=9
Ano, cokoliv od Hawkeye60 a spol. je ztráta času .. Zkoušej to, jsou to pomatený patlalové, to je celý. Je to marný, je to marný .. je to marný
Žádný solidní mod pro WWII zatím není.
Tady 205tka taky nic neslibuje, už jen když si odvodíš jakým způsobem se ten či onen modder prezentuje se dá poznat co je zač.
Tu 205tku prezentuje nějaký hi-poly externí nenamapovaný model a u toho tam přidává už nějaký kousky z kokpitu aniž by bylo vidět že nějak pokročil na externím 3D modelu.
Tyhle modely se daj stáhnout z kradených 3D galerií a přesně takle vypadaj, přesně jak to tam prezentuje.
Koukni se do vlákna pro A-4E nebo MB-339 jak vypadá modder který má nějaké ponětí co vlastně dělá a poznáš kde je rozdíl.
A nejde o to udělat nějaký letadlo. To je běh na dlouhou trať. Stačí udělat třeba jen nějaké pozemní jednotky, ale se vším všudy.
Snad ten mod Išaka mohl bejt co k čemu, ale nějak to utichlo a zapadlo .. na akrobacii mohl bejt dobrej ..
Upravil/a magot dne 12-11-2018 18:39
Pokud by to oživení bylo funkční a konzistentní se zbytkem hry, tak já jsem pro
Išak bude dobrej ale platit jim za něj nebudu, leda až to bude za 20 let ve slevě a 5 USD
Потихонечку, неспешно идет процесс приемки нового модуля. Что хорошего:
во-первых, скороподъемность, максимальная скорость у земли и на высоте выглядят вполне благопристойно, и после окончательной настройки будут вполне соответствовать заявленным в мануале.
Сакральное время виража на 1000 м - примерно 18 с (ох, сейчас опять копья ломаться будут).
Самолетик, как и должен, слабо устойчив, т.е. расходы ручки малы и все время требует внимания.
Что просто очень хорошо: в модели после нашей настоятельной просьбы появилась зависимость максимального Cy от числа М (та самая пресловутая "сжимаемость", которой на сегодняшний день нет у его братика из параллельного мира), поэтому самолет вполне можно пускать в песочницу онлайна DCS, не боясь того, что она больших высотах и скоростях он получит избыточную маневренность и незаслуженное преимущество перед родными модулями DCS. Исходными данными с нами не делятся, поэтому сей факт был установлен экспериментально (см. графики).
График был получен путем обработки натурного эксперимента по тяганию ручки до срыва на разных высотах и скоростях.
Немного смутили забросы Cy в нескольких местах, однако в рамках нашей ПФМ это объяснялось бы тем, что после достижения срыва ручка быстро отдавалась вперед, тем самым уменьшая отрицательную силу на стабилизаторе и увеличивая перегрузку. проверить это предположение можно было, записав импульс РВ - в этом случае перед ростом перегрузки из-за инерционности роста УА наблюдался бы небольшой ее провальчик по вышеупомянутой причине. Ну он и проявился, из чего можно заключить, что в модели балансировочные потери присутствуют, что не может не вселять.
novej kokpit pro poníka už příští měsíc
a jestli je dobře chápu, tak s ním přijde i vylepšení externího modelu a s tím se sveze i ten "Evropskej" Mustang D-25 (máme teď D-30), tak bubou dva poníci poníků není nikdy dost
navíc makaj na nových kokpitech pro 109 a 190
paralelně postupují vpřed s P-47, A-8 a Moskitem
práce na novém DM též pokračují
samé dobré pro DCS WWII, teď už jen aby to vše uvedli do praxe
Za půl roku byla na WWII strojích opravená jedna textura, tomu všemu medu Saburo pořád věříš?
Noční textury vypadají super. Ale z těch denní pro A-8 jsem poněkud rozpačitý- RLM 66 byla hodně tmavá šedá, spíše šedo-černá. Pěkně to mají v Doře, v kokpitu K4 je také pěkný odstín, i když světlejší než u Dory (ale subjektivně nevadí), ale u A-8 mi ta bílo-šedá přijde jako úlet. Zesvětlování barev je IMHO dobré, jak v klasické modelařině tak při texturování 3D modelů v simech, ale nesmí se to s tím přehnat....
Saburo myslíš že je to možné co nahrabal ten řek =GR=PISTOLA ve statistice Burning skies? Pokud se nepletu tak to dokázal v čase 1:44 Za ním je Izraelský borec a ten aby se mu přiblížil potřeboval 5:50. Ty jsi tam často tak budeš vědět.
Noční textury vypadají super. Ale z těch denní pro A-8 jsem poněkud rozpačitý- RLM 66 byla hodně tmavá šedá, spíše šedo-černá. Pěkně to mají v Doře, v kokpitu K4 je také pěkný odstín, i když světlejší než u Dory (ale subjektivně nevadí), ale u A-8 mi ta bílo-šedá přijde jako úlet. Zesvětlování barev je IMHO dobré, jak v klasické modelařině tak při texturování 3D modelů v simech, ale nesmí se to s tím přehnat....
Ale ty borty maj tmavě šedou barvu. Jen maj v DCS zmršený nasvícení materiálu. To není problém textur ale renderování/ případně volby materiálu.
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.