Normandy News
Since the initial Early Access release of the DCS: Normandy 1944 Map, we and Ugra Media have been working on several improvements to increase its enjoyability and increase its accuracy. In addition to further refining the map for improved performance, we have made the following improvements:
- Region and period correct water towers
- Region and period correct wind mills and increased the population of them across the map
- Farm houses interspersed in countryside areas
- Several variation of bridges that match the region and time period
- Removed brick buildings from the Advanced Landing Ground (ALG) airfields
- Concrete runways for correct airfields
- Improve beach transition
Aha, díky budu koukat. Koupil jsem 190 ze který jsem teda nadšenej ale už dva dny nemůžu žádný server najít. Koupil jsem teda i Normandii, ale na DCS2 nemám stroj :-\
Pěkně. Zní rozhodně lépe. A zrcátko rozhodně potěší.
Mimochodem, to není jediný přídavek pro Spitfire. Silver_Dragon vydal video s novými 3D modely přidanými do 1.5.8 openbeta.
Vytípal jsem co přibylo pro Spita, celé video zde.
Povedlo se mi díky vlastnímu modu aktivovat zpětné zrcátko i pro DCS 2.1. Je pro mě překvapení , že to vůbec nežere grafický výkon.
soubor: https://www.dropb...n.zip?dl=0
[img]https://img15.rajce.idnes.cz/d1503/11/11057/11057247_45659f63d9764a3a52746cec332994fd/images/Screen_171202_162on.jpg[/img] is not a valid Image.
Edit:
Mám Spiťáka v 2.1 kompletně modnutého , jak zvuky tak fyziku a máme se v příští aktualizaci Normandie na co těšit.
Upravil/a petsild dne 02-12-2017 21:39
1- WWII Airfield Tractor
2- WWII Airfield Tractor pulling Type-C Bomb Trolly with Bombs
3- WWII Airfield Tractor pulling Type-C Bomb Trolly with HVAR Rockets
4- WWII Accumulator Trolly (For the Spitfire)
5- WWII WMC Re-Fuel Truck
6- WWII RAF Road Block with Sand bags
7- WWII British Army Road Block with Sand bags
8- WWII Fuel Barrel (single) and Group of
9- WWII Maintenance Ladders
10- WWII Bararge balloon both LAND and NAVAL (Heights: High = 4600ft, Medium= 2500ft, Low = 1200ft) also included a Ground (ready to deploy Balloon also) Balloons are fully collidable including wires
V DCS šlehají u spita z výfuků plameny i při vypnutém motoru a v BoX z výfuků spita pro změnu neleze nic, ani když létám na plný kotel (takže podle jejich barvy nelze nastavovat směs, neb žádnou nemají).
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."
Jo, to se mi při startování spita stávalo také (když jsem se jím už před drahnou dobou v DCS kochal).
V zásadě ta moje stížnost ale mířila na BoX a ne DCS. Jen jsem k tomu zneužil tvůj post.
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."
V COD se - pokud si dobře pamatuji - ve spitu podle barvy zplodin nastavovat dalo (ale to byl Mk. I). U Jaka v BoX též plameny a to, jak mění barvu, vidím. Ale v případě spita z výfuků nešlehá nic.
není to tak dávno co dali Spitu zpět zrcátko, až dnes jsem si všiml jedné zvláštnosti no ne vždy se vše povede napoprvé
Dobrý postřeh Saburo , koukal jsem na starší videa s původním Spitem a tam je zobrazení zrcadla správně.
Ještě při nastavení hodnoty MSAA na jinou, je zrcadlo nadále černé kolečko, pomůže jen smazání Metashaders adresáře a restart DCS.
Mám na DCS asi větší nároky než ostatní piloti, mě příjde DCS čím dál tím vizuálně horší. Ten nový systém viditelnosti stromů dopadl stejně zvrhle jak v Bosku. Pokud není viditelnost stromů na maximální hodnotě 25 táců (přitom pořád málo), tak stromy při zoomu rostou před očima naprosto otřesně společně se stíny.
Původní verze Normandie a všechny starší měla stromy vykreslené na velkou vzdálenost naprosto přirozeně i na dohlednost vysoká.
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.