"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."
Když jsem tuhle ladil DCS 2.1 pomocí vlastních modů, tak jsem si vlastně omylem tu vadu extrémního vytížení CPU opravil sám, na místo mnou zmíněného update 1 co nedávno vyšel. Kdo nepoužívá zrcadla obecně, tak u Spita nepozná rozdíl.
tak jsem si pořídil tyhlety špitfajry a poníky ...
u spitu mě překvapilo jak se lze snadno rychle odlepit země, dám tam 3000 ot a na 250m jsem stabilně ve vzduchu, takovej pre-harrier
ovšem pojíždění to je chuťovka, na hogu na páce není osa na brzdu, spit nezná L/R brdění a když osu brzdy namapuju např. na pravý pedál (tedy brzdí obě brzdy zároveň) a zatáčím doleva tak mě to nějak mozek nebere a nechce se mu s citem ladit brzdu.
Takže jsem brzdu namapoval brzdu na tlačítku na páce, takže ON/OFF a totálně na pikaču, každou chvilku hrozí sekání trávy .... bože ty angláni to jsou paka s touhle brzdou ..
a jinak nádhera krásně se s tím lítá a přistání se spitem je celkem snadné po stáhnutí plynu krásně padá rychlost, poník sviňa těžká drží setrvačnost aby člověk dělal esíčka. ..
Upravil/a magot dne 10-06-2017 17:03
a ještě mě je trochu záhadou odpružení ostruhy u spita, jsou v ní asi pružiny od péráka. Když s tím člověk švihne o zem tak ocas skáče jak splašená antilopa a kupodivu vydrží velice velmi
btw s tím WWII packem by se dala upéct i '48 válka za nezávislost, jen ta mapa Sinaje ..
[img]https://s25.postimg.org/oy2rwra6n/image.jpg[/img] is not a valid Image.
Upravil/a magot dne 10-06-2017 23:29
a ještě mě je trochu záhadou odpružení ostruhy u spita, jsou v ní asi pružiny od péráka. Když s tím člověk švihne o zem tak ocas skáče jak splašená antilopa a kupodivu vydrží velice velmi
Jako Spojenec máš přistávat na dvě, ne na tři. V LW bychom mohli za přistání pouze na dvě kola dostat zákaz letů (viz. video s Erichem Brunottem).
It is with great pleasure that, in association with The Fighter Collection & DCS World by Eagle Dynamics, we can release our first video in DCS 2.1. Celebrating the participation of the Bremont Horsemen in this year's Flying Legends Airshow on July 8th & 9th, this video offers a glimpse of what we can expect to at the world's best airshow.
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat. [samurajský pohled na zajetí]
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.