Dle uživatele Accipiter po smazání adresáře metashaders. Při následném spuštění si DCS vygeneruje nové data.
Podle ohlasů je sim plynulejší a lepší barvy, za odzkoušení to stojí.
edit:
Já na Mustangu nemám vytvořené žádné návyky, tedy vzlet a přistání nepoznám. Ale Spita mám zmáknutého samo bez asistence mi nyní příjde Spit proti první betě na roštovém povrchu vlet i přistání jednoduchý.
Upravil/a petsild dne 03-06-2017 14:42
koukal jsem že zabydlenost v N44 na Francouzské straně sahá daleko za taktickou mapu (F10) jedno z nejvzdálenějších měst u pobřeží je Saint-Hilaire-du-Harcouët (na mapě nepojmenováno).
Avranches a tamní letiště tam bohužel není. Pobřeží není přesné a schází tam i detaily např. polo-ostrov/ ostrov s Mont-Saint-Michel
Saint-Hilaire-du-Harcouët
[img]https://s25.postimg.org/snbpogn2n/Screen_170603_204921.jpg[/img] is not a valid Image.
20 600 stop, za horizontem zřejmě explodovala supernova ..
[img]https://s25.postimg.org/7ey1718lr/Screen_170603_210617.jpg[/img] is not a valid Image.
vím, že jsem s tím už trapnej. .... ale když jsi dal do popisu 60fps. Tak se musím zase ozvat. Ne hra na tomhle videou neběží 60FPS. Ano video bylo natočeno 60FPS technikou. Ale když samotná hra běží 30, tak na tom 60 snímků neuvidíš. Možná tam na pár sekund občas 60 FPS je
vím, že jsem s tím už trapnej. .... ale když jsi dal do popisu 60fps. Tak se musím zase ozvat. Ne hra na tomhle videou neběží 60FPS. Ano video bylo natočeno 60FPS technikou. Ale když samotná hra běží 30, tak na tom 60 snímků neuvidíš. Možná tam na pár sekund občas 60 FPS je
V popisu je obnovovací frekvence monitoru autora videa, ne FPS ve hře.
A pokud je YT video @60, pak je průměrně 60+ FPS. Z 30 FPS ve hře se 60 FPS video udělat nedá.
ta hra běží 30 fps a on ho nahraje v 60 fps. To znamená, že ty vidíš dva stejné snímky po sobě a vlastně vidíš pořád jen 30 FPS. Kdyby mě jelo DCS tak jak jemu na tom videu, tak to nikdy nelítám.
reakce na tvoji větu "Z 30 FPS ve hře se 60 FPS video udělat nedá"
Rumcajs napsal:
A proč by to jako nemělo jít? 60FPS video se dá udělat i z fotky, která se vůbec nehejbe. Chci říct, že Zifi má pravdu.
Bavím se o uploadu na YT. Tak si to zkuste. Udělejte video ze hry, kde budete mít max 30 FPS nebo to na 30 FPS omezte, pak to napláchněte na YT a schválně jestli bude @60. Pokud se před uploadem neprovede nějaká konverze, tak to video na YT prostě @60 nebude. Nevěřím tomu, že by se Nirvi a další patlali s nějakou konverzí, aby nám ukázali, že si ten 60 FPS průměr nevymýšlí.
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.