Já bych to zase nějak neprožíval když lítaj se 190tkou nad Stalingradem v BOSku
Btw v Normandii byly papírově dva King Tigery, na fotkách se dohledaly další tři .. ty dva Henschel, tři Porsche, takže baj voko 5ks.
Celkově ve Francii '44 bylo asi 20ks Henschel/ 30 Porsche ..
Upravil/a magot dne 21-04-2017 10:09
Já bych to zase nějak neprožíval když lítaj se 190tkou nad Stalingradem v BOSku
Se spíš divím, že se nepozastavíš nad tím, že pro Normadii je vedle korektního Spitfiru IX a Mustangu D k dispozici jen 109 K a 190 D, které byly nasazeny až na podzim 1944 .
190ky své mapy v BOX mají . I ve starém Šturmu jsi s nimi mohl létat na mapě Okinawy, tohle mě nijak neirituje...
Jo ten planeset je zatím slabý ale na druhou stranu z pohledu simulace avioniky a snad i FM je DCS extraliga a to ostatní tak na úrovní první ligy a nižších soutěží. Doufám že když mají Kurfürsta bude i Gustav co by asi nejrozšířenější verze 109. Já bych ten modul koupil hned. Ale až po Kocourovi!
Hehe po tom co se na mě moje snoubenka vy..ala a odešla se vracím na virtuální bojiště. Už se těším jak budu kufrovat, čumět při tom do papírové vytištěné mapy a nadávat, že by tu kolem měla být řeka, kterou ale nikde kolem nevidím... Sám ztracen nad Normandií. V jakém měřítku je ta mapa?
V životě jsem v DCS nezkoušel žádnou bojovou akci. Vždycky jsem se jen kochal, ať už krajinou či engine managementem. Ale začíná se mi to líbit čím dál víc, takže v Normandii to asi budu muset pojmout seriózněji :-)
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."
...z pohledu simulace avioniky a snad i FM je DCS extraliga a to ostatní tak na úrovní první ligy a nižších soutěží.
Z hlediska FM v pro WWII důležitých nizkých rychlostech osobně považuji BoX sérii za "o generaci dále", než je DCS. To je silné, ale pořád je to pocitově spíše blíže staršímu Šturmovi a jeho poněkud sterilnějšímu projevu. BoX jede vlastní ligu.
DCS moduly můžou mít 3 kvality FM. Což je dost matoucí a ojedinělý fenomén ...
Nicméně u P-51 jsem nezaznamenal nějaký problém v nízkých rychlostech ... a už vůbec ne omezenost jako u starého šturma.
(jiné WWII moduly nemám)
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.