November 24 2024 19:41:17
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 9

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
 Vytisknout diskuzi
DCS WWII
petsild
Jo čučel jsem na velkém plátně, parádní podívaná Úsměv Michale blahopřeji k vítěství.
img25.rajce.idnes.cz/d2502/15/15475/15475408_671c3d189a72430840e88702444950a4/images/DCS.jpgimg25.rajce.idnes.cz/d2502/15/15475/15475408_671c3d189a72430840e88702444950a4/images/DR_2.jpgimg33.rajce.idnes.cz/d3302/16/16984/16984634_736d48680dbea871c244e75c34d27f32/images/SClogom.jpg

TozziFan
Bohužel děcka mě "nedovolila" koukat na ekšn, ale i tak GRATULACE MrknutíMrknutíMrknutíMrknutíMrknutíMrknutí . Jen ze skromnosti... byl jsem první upřímnej Šklebící se .

Kukuloo
Skukol som prvu polhodku. Velmi zaujimave a napinave. Gratulujem! Nac ta skromnost?!
Letka_13/Kukulo

petsild
Saburo napsal:

Díky pánové, ale mě se vlastně moc nedařilo...
vyhráli borci z 9./27 a já se jen svezl Úsměv

edit: koukl jsem na záznam a dvakrát jsem zdechl protože jsem si omylem vysunul klapky.. já blb Smutný musím změnit namapování

Nač ta skromnost sundal jsi tři borce Úsměv jedny z nejlepších co létají WWII. Já myslel že klapky máš vysunuté schválně pro lepší kroucení.
img25.rajce.idnes.cz/d2502/15/15475/15475408_671c3d189a72430840e88702444950a4/images/DCS.jpgimg25.rajce.idnes.cz/d2502/15/15475/15475408_671c3d189a72430840e88702444950a4/images/DR_2.jpgimg33.rajce.idnes.cz/d3302/16/16984/16984634_736d48680dbea871c244e75c34d27f32/images/SClogom.jpg

AJaromir
to si nejsem jistý, petsilde. S klapkami to totiž jde mnohem rychleji urvat.

Baron
Gratulujem Saburo. Da sa niekde zhliadnut ten zaznam?
Hals - und Beinbruch!

Aces_Wild
Baron napsal:

Gratulujem Saburo. Da sa niekde zhliadnut ten zaznam?

Zde. Začátek v čase 1:43:50.

Baron
Dakujem, idem pozriet.
Hals - und Beinbruch!

AJaromir
By mě zajímalo, jak přesně funguje bodování v DCS, co se týče sestřelů. Dnes jsem sundal 2 stroje, ani nevím jak. Protože mi příjde, že jsem nic netrefil. Šklebící se

1stCL_Fucida
Saburo, když jsem viděl na videu tu bídu, nechybí ti občas mnohem reálnější a zajímavější bojůvky z původního Šturma nebo i BOSka?

Mně tedy ten nekonečný furball z videa přišel opravdu hodně jednoduchý a nudný.
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."

magot
A proč jako vytahujou podvozek v boji? Jakože vzdušná brzda? To je nějakej přežitek/ cheat z trubek?
Všiml jsem si toho na obou stranách ...

Baron
Docela by ma zaujimalo, podla coho hodnotis ila ako sracku. DCS ma klikatelny kokpit, co BoXY nema, na druhej strane dost hracov DCS vypina takyto kokpit a pouziva klavesovu skratku.
Letove vlastnosti su imho porovnatelne, v niecom si myslim ze ma BoXY navrch. V neposlednom rade je online na jednom serveri ovela viac ludi ako v DCS, pri viacerych ludoch - napr 19 - zacina docela nechutna cukatura a warpovanie na DCS.
Lietam obidva programy a nemyslim, ze by bol DCS vyrazne lepsi ako BoXY ak vobec. Ak si aj odmyslim ceny za jeden modul, ktore DCS pyta, v grafike povrchu zaostava za BoXY hodne vzadu. O pocte ludi na serveri som uz pisal a letovych vlastnostiach tak isto. Preto ma zaujima, v com je teda IL sracka.
Hals - und Beinbruch!

AJaromir
Cena strojů je zanedbatelná vzhledem k cenám strojů pro ostatní simy, jako FSX, P3D a X-Plane. S IL-2 bych to vůbec nesrovnával. Tam se klade důraz víc na hru, než na simulaci. Povrch myslíš čeho? Letadel nebo terénu? V IL-2 má vše strašně málo polygonů a textury s nízkým rozlišením a aby to nebylo moc poznat, tak je na to naplácáno dvacet post processingových filtrů, aby to jako vypadalo dobře. Mapa Kavkazu je z roku 2000, ještě ze starého původního Flamming Clifs. Počkal bych si na Normandii, která pojede na verzi 2.1, potom bych hodnotil. Vše v DCS dělám ručně, má to obrovskou výhodu v tom, že vím, jak mám stroj nakonfigurovaný a nemusím kontrolovat, co je jak špatně nastavené nějakým automatickým skriptem, který navíc funguje pouze za ideálních atmosférických podmínek. V BoXY je problém, kterého si musí všimnout každý, a to je špatně nasimulované "přetěžování" jakéhokoliv motoru. Funguje tam doslova jako časovač, který napočítá do deseti a pak ti zruší motor, a je mu jedno, že v daných podmínkách (např je dostatečně chlazen) může jet v takovém výkonu mnohem déle. Co mi v BoXY nejvíc vadí oproti DCS, je nemožnost vytvořit individuální nastavení ovládání pro jednotlivé stroje. V 1946 to tak sice bylo taky, ovšem mnohem přehledněji.
Upravil/a AJaromir dne 20-02-2017 12:03

magot
Baron napsal:
v grafike povrchu zaostava za BoXY hodne vzadu.

Dovolím si nesouhlasit. Kavkaz nepočítej je to stará zmršenost z ranných let DCS.
Nevada je solidní, Normandie a Perský záliv jistě taky bude.
Rozšířený ROF engine je taky celkem pěkný ale v celkovém dojmu působí místy zastarale a chudě. Malá variabilita terénu a textur a omezené vykreslování z výšky bych tipoval na engine z roku 2009 ..

Myslím že Normandie nasadí laťku výše kam BOS nebude mít šanci dosáhnout, ale zase to bude jen jedna blbá mapa která časem omrzí ..

Pocitově - let nad Las Vegas (v noci/ ve dne) a let nad Stalingradem/ Moskvou, jednoznačně vede DCS ...
Upravil/a magot dne 20-02-2017 12:01

Baron
No vidite - a ja to vidim viac-menej opacne Úsměv Kazdopadne dakujem za vysvetlenie.
Hals - und Beinbruch!

TozziFan
Až se bude dát nainstalovat jedna verze DCS, ve které budou všechny letadla a mapy a přibližně ve stejné kvalitě, určitě to na SSD vrátím. Ale současný stav (beta verze, beta-beta verze, nevímužanijaká verze), kde na jedné jde toto a na druhé zas ono, mě rozhodně neláká. BoXY je na tom u mě stejně. Chce to víc map z různých bojišť a přívětivější FMB.

Rumcajs
Tak mám pocit, že se zde nemluví o stavu ale o budoucím stavu. Navíc se porovnává neporovnatelné. BOS(x) je zaměřené na hru na bojového pilota, DCS na detail ovládání bojového letounu. Trošku rozdílné pojetí. Ano, DCS směřuje i k WW2 bojišti. No tak až tam bude, tak se tedy uvidí. Budeme mít Normandii, snad CloD TF 5 a navrch BOK. Co víc si nakonec můžeme přát?
Jinak samozřejmě že ten "trash talk" je spíš trapnej než zajímavej. Jako sorry Pff
Non est specifica

310_cibule
Rumcajs napsal:

Tak mám pocit, že se zde nemluví o stavu ale o budoucím stavu. Navíc se porovnává neporovnatelné. BOS(x) je zaměřené na hru na bojového pilota, DCS na detail ovládání bojového letounu. Trošku rozdílné pojetí. Ano, DCS směřuje i k WW2 bojišti. No tak až tam bude, tak se tedy uvidí. Budeme mít Normandii, snad CloD TF 5 a navrch BOK. Co víc si nakonec můžeme přát?
Jinak samozřejmě že ten "trash talk" je spíš trapnej než zajímavej. Jako sorry Pff

A možná ještě ty Wings Over The Reich. Já nevím jak vám, ale mně to připadá jako totální úpadek žánru, jak tu občas někdo avizuje :-) A to už teď kromě občasného offline polétání nestíhám.
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."

AJaromir
100 lidí, 100 chutí. Mně vyhovují detaily.

Tyler Durden
310_cibule napsal:

Rumcajs napsal:

A možná ještě ty Wings Over The Reich. Já nevím jak vám, ale mně to připadá jako totální úpadek žánru, jak tu občas někdo avizuje :-) A to už teď kromě občasného offline polétání nestíhám.

Kvantita není kvalita.
Osud šeptá bojovníkovi: "Nemůžeš odolat bouři" a bojovník šeptá: "já jsem bouře!"

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,036,832 návštěv