November 23 2024 05:20:23
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 16

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
 Vytisknout diskuzi
Prosím o radu
Lucka
Můj mladší bratr by chtěl začít létat nějaký simulátor soudobých stíhaček, protože letadla z 2. světové války ho nebaví (no řekněte - není praštěnej?) Prosím o radu, který sim s touto tematikou je nejlepší. Díííík Úsměv
Upravil/a Lucka dne 22-06-2006 21:57

Safrik
Samozrejme a jedine ... (chvilka napeti) ... tamtadada, damy a panove a je to tu Il-2 Sturmovik :hoper2:

Vitman
Lock-On,Flanker,Falcon......podle toho co sežene a jak má dobrou HW výbavu.

Lucka
Safrik napsal:
Samozrejme a jedine ... (chvilka napeti) ... tamtadada, damy a panove a je to tu Il-2 Sturmovik :hoper2:

:rol: Šklebící seŠklebící se

Já mu taky říkám ať se na ty roury vykašle, ale on si to nedá vymluvit :sm19:

Lucka
Vitman napsal:
Lock-On,Flanker,Falcon......podle toho co sežene a jak má dobrou HW výbavu.

Bude to létat z mého PC, takže: procesor P4 3.2 Ghz, grafika ATI Radeon 9800 Pro, 1024 MB RAM, joy Saitek Cyborg EVO.

Který z těch tří simulátorů je nejrealističtější? Neměl by tady někdo z těch simů screeny? A dají se ještě sehnat?
Upravil/a Lucka dne 22-06-2006 21:54

Maxxis
Lock on jedině a nej z tech nej.

Lucka
Maxxis napsal:
Lock on jedině a nej z tech nej.

Nevíš za kolik Kč se dá koupit? Chci mu ho dát k narozeninám a nerada bych se finančně zruinovala Šklebící se

Wutz
lock on se dá koupit za 3 kila jestli se nepletu , ale pokud bude chtit létat online bude muset pritlacit za lock on flamming cliffs , cca litr

Lucka
1stCL_Wutz napsal:
lock on se dá koupit za 3 kila jestli se nepletu , ale pokud bude chtit létat online bude muset pritlacit za lock on flamming cliffs , cca litr

No, to jsem ještě nezjišťovala. A když mu koupím tu verzi pro offline, může si potom přikoupit nějaký update, patch (či jak se to jmenuje) pro online? Úsměv

Wutz
ne, na online si musi koupit prave tu dražší verzi, je mi líto, ale ty tři kila není moc , a jestli po měsíci zjistí , že ho to nebaví , tak tě může uspokojit , že si nekoupila za draho. :sm4:

Lucka
1stCL_Wutz napsal:
ne, na online si musi koupit prave tu dražší verzi, je mi líto, ale ty tři kila není moc , a jestli po měsíci zjistí , že ho to nebaví , tak tě může uspokojit , že si nekoupila za draho. :sm4:

Včera jsem za 380,- viděla pěkný plavky Šklebící se

Wutz
ale nepovidej, a dvoudílný nebo jednodílný?

Lucka
1stCL_Wutz napsal:
ale nepovidej, a dvoudílný nebo jednodílný?

Dvoudílný, na tržnici, ale kráááááásnýýýý Úsměv

BP_Shark_7
380,- Kč = ...... piv, dle místních cenových poměrů.

je žízeň :sm17: je léto :lucka:

Lucka
Ale zpět k tématu vlákna: takže Lock-on, pro online cca za 1300 Kč, jo? Hmmm...asi dostane jiný dárek Pff

Wutz
ja jsem si nový plavky koupil minulej tejden, moje sou modrý , co ty tvoje?

BP_Shark_7
cca 850 ,- na Highinthesky.cz

Hoper
ohledně LOMACu (Lock On-Modern Air Combat) se stav na airspace.cz Mrknutí

jenže když si mladší bráška chce lítat roury (a zvlášť tuty), bude se musit učit raketky a chytrý bombičky a hloupý bombičky a radary a REB a boj proti němu a ... Úsměv)

"Starý" Flanker 2.0 měl celkem slušný papírový manuál. V češtině.
s LOMACem je to o něco horší - existuje cosi na pdf, ale nevím v jakém "měřítku" vůči tomu Flankeřímu.

a pokud si chce vybrat podle sebe (Flanker/LOMAC vs Falcon vs Strike Fighters: Project 1, nechť zabrousí na games.tiscali.cz a hledá recenze od TCho ...

a ad cena - mám doma LOMACe + FC v dvojcdpacku za necelých 900,- (který, když si tak uvědomuji, sem vlastně ještě ani nezaplatil ...)

Mikkey
Velmi dobry je aj starsi Falcon 4.0 ku ktoremu sa daju zadarmo stiahnut patche SuperPack4 resp. FreeFalcon3, ktore z neho urobia super simulator. Nedavno vysla reirkarnacia Falcona s nazvom Allied Force, ktora sa uz za pomoci dalsich a dalsich patchov dostava na uroven stareho Falcon so SP4 alebo FF3.
Lietas primarne na F-16 ale da sa tam lietat skoro na vsetkom a ku mnohym lietadlam sa daju z netu stiahnut kokpity. Zaujimave je lietat v kampani zasobovacie lety v Herculovi z japonskej Kadeny do PusanuMrknutí. Pokial bude bracho lietat offline, tak co sa tyka kampane je to jedna z najlepsich dynamickych kampani v leteckom sime. Sturmovikova sa na to nechytaSmutný.

Ucho
tohle + TIR + 6DOF je nejlepší. Ale to bude hodně plavek :-)

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,021,921 návštěv