Já patřím k těm, kteří mají Logitecha Extreme 3D Pro už nejáký ten pátek, a nic s ním nemají. Navíc jsem s ním úplně spokojenej. Asi to je tím, že do něho zbytečně nemlátím (narozdíl od jiných).
Potřebuju ale nejaký udělátka abych tej JOY pořádně roznasíroval.
To bude asi tím,že si s tím pořádně ani nelítal na netu co?!To tvoje občasné kroucení v singlu.Však počkej všechno si vyřídíme jednou ve vzduchu frajere.:sm19::sm19:
Jo jestli chceš od všeho nej.výkon tak si připrav peníze ne na Logitech za 800Kč ale na pořádný Saitek.Redbull15 mne alespoň poslech a koupil si evo,ty ne vlastní hlava co?
To evo nebylo jen na tvoje doporučení, ale všíchni ho chváli, i taťkuv spolupracovník a je s ním spokojen. A teď už nejsem takový batole jako na geniusu před 3 roky, když jsme se neznali, ale na saiteku už jsem se naučil létat.
Virtualman napsal:
Já patřím k těm, kteří mají Logitecha Extreme 3D Pro už nejáký ten pátek, a nic s ním nemají.
Pocuj, a vyuziva ten tvoj joy cely rozsah pohybu paky? Alebo mas tiez pri okrajoch "hluche miesto" - cize je jedno, ci vychylis joy na doraz alebo o trochu menej, stale joy hlasi plnu vychylku ?
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.