October 20 2025 18:14:20
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 7

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,755
· Nejnovější pilot: Glider
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
 Vytisknout diskuzi
Logitech Extreme 3D Pro OPRAVA
Burisek
Nejsem jediny...kdo se nachytal na tento kousek. Omlouvam se za novy topic, ale snad to nekomu pomuze. Na tomto odkaz http://forums.ubi...=369001437 najdete mozne reseni problemu..s timto joyem. Jeste nevim, jak to funguje..chystam se ho dnes rozebrat :sm19:. Bylo by fajn, kdyby to pomohlo. Co se tyka drzeni..je tento kousek opravdu vydareny..ale pokud jde o celou radu problemu..jeden by :cry:.

Ps. Kdyz neco kupuji na netu, tak na www.czechcomputers.cz Nevite o nejakem podobnem..Levnejsim (i kdyz ceny jsou tu uzasne)..internetovem obchodu?

310_Monty
podivej se na www.funstore.cz treba X52 je tam o 600Kc levnejsi:sm16:

Ucho
za to tam mají Cougara za 7tis. Neslevnili nějak?

http://www.czechc...rtno=35072

WT_Flan
No, je to skoda, ze jsi to koupil....Ale to bude mirou zahnojeni for, jinak by jsi nasel 100 lidi, kteri tenhle ftip na joystick poridili a velmi rychle reklamovali, nebo rovnou za staleho michani po castech splachli do porculanu.
Tenhle joy by se mel davat zadarmo, nebo prodavat s velkou oranzovou ceduli "NEKUPOVAT !"

Bretis
Burisku, napis jak to dopadlo....plsMrknutí

1stCL_Johann
Jestli můžu poradit, tak nejlepší co jsem kdy měl v ruce jsou Joye , páky a pedály od firmy CH produkt, lepší jsem v ruce neměl, ale ta cena . I přes to jsem rád že je mám ,už bych po jiném nešáhl:sm16:

Seva
Už jsem tady na toto téma brečel mockrát. Já si extrem 3D pro koupil asi před rokem, asi po 3 měsících byl dost v řiti, ale vydržel jsem s ním skoro celej rok. Před měsícem jsem si koupil chválenej Cybork Evo a jsem spokojenej. No a pointa přízpěvku je, že po tom roce jsem ani nedoufal, že mi ten logitech vyreklamujou a oni mi ho v Alfě v Ostravě vyměnily na počkáníVyděšený)) Tak teď mám dva joye.

NEKOUPÍ NĚKDO ÚPLNĚ NOVEJ, FAKT SKVĚLEJ, JOY LOGITECH EXTREM 3D PRO:sm6: :sm6: :sm6:

PS: S tím Cyborgem mám teda taky problém, ale dělá to spíš software. Potřeboval bych odbornou radu. Mám to nahraný frapsem z imput nastavení. Nemůžu se ale připojit na FTP. Nevyvěsil by mě to tady někdo?

Burisek
Dopadlo to mizerne. Asi ho uz necham rozebrany Šklebící se Zitra letim do Ostravy pro saitek Úsměv Snad to stihnu..a zucastnim se zitrejsiho poletu :rolleyes:. Pokud v Ostrave neporidim, tak vezmu dva potaky do rukou..a poletim i tak :sm6:. Pokud me casem selze i saitek..a pri mem stesti tomu tak buxde, tak jdu do tohoto fesaka http://www.gameex...5ef1a4af27 :lol:

losik
Já u Logitecha budu muset zůstat.
Objednal jsem si u Ružovky X52, včera pro ni jel a oni ji neměli, po chvíli zjišťování mi řekli, že ji už mít nebudou, že Saitek už nebudou prodávat, ale stále ho přesto mají v nabídce. Měli by si udělat jasno.

Burisek
No..tak jsem dnes jel do Ostravy..prosel jsem tam namesti..a pak jel do Shoping parku..a nic Smutný OMG. Tak si asi 4 dny budu muset pockat nez me ho poslou? Ps. Nevite, proc je vsude v nabidce logitech..a saitek se v obbchodech moc nevidi? :sigh:

CW_boZZda
Protože Logitech je lepší:sm14:

http://www.czechwings.com/
Munny
Protože prodávající ví, že Saitek je lepší a povečerech s ním létá ILa. A na Logitech ani nesáhne:lol:

Bretis
Burisek napsal:
No..tak jsem dnes jel do Ostravy..prosel jsem tam namesti..a pak jel do Shoping parku..a nic Smutný OMG. Tak si asi 4 dny budu muset pockat nez me ho poslou? Ps. Nevite, proc je vsude v nabidce logitech..a saitek se v obbchodech moc nevidi? :sigh:

Saitek koupis v Brne jen v jednom obchode, jinak na objednavku...Zvlastni, ale radej fakt Saitek jak tohle>
[img]http://www.funstore.cz/products/joy/c64/v.jpg[/img] is not a valid Image.
Kdo vi co to vubec je? Vypada to zvlastneŠklebící se

Bretis
Seva napsal:S tím Cyborgem mám teda taky problém, ale dělá to spíš software. Potřeboval bych odbornou radu.

Pokud obetujes dve tlacitka, odinstaluj soft a nastav si joy jen ve hre s ovladaci co ma v sobe win....doporucuju, je to pak bez problemu!

Munny
Tudle mrchu tuším zapojíš do televize. Má to přednahraný hry z Comodoru. De mi to špatně přez zuby, ale dá se otom říct že to je Plug and Play zařízení:lol:

Burisek
Bretis..i tohle jsem delal. Bylo to tak lepsi..ale joy je uplne v riti. Uz jsem si napsal o toho saiteka za litr na czechcomputers. :sm20:

Bretis
Burisek napsal:
Bretis..i tohle jsem delal. Bylo to tak lepsi..ale joy je uplne v riti. Uz jsem si napsal o toho saiteka za litr na czechcomputers. :sm20:

At Ti slouzi, budes urcite spokojenej!!!

Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

06-10-2025 19:06
Radiační situace za firmamentem zůstává normální

21-09-2025 14:51
Byl jsem na dnech NATO. Viděl Harrier, Hornet, Rafale, EF Typhoon, Mirage2000 a B-52 a bylo to dobré.

20-08-2025 11:11
Ahoj dneska někdo na il-2 budem na teamspeaku kolem 5-6 hod klidne i ty Vity muzes dorazit taky se vracime po dlouhé době. Mrknutí

19-08-2025 21:45
Ahoj, Po půlce života jsem si vzpoměl na svoje létání. Bohužel si pamatuji už jen starý Il-2 1946. Co se tedy teď létá Úsměv poraďte mi kde bych objevil staré veterány.

09-08-2025 13:55
Tak na zbytek roku hodně štěstí jako z Kokury!

23-07-2025 10:14
A kde máš ty "svoje" obrázky?

22-07-2025 20:07
já "svoje" nezakazuju

18-07-2025 10:09
Jaké nalinkované obrázky? 95% obrázků na netu nelze linkovat, je to zakázáno.

14-07-2025 18:24
a není tu čistě náhodou někdo, kdo ví proč se nezobrazují nalinkované obrázky?

13-07-2025 23:31
Další zpráva o medvědech! Šklebící se

38,318,068 návštěv