Hodně lidí zoomuje a mě by zajímalo jak to dělají.U mě běžná situace: jsem v 8km lítám sem a tam,nic nevidím,sletím do 5km ta samá situace,sletím do 3km a za chvíly mám na 6-té exekutora.Takže musím nějak nastavit grafiku,nebo ila abych lépe viděl z velkých výšek?nebo něco jinýho?
Tohle je imho hlavně o celkových zkušenostech - nicméně z osmi kilometrů na zem stejně moc dobře neuvidíš - já se obvykle poflakuju kolem 4km - vidím odtamtud jak nahoru do osmi, tak i na letadla bijící se úplně u země. Jde hlavně o to, vidět nepřítele dřív, než on uvidí tebe - tohle byla třeba situace ze včerejška na LiW - a s 3.IAP se tato situace opakuje velmi často: Hlídkujeme nad cílem, včera to bylo ve 4 - 5km, vystoupali jsme tedy poměrně dost vysoko, ale bylo už šero a proti temné obloze je vidět jen hodně špatně. Zpozorovali jsme nepřítele na východu letícího nad 6km, okamžitě jsem nasměroval svůj Schwarm na západ a začal stoupat až na hranici sedmi kilometrů, ze kterých jsme následně po obkroužení velkého oblouku na Rusy zaútočili - nemuseli jsme tedy mít před prvním kontaktem výškovou převahu, ale dosáhli jsme ji než se ozval první výstřel.
Kdyžtak mrkni na můj conf.ini - případně ho odzkoušej, je na místním FTP v adresáři Fucida
takže já si na rozstřílení a na rozkoukání, pustím takovouhle misi. Mám nastavený ikony na klávese pro případné zap/vyp na odměřování vzdáleností pro střelbu, zaplé extery pro kontrolu zásahů a použití "F6" kdybych byl slepej a takhle nějak to dopadne :-)
Ideál je nepoužívat berličky a všechny sundat postupně na jeden průlet, celou dobu o nich vědět a sledovat je, útočit na rychlosti minimálně >650, >700, střílet z dálky, z blízka...
Časem se dostaví zlepšení ve "viditelnosti" střelbě atd. i na onlajnu.
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.