November 22 2024 15:27:42
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 9

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
 Vytisknout diskuzi
Logitech 3D PRO !!!problem otaceni!!!
Burisek
Ahoj. CHtel jsem se zeptat, jestli nekdo nevi, jak resit tento problem:

Nainstaluji ovladac a dam kaliblovat...pohnu jojem na pravou stranu..a pohne se i v tom kaliblacnim okenku...tak pohnu nekolikrat..a pak uz se me nevychyluje az dokonce. Vzdy kdyz preinstaluji ovladac..tak to zase jde..ale jen chvilku. Vzdy se ta citlivost snizi Smutný Nemel nekdo podobny problem?

AH_James_Gastowski
hehe, nemusíš přeinstalovávat, stačí vytáhnout joy z USB a zase zastrčit. Je to holt vada těchto joyů. Jeden jsem vyreklamoval za úplně nový, druhý začal po měsíci dělat to samý. Údajně ty první kusy byly kvalitní, ale pak to převzala nějaká jiná výrobna a už to všecko šlo za stálého míchání do .... Šklebící se

Burisek
omfg. Ale u me je to otazka sekund..nez se me zase snizi ta citlivost Smutný Heeeeeeeeeeeeeeeelp. :messik:

MK_Paja
Logitech je designově vcelku povedený joy, i mně se tenkrát líbil. Dej si ho do vitríny za sklo a na lítání si kup cokoli jiného.

Bretis
proste vyreklamovat za Saitek, problem=vyresen

1stCL_Fucida
Burisek napsal:
omfg. Ale u me je to otazka sekund..nez se me zase snizi ta citlivost Smutný Heeeeeeeeeeeeeeeelp. :messik:

kolegové piloti radí dobře. Udělal jsi chybu s tímhle joystickem. Já za jeden měsíc nechal vyreklamovat dva. Pravda, je určité minimum lidí, kterým vydržel, ale to se spíš počítá na jednotlivá %. Zbav se ho a kup Saitek.
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."

j4ck41
Burisek napsal:
Ahoj. CHtel jsem se zeptat, jestli nekdo nevi, jak resit tento problem:

Nainstaluji ovladac a dam kaliblovat...pohnu jojem na pravou stranu..a pohne se i v tom kaliblacnim okenku...tak pohnu nekolikrat..a pak uz se me nevychyluje az dokonce. Vzdy kdyz preinstaluji ovladac..tak to zase jde..ale jen chvilku. Vzdy se ta citlivost snizi Smutný Nemel nekdo podobny problem?

jj mel jsem to samy, at uz s Logitech ovladacema nebo bez nich ta nepohyblivost na pravou stranu byla desiva. nekdy ta kalibrace vydrzela docela dlouho, nekdy tech tvejch par sekund. rozebrani a cisteni nepomuze - aspon u me ne, takze mas jedinou moznost jaka uz tady byla nekolikrat zminovana - vymen joy

Safrik
No me to jeden cas taky delalo, tak jsem ho otevrel a zase zavrel a od te doby uz to nedela, coz dodnes nechapu, protoze jsem s tim nic jineho nedelal. no a pak jsem si jeste na nej vylil kafe a te doby me blbne tlacitko c 6 :sm39: Az na to talcitko beha uplne v pohode a jsem s nim na 99% spokojenej Úsměv

Jo asi bych mel podotknout, ze ho mam cca rok.
Upravil/a Safrik dne 11-04-2006 09:45

Seva
Přidávám se k těm, kterým nevydržel. Já jsem ale vyjímka v tom, že jsem to docela dlouho vydržel s ním. Teď mám 14 dní saitek a chrochtám si.

Myslíte že mně ten logitech vezmou na reklamaci po roce??? Chtěl bych ho do té vytrínky pěkně novej:sm20:

Já jsem s tím logitechem bojoval takto: Neinstalovat ovladač, jde to potom kalibrovat jen poprvé (myslím), nakalibrovat, chvilku hrát, znovu nakalibrovat, znovu hrát, vytáhnout usb, zasunout, nakalibrovat, hrát, ... Až do zblbnutíŠklebící seŠklebící seŠklebící se

Není možný, že by ten Logitech mohl oddělat USB??? Protože už jsem jednou reklamoval základkuVyděšený)))

Maxxis
ja sem teda nikdy neinstaloval ten zminovany soft od logitechu a nikdyjsem nemusel nic kalibrovat ani ve win, jen poprve co sem ho koupil, maj tudle tendenc joy 3 lidi a nikdo si nestezuje (nikdo neinstaluje ten soft) Nastesti tento joy nepotrebuje soft, tak jej tam nedavejte, akorat nebudete mis Shift funkci..... na druhou stranu 12 tlacitek je dost a staci na nutny klavesi ve sturmovi

1stCL_Pospa
Sakra jak to tady ctu tak je to docela zázrak ze mi 3Dpro jeste funguje. I kdyz vcera na Liw to urcite bylo joyem ....na 100% jinak by se do mě nějakej Jamamoto a Fucida prece nikdy nemohli trefit. :no: Asi nasadím ten krásnej novej vyreklamovanej logitech freedom 2.4. :yes: A pak vám ukážu jak se utíká z boje :lol:

http://www.aeroklub-sumperk.cz/
Ace
Chcete mi naznačit, že když jsem včera skoro neutočil 109 v IL2 nebylo to chybějícími 80% ocasu, nýbrž joyem? :sm39:

http://www.bitevnici.wz.cz/news.php
1stCL_Pospa
Přesně tak ! Konečně si to pochopil Šklebící se

http://www.aeroklub-sumperk.cz/
Ace
Pche! To není možné určitě to bylo tím ruským křápem... (by nedošlo k mýlce a nepomřela všechna mačiatka v matičce rusi, myslím tím letadlo... a usiluji o flejm) Šklebící se Ten joy je skoro novej...

http://www.bitevnici.wz.cz/news.php
CR_PETRAS
Stejný JOY ...stejná zkušenost....jiný konec !!!

Po nefungujícím software pro kalibraci do her ( ten jsem oželel ) a po "úmrtí" potenciometru směrovky = jsem ho rozšlapal a vyhodil do popelnice.Až posléze jsem si uvědomil,že střeva jsem mohl využít na výrobu pedálů...

Teď sedlám Saitek a jsem v klidu :sm5:

http://avionika.webpark.cz
310_Ikar
Šklebící se ja s nim litam doted sice to skoro ridi sam, ale nic jinyho nemam no...kazdopadne jestli mluvime o stejnem joyi tak ten se jmenuje Logitec EXTREME 3D pro,a ja jsem presvedcen ze to EXTREME mluvi za vse Šklebící se

PS: uz asi doopravdy fakt vymenim...

www.310raf.com
MK_Paja
310_Ikar napsal:
Šklebící se ja s nim litam doted sice to skoro ridi sam, ale nic jinyho nemam no...kazdopadne jestli mluvime o stejnem joyi tak ten se jmenuje Logitec EXTREME 3D pro,a ja jsem presvedcen ze to EXTREME mluvi za vse Šklebící se

PS: uz asi doopravdy fakt vymenim...

Přesněji Logitech EXKREMENT ve tři Dééééééé Šklebící se

CR_PETRAS
........... ALE VONÍ HEZKY :sm14: ( jihlavanka )

http://avionika.webpark.cz
Burisek
Tak to mate vsichni Saitek? Zkousel jsem i ten, nez jsem koupil ten svuj Extreme,..a prijde me takovy lepsi..co se drzeni tyceSmutný Taky jsem si rikal..ze logitech nebude prodavat nejake vadne smejdy. Presedlat na saitek, i kdyz letadla dlouho nehraju...no nevim Smutný :sm19:

MK_Paja
Burisek napsal:
Tak to mate vsichni Saitek? Zkousel jsem i ten, nez jsem koupil ten svuj Extreme,..a prijde me takovy lepsi..co se drzeni tyceSmutný Taky jsem si rikal..ze logitech nebude prodavat nejake vadne smejdy. Presedlat na saitek, i kdyz letadla dlouho nehraju...no nevim Smutný :sm19:

Ne, někteří máme MSSWFF2 Šklebící se , ale do EXKREMENTU sme si šlápli téměř všichni, já hned dvakrát Mrknutí

:tajpan:Na TB-3 ale stačí, horší je to s Fokáčem.

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,016,727 návštěv