TrackIr 4 PRO
|
ECL_Matoni |
Přidané 08-04-2006 11:33
|
Nováček
Příspěvek: 33
Založený: 02.02.06
|
Všem přeji krásné, slunné poledne,
je to neuvěřitelné, ale podařilo se mě našetřit něco tvrdé koruny, a rád bych je chtěl utratil za tuto báječnou věc, kterou již z vás většina má.
V současné době je nabízen tento model.
Rád bych věděl jestli ho někdo z vás má a jak je sním spokojen ? Popřípadě jaký je nejlepší model ? A další otázka by byla od koho by bylo nejlépe ho objednat ? Mám tím na mysli seriozní jednání prodávajícího. ( již jedna špatná zkušenost ).
Děkuji Vám za vaše reakce na můj dotaz. |
|
|
|
313_OTU_oblak |
Přidané 08-04-2006 11:51
|
Uživatel
Příspěvek: 1375
Založený: 30.09.05
|
mam starsi model a jsem spokojen )) |
|
|
|
310_cibule |
Přidané 08-04-2006 12:21
|
Fusioner
Příspěvek: 15069
Založený: 29.09.05
|
Je to to nejlepší, co můžeš koupit. Až si TrackIR pořídíš, nebudeš chtít létat s ničím jiným.
Nejlépe je to objednat přímo do výrobce (máš-li platební kartu). http://www.edimen...
V rámci USA (kdyby ti to někdo přivezl) by tě to vyšlo o třetinu levněji. Budeš-li to chtít poslat domů, přijde ti to z Londýna. Spolehlivě a chlup levněji, než kdybys to objednával přes českého dodavatele. |
|
|
|
313_Volume |
Přidané 08-04-2006 12:56
|
Rozkoukaný
Příspěvek: 408
Založený: 02.11.05
|
já o tom taky začínám uvažovat..sice nelítám nijak extrémně moc, ale občas je přehmatávání dost problém a při max přiblížení je dost mrtvých úhlů....
jak to zatěžuje mašinu?
peněženku dost, ale co...
rád bych si to ale nejprve vyzkoušel...oblaku, nebudeš to tahat sebou na asfalt fest? je to za měsíc, pak bych se případně rozhoupal |
|
|
|
313_OTU_oblak |
Přidané 08-04-2006 14:28
|
Uživatel
|
tahat to sebou nebudu, ale v případě zájmu doma předvedu....btw. možná to někdo doveze přímo na fest... |
|
|
|
WT_Flan |
Přidané 08-04-2006 15:47
|
Uživatel
Příspěvek: 1824
|
Masinu to moc nezatezuje, vazi to par gramu...
Jakmile to jednou poridis, uz nikdy nebudes chtit jinak. Proti vycvachtanym HATum a kreci v palci je tu TrackIR !!! Porid to.
V Cechach znam akorat highinthesky kdo to prodava a na rozdil od jinych jsem doposud mel na tohodle dodavatele stesti. Nebyl problem. Mas-li moznost ze zahranici, ber to ze zahranici.
|
|
|
|
313_OTU_oblak |
Přidané 08-04-2006 16:11
|
Uživatel
|
jojo...řeknu to jinak. mohl jsem to posoudit i z jiné stránky. po prvních letech jsem to schoval do šuplíku s tím že jsem kokot že jsem za to vyhodil tolik peněz. Ale nedalo mi to a vytrpěl to na začátku....chce to cvik, najít optimální umístění (já to mám například vlevo od monitoru - asi vám to přijde divné.....) ale zvykneš si a rozhlížení je velmi rychlé, parádní a hlavně to děláš hlavou, takže než na palec na hatu se soustředíš na rozhlížení...
mno, už rok šetřím na pedály ....a myslím že s nima to bude zas někde jinde |
|
|
|
ECL_Matoni |
Přidané 08-04-2006 16:37
|
Nováček
Příspěvek: 33
Založený: 02.02.06
|
Děkuji vám za rekce. V současné době jsem našel asi tři prodejce, kteří to prodávají za stejnou cenu, se stejnou dodací lhůtou.Stačí si jen vybrat.
Ze zahraničí raději ne , ještě dodnes nemám licenční klíč (červen 2005) na iuVCR. (mimochodem velmi dobrý program na grabování s televize.)
Našel jsem tyto prodejce:
Fun Store
Game Zone Shop
Gameexpres
je rozhodnuto, ještě vybrat prodejce.:sm54:
Upravil/a ECL_Matoni dne 08-04-2006 16:39
|
|
|
|
LWolf |
Přidané 22-08-2006 14:21
|
Nováček
Příspěvek: 99
|
Ahoj,
po dlouhem rozmysleni, nekolikerem shlednuti videa z IL2 (a mnohem delsim stradani penez), jsem dospel k nazoru, ze tohle chci
Zajimalo by me:
Jak velkej pokles FPS v Ilovi jste zaznamenali pri pouzivani tehle vecicky?
Sice tahle otazka padla uz o par prispevku vyse, ale odpoved na ni me az tak neuspokojila :lol:
LW |
|
|
|
WT_Horrido |
Přidané 22-08-2006 14:28
|
Fusioner
Příspěvek: 10264
|
Zadny pokles fps se nedostavil.
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり
|
|
|
|
Mikkey |
Přidané 22-08-2006 14:33
|
Nováček
Příspěvek: 84
Založený: 01.10.05
|
Pouzivam uz dlhsie ale ziadny podles fps som nepostrehol. |
|
|
|
Lekk |
Přidané 22-08-2006 14:41
|
Uživatel
Příspěvek: 1785
Založený: 20.10.05
|
Jak uvedli jiní..úbytek fps tam není žádnej..jelikož to nahrazuje rozhlížení myší..tj běžně implementovaná funkce v ILovi. Naopak...osvobodí to ruce a zpřesní práci s kniplem. Co se týče fps...po nainstalování nových (posledních) ovladačů od Nvidie..jsem zaznamenal nárůst min o 18 fps...doporučuju. :tup:.. http://www.nvidia...91.31.html |
|
|
|
BP_Tyrl |
Přidané 22-08-2006 14:46
|
Diskutující
Příspěvek: 2150
|
Jak si na to jednou zvykneš, tak jsi bez něj jako slepej. O 90% ti to zvýší šanci neztratit protivníka z dohledu a to i ne detailní přiblížení. Všechny ty odkazy co jsi našel je jeden a ten samej kvelb. Se sídlem na Sokolský, kde nikdy nikdo není. Takže trochu problém s reklamací. A u p. Krouzy na Highinthesky. Jsou dodací lhůty na TR4 3-6 měsíců. Ostatní zboží dodává celkem bryskně. Ale tady asi čeká až se mu sejde dostatek objednávek. Takže asi nejlepší cesta je obrátit se na Letku 13. Tam je dodací lhůta maximálně 14 dní.
http://www.letka13.sk/forum/viewtopic.php?t=1793&postdays=0&postorder=asc&start=45 |
|
|
|
XXX_Dazz |
Přidané 22-08-2006 14:52
|
Uživatel
Příspěvek: 1411
Založený: 29.09.05
|
VGR_Lekk napsal:
Jak uvedli jiní..úbytek fps tam není žádnej..jelikož to nahrazuje rozhlížení myší..tj běžně implementovaná funkce v ILovi. Naopak...osvobodí to ruce a zpřesní práci s kniplem. Co se týče fps...po nainstalování nových (posledních) ovladačů od Nvidie..jsem zaznamenal nárůst min o 18 fps...doporučuju. :tup:.. http://www.nvidia...91.31.html
18 fps, po nových ovladačích tomu se dá těžko uvěřit :tongue:. To by byla taková malá revoluce, na jaké to je grafice ? |
|
|
|
57MH_Zvire |
Přidané 22-08-2006 15:17
|
Uživatel
Příspěvek: 1287
|
3IAP_Dazz napsal:
VGR_Lekk napsal:
Jak uvedli jiní..úbytek fps tam není žádnej..jelikož to nahrazuje rozhlížení myší..tj běžně implementovaná funkce v ILovi. Naopak...osvobodí to ruce a zpřesní práci s kniplem. Co se týče fps...po nainstalování nových (posledních) ovladačů od Nvidie..jsem zaznamenal nárůst min o 18 fps...doporučuju. :tup:.. http://www.nvidia...91.31.html
18 fps, po nových ovladačích tomu se dá těžko uvěřit :tongue:. To by byla taková malá revoluce, na jaké to je grafice ?
Třeba zapoměl napsat, že nové ovladače instaloval kvůli nové grafice.
Každopádně co se TIR týče, tak neznám lepší věc a stačilo na to pár hodin letu a troška nastavování. S HATem jsem byl docela hodně dobrej, co se sledování týče, ale s TIR je to špička a hlavně se mi líbí, že je to přirozený pohyb hlavy. Když se chci podívat do prava, tak se do prava podívám a obraz se taky pohne správným směrem. Žádný upřený zírání an monitor a šílené cvakání HATem. Akorát si člověk musí odvyknout se nějak moc pohybovat a najít dobré místo pro umístnění počítače. TIR mám na horní hraně monitoru a počítač mám proti oknu, takže jediný problém je, když si žena zapne na lince světlo. To pak přebere bod co mám na kšiltovce a koukám furt jedním směrem.
Ale asi takhle. S TIRem na věčné časy a nikdy jinak. |
|
|
|
57MH_Zvire |
Přidané 22-08-2006 15:18
|
Uživatel
Příspěvek: 1287
|
Jo a Krouzu nebrat. Pokud možno toho chlapa bojkotujte, ať si uvědomí, že dodací lhůta tři měcsce opravdu není normáoní a nevyváží ji žádný monopol na dovoz. |
|
|
|
LWolf |
Přidané 22-08-2006 16:44
|
Nováček
Příspěvek: 99
|
Tak to jste me moc a moc potesili s tim, ze to nema dopad na vykon.
Bohuzel u p. Krouzy jsem objednal a mesic cekal. Nakonec sem u nej objednavku zrusil, ani se neobtezoval dodrzovat obchodni podminky co ma na webu, konkretne to jak ma obratem informovat o tom, ze to este potrva. No asi mu ten obrat trva dele nez sem cekal. A dohnat ho na telefonu taky neni uplne nejjednodussi.
Nakonec jsem vyuzil sluzby Letky13 a pry vcera prisel (a dnes putuje do CR). Tak se uz nemuzu dockat. Bohuzel se ted ucim na zkousky a tak sem doufal, ze ho budu mit uz driv (asi pred mesicem ) a vyblbnu se pred ucenim. Ted mi prijde tesne pred zkouskou a jak se mam jako ucit?
Ted jen doufam, ze 6DOF bude do ILa dodelano. Asi si dokazete predstavit, jak je clovek natesenej (tesne po objednani) a dokonce za par dni vidi 6DOF v IL2 (chapu, ze to video melo ukazat i neco jineho, ale tohle me na nem proste uchvatilo). |
|
|
|
Letka 13 Papa |
Přidané 22-08-2006 17:56
|
Rozkoukaný
Příspěvek: 222
Založený: 16.10.05
|
tu je jedno video z lockonu kde vidno co vsetko je 6dof schopne...
http://media.natu...F-Demo.wmv
(je ich tam samozrejme viac a kto xe si moze pozret ako to vyzera s jeho pouzitim aj v inych hrach)
po kegetysovom "cracku" sfs suborov sme mohli vidiet ako to cca bude vyzerat v il2 presnejsie povedane v BOB a myslim ze sa mozeme pomaly zacat tesit...
link pre tych co nevedia o com je rec...
http://www.letka1...ht=kegetys
ps: tir4pro je skladom (kazdy den ich na polici hladkam,krmim aby boli vo forme..hehe) a max. dodacia lehota je 7dni spolu s dobierkou do Cz to vychadza 5800+250=6050sk t.j. cca 4500kc |
|
|
|
Munny |
Přidané 22-08-2006 20:48
|
Rozkoukaný
Příspěvek: 254
Založený: 11.12.05
|
Jj, bez Tiru už ani ránu. Jinak na mé konfiguraci sem pokles FPS zaznamenal, ale víc mi sebere i TeamSpeak (4-6fps) |
|
|
|
1stCL_Fajlow |
Přidané 22-08-2006 21:15
|
Uživatel
Příspěvek: 565
Založený: 02.01.06
|
T Munny co máš za grafiku, výkon procesoru ?
Plánuju k novýmu kompu ten Čutorovo Trackir ...věci k tomu mam .. To taky nebude určitě špatný ! |
|
|