1) Chyba se objeví při spouštění čehokoliv včem je mapa. track, mise
2) Odinstalace klasicky přes přidat/odebrat. Odinstalovat PF+AEP+FB, zde mě zarazilo, že při odinstalování na jiném PC se sim odinstaloval komlet (FB+AEP+PF), nyní ne vše se odintalovalo krom AEP.
dal jsem cd a dal opravit .(AEP)
Kompletní odinstalace , znovu instalace a výsledek je že nejdou mapy.:sm19:
rudidlo napsal:
Mapy nebo tracky z instalace fungují?
Šlo mě o to, že když se mě podařilo hru odinstalovat a spětně nainstalovat, tak jsem nepustil vůbec nic.
:brrr: :sm19: :brrr: :sm19: :sm19: Já vůl zapoměl na Patch 4.02m, a jal jsem tam hned instalovat 4.03m......atd. Již to funguje .:brrr::sm54:
nevím kam přesně to hodit, tak to postuji do tohoto vlákna. Již čtyři dny se dokola trápím s jedním problémem. Když chci na serveru, který zakládám spustit mapu Channel Summer 1943-45 od jistého Gilb57 tak mi to při načítání sekne ILa v 23% a objeví se hláška: Mission loading failed: Mesh 3do/humans/Paratroopers/Russia/mono.sim not created
Nemáte s tím někdo z vás zkušenosti? Šturmovik normálně jede bez obtíží, po třetím reinstallu (včetně čištění registrů) je to pořád stejné. Mapu normálka otevřu přes FMB, naházím tam objekt (pouze HB BLUE nebo RED) a chci to načíst přes Multiplayer, ale vyskočí tenhle problém... Nechápu co mají společného paragání někde z Ruska s mapou Anglie... Jinak všechny mapky běhají... Teda alespoň ty co jsme zkoušel..
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.