November 23 2024 00:20:51
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 9

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
 Vytisknout diskuzi
Turbovo okenko alternativni pilotaze
WT_Horrido
Uz jsem to tu citatem nakousl...

Slovnicek pojmu:

Taran, taktéž Ramm (to podle strany, kterou preferujete) – překvapivě účinný způsob likvidace nepřátelského letadla. Spočívá v tom, že svůj stroj navedete úmyslně do kolizního kurzu s nepřátelským letadlem. Výhodou je, že nezáleží na to, jaké máte letadlo, kolik munice Vám zbylo ani jaké poškození jste utrpěli. Při troše šikovnosti dokážete takto vyřadit libovolně velký stroj nepřítele. Ideální je to např. během čelňáku, kdy nejprve zasypete nepřítele sprchou střel a potom, na důkaz, že to myslíte vážně, do něj napálíte. Důležitá poznámka: Je opravdu nutné trefit se trupem vlastního éra do trupu nepřítele. Není nic trapnějšího než, že si urvete křídlo a druhý tatar normálně letí dál. Pro fajnšmekry mám specialitku:

Taran směrovkou – opravdová lahůdka, která vyžaduje dost zručnosti. Pointou je trefit nepřítele vlastní směrovkou do jeho křídla. Je to nejjednodušší v čelňáku nebo při útoku ze 6-ky. Drsňáci při útoku ze 6-ky vůbec nestřílejí, aby cíl zbytečně nevyplašili. Výhodou je, že bez směrovky můžete dál normálně létat a taky celkem v pohodě přistát. Důležité upozornění: Máte jenom jednu směrovku! Tak s tím počítejte.

Negativní BnZ – Normálně lítáte u země na plný plyn a když se dostanete kolmo pod nepřítele, tak začnete prudce stoupat. Sice pravděpodobně zůstanete pod soupeřem, ale jste na pádovce čímž ho zmatete. Na tento agresivní útočný manévr plynule navazuje

Pád po prdeli – čumák míří nahoru, ale letadlo se pohybuje dolů. Tohle chce dost velkou praxi v ovládání směrovky a křidélek, pokud vám teda náhodou zůstala ještě funkční. Využijte jich. Obrovskou výhodou je, že nikdo nepřepokládá, že by v jste v boji mohli couvat a tudíž všichni střílejí daleko před vás.

Třeba mi ho urvi – familiérní název pro nejpopulárnější defenzivní manévr. Když vidíte nepřítele za sebou, tak zatáhněte na doraz za klacek, případně ještě vyšlápněte směrovku. Skoro jistě urvete éro ve všech osách. Sice ukážete nepříteli celou plochu letadla, ale ten pocit jak se melete jako nudle v bandě je k nezaplacení. Nedoporučuji pokud máte vypito víc než 3 piva a používáte velký monitor. Osobně jsem se při tom už 2x poblil Ale jinak je to bezva.

Bomberman – ideální taktická varianta do dogfightu, pokud jste moc nalitý, zfetovaný, unavený, dobře vykouřený nebo jenom líní. Vemte do boje libovolnou stíhačku, která může nést alespoň 250kg bombu (ideální je 500 a více). Po novém patchi se mi velmi osvědčil Dornier (s tunovou bombou = lahůdka). Nastavíte si časovač rozbušky na 1s a vydáte se na lov. Účelem je nalákat na sebe co nejvíc sestřelu-chtivých nepřátel. Lítáte po bojišti sem a tam na vysoké rychlosti, dokud jich netáhnete alespoň 3-4. Potom to nakouříte dolů a přimáčknete se k zemi. Chvilku kličkujte až budou nepřátelé cca 300m za vámi, tak odhoďte bombu. Držte se dál u země a koukejte za sebe Osobně jsem tímto způsobem dosáhl maxima 4 killů na jednu bombu. Můžete to spojit s vulchingem a potom se k letadlům za Vámi přidá i něco na zemi.

Komplet zde: http://lamky.czec...2954f4cdaf
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

rudidlo
Bomberman je nejlepší Šklebící se

EDIT: Celé to vlákno je tam lepší než všechny CZ fóra dohromady Šklebící se
Upravil/a rudidlo dne 22-03-2006 12:47

http://silicon-remarks.blogspot.com
Safrik
:sm20::sm20::sm20:Šklebící seŠklebící seŠklebící se:sm6::sm6::sm6::sm38:

313_OTU_oblak
rudidlo - máš pravdu. Pro Jabo je to skutečně jedna z variant. Mne se metoda bomberman osvědčila na štuce s 1800 kg bombou Úsměv

1stCL_Jamamoto
Ano!!!! Bombermann je naprostá bomba!!!! Sám jsem udělal ve Stuce takto 5 kousků na jednu bombu...můj rekord v "sestřelech" za jeden let...:sm12:

1stCL_Jamamoto
Celé to vlákno je opravdu nářez!!!! Vřele doporučuji!!! Dlouho jsem se u PC tolik nezařechtal...

1stCL_Pospa
Teprve teď jsem vylez z pod stolu :sm6::sm6::sm6:

Všem pilotům vřele doporučuji Šklebící se

http://www.aeroklub-sumperk.cz/
Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,019,714 návštěv