November 23 2024 08:26:47
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 12

· Piloti on-line: 1
petsild

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
 Vytisknout diskuzi
Letadlové lodě,obch. lode,atd
torr
situace:jedna strana startuje výhradně z letad. lodích a plní si svoje ůkoly,druhá strana startuje z pevných letišt a plní si svoje ůkoly.Primárně není ůkol zničit letad.lod.
otázka:můžu zničit letadlové lodě nepřítele a tím logicky ukončit misi ve prospěch své strany?Několikrát jsem se snažil potopit letadlové lodě a nepodařilo se(jednou se mi podařilo narvat 4 torpéda do jedné let.lodi a nic (strašlivé štěsti s He-111,samozřejmě 2 lety).Dále nechce se mi věřit že 500kg puma nepotopí obyčejnou obchodní lod,vždyt samotná váha pumy musí prorazit lod.
nemáte někdo info jestli 110,štuka nelítaly s torpédy?unést by je měly aspon jedno,když 1 torpédo i unese IL-2.U bojovéhoFW190 jsem viděl někde foto s torpédem,škoda že v Ilovi tato možnost není.Vlastně zde pouze He-111 h-6 může nosit torp. což je dost omezenej výběr,mluvím v kontextu LW,jak je to u červených to presně nevim protože je lítam výjímečně.

Tajpan
Bf110 nie. Ju87- nie. Fw190 -nie, Ale boli testy aj s klasickým aj s upraveným leteckým torpédom 2ks, pod krídlom.
Jednomiestne lietadlo od LW, bolo jedno velmi podobné tvarovo Ju87 , ale bol to dvojplošník, Z pamäti neviem, ale určite ti dajú presný tip, Mal slúžiť na lietadlovej lodi.
Upravil/a Tajpan dne 22-03-2006 09:44

torr
3IAP_Tajpan napsal:
Bf110 nie. Ju87- nie. Fw190 -nie, Ale boli testy aj s klasickým aj s upraveným leteckým torpédom 2ks, pod krídlom.
Jednomiestne lietadlo od LW, bolo jedno velmi podobné tvarovo Ju87 , ale bol to dvojplošník, Z pamäti neviem, ale určite ti dajú presný tip, Mal slúžiť na lietadlovej lodi.

moment FW190 ano,jenom už nedokážu vyhrabat to foto.FW190 na první pohled mělo prodloužené ostruhové kolečko.

Tajpan
Lenže bojové využitie u Fw190 žiadne.

Maxxis
u FW to bylo jen jako pokus, byl zvysen podvozek (ostruhove kolecko, aly bylo to tesne nad zemi a bojovych cinnosti se letadlo nedockalo.. mam myslim foto

AH_Enty
[quote]torr napsal:
situace:jedna strana startuje výhradně z letad. lodích a plní si svoje ůkoly,druhá strana startuje z pevných letišt a plní si svoje ůkoly.Primárně není ůkol zničit letad.lod.
otázka:můžu zničit letadlové lodě nepřítele a tím logicky ukončit misi ve prospěch své strany?Několikrát jsem se snažil potopit letadlové lodě a nepodařilo se(jednou se mi podařilo narvat 4 torpéda do jedné let.lodi a nic (strašlivé štěsti s He-111,samozřejmě 2 lety).Dále nechce se mi věřit že 500kg puma nepotopí obyčejnou obchodní lod,vždyt samotná váha pumy musí prorazit lod.
[quote]

Pokud je cílem potopit nějaký počet lodí, mapu můžeš vyhrát. Ale POZOR. Dokud mapa neskončí, protivníci se budou rodit ve výšce 2KM a tudíž s velkou výhodou. To už je lepší hodit bombu na palubu a skoro nikdo z ní už neodstartuje.

Obchodní loď lze potopit už s 250 kg bombou. MYslím, že to lze i s 2x100kg. Normálně to takto potápíme.

j4ck41
torr napsal:
... otázka:můžu zničit letadlové lodě nepřítele a tím logicky ukončit misi ve prospěch své strany?Několikrát jsem se snažil potopit letadlové lodě a nepodařilo se(jednou se mi podařilo narvat 4 torpéda do jedné let.lodi a nic (strašlivé štěsti s He-111,samozřejmě 2 lety).Dále nechce se mi věřit že 500kg puma nepotopí obyčejnou obchodní lod,vždyt samotná váha pumy musí prorazit lod ...
.

ve Sturmovi by 500kg k potopeni obchodni lodi stacit melo - aspon myslim, zvlast kdyz je mozne potopit torpedovy cluny palubnima zbranema.

v realu ale ta 500kg puma skutecne nemusi stacit na potopeni lodi. velmi zalezi na tom jaka lod to vubec je a kam se trefi. z valky jsou znamy pripady, kdy bomby ci lodni granaty prolitavali trupy nepancerovanych lodi a delali do nich jenom diry, stejne tak pripady torpedovych clunu potopenych pumou nebo obchodnich lodich, ktere byli tezce poskozeny ci potopeny pumou, ktera explodovala tesne vedle.

ohledne tech letadlovek: domnivam se, ze ty letadlovky jsou nastaveny jako Base pro rudy a velmi pravdepodobne se tim padem v DF mapach stavaj nepotopitelnymi - suplujou letiste a to taky nemuzes znicit a zabranit tak jeho cinnosti. k otoceni mapy holt sestreluj era a likviduj cile dle briefingu. ale muzu se mylit, je to prece jenom dlouho co jsem lez do Full builderu takze muzu kecat blbosti

WT_Horrido
Petistovka staci na potopeni obchodni lode zcela spolehlive.
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

MK_Paja
Letadlovka není nepotopitelná, má odolnost přibližně jako Tirpitz, to znamená 6-8 útoků torpédovým He-111, Na obch. lodě většinou stačí 250kg, Některé křižníky ale vydrží i 4x500kg.
Ve hře je to nastaveno tak, že zásah 500kg bombou má větší účinek než dvojice torpéd z Heinkelu.

Hoper
emerické letadlovky vydrží více zásahů než japonské (i zásahy torpéd, přestože byly ty americké neporovnatelně horší nëž japonské)
a bylo zkoušeno, že pokud budeš bombama mlátit do zádi (žabkou), tak je to (bylo v nějaké 2.xx verzi) účinější než na palubu nebo z boku ...

torr
dík za info a přesto ještě poslední upřesnující otázka:Když mají červení nastaveno Home Base jako letadlovou lod jde ji potopit?Ano nebo Ne?

AH_James_Gastowski
jo, jde, už to tady psal Enty. Ale lepší je nejdřív vymlátit ty okolní lodě, protože když zničíš home base, tak se ti kolíci budou rodit 2km nad mořem, čímž jim dáváš neskutečnou výhodu.

Tajpan
ano ,ide. Ale potom lietadlá vzlietavajú /respawnujú z 1-2km vo výške.
A je jedno či red/blue.
najlepšie je to na pacifických mapách. tam je ideálne dve SBD vyzbrojené 1800lb na jednu japonskú lod.
čo sa potom deje s lietadlami na lietadlovkách je cool. Šklebící se
Upravil/a Tajpan dne 22-03-2006 12:00

torr
AH_James_Gastowski napsal:
jo, jde, už to tady psal Enty. Ale lepší je nejdřív vymlátit ty okolní lodě, protože když zničíš home base, tak se ti kolíci budou rodit 2km nad mořem, čímž jim dáváš neskutečnou výhodu.

hm,tak to s realitou už nemá vůbec nic společnýho,protože z logiky věci by měla vyhrát ta strana která by potopila ty letadlovky a ne že by se letadla rodila v nějaké výšce.

AH_Enty
torr napsal:
hm,tak to s realitou už nemá vůbec nic společnýho,protože z logiky věci by měla vyhrát ta strana která by potopila ty letadlovky a ne že by se letadla rodila v nějaké výšce.

Je to holt jen hra. Takže je lepší letadlovky vyřadit tím, že jim na palubu hodíš ě bomby, vzniknou pomyslé krátery, o které si startující éra ulámou podvozky a nepřítel se nedostane do vzduchu.:sm12::hoper::lucka2:
Pak jen čile ničit další potřebné cíle :sm40: a nebo si na mapě poletovat do uplynutí časového limitu.:sm13:

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,023,512 návštěv