obecne bych doporucil vse
co se primo nedotyka usi nebo na ne nevyviji tlak
mikrofon bez zvukovodu
dnes uz taky 5.1 zvuk (se stereem totiz nepoznate jestli neco prilita zepredu nebo zezadu ... mozek funguje tak skvele, ze kdyz nekoho slisite a NEvidite prilitat zepredu, tak se vam bude zdat, ze zvuk prichazi zezadu i kdyz budete mit jen stereo sluchatka ... samozrejme, ze staci zmenit v simulatoru uhel pohledu o 90% doprava nebo doleva, ale to uz to muzete schytavat:sm29:
Upravil/a clone9cz dne 18-03-2006 22:46
Děkuju za rady ja teprve začínám s online lítáním, offline už není to co býval když jsem skusil tohle. A Fuci byl jsi super ja to poslouchal na cvičení na Boleticích.
clone9cz napsal:
se stereem totiz nepoznate jestli neco prilita zepredu nebo zezadu ...
Ne tak úplně. Poslední zvukovky od Creativu umějí modulovat prostorový zvuk i do stereo sluchátek. :sm5:
To sice umeji, ale stejne to nezni presvedcive z te spravne strany. Clovek rozezna zvuk zezadu a zepredu podle odrazu od ramen a usnich boltcu, coz je u kazdeho cloveka jine, takze pokud nejsi opravdu presne prumerny clovek, na ktereho se ten zvuk vypocitava, nebude to fungovat nijak extra. Moje zvukovka to umi a ve vysledku spis nic nez nic moc. A nedelam si iluze, ze je to nejaka bombahifiextra typ, ale neocekavam, ze to muze byt (z principu) o moc lepsi.
Uzavreny typy, co se nedotykaji usi jsem parkrat zkousel, ale nejak jsem si na ne nezvykl. Hlavne mi vadilo, ze clovek vubec nevnimal okoli - to bude asi vetsina povazovat za vyhodu, ale je z toho mel furt takovy blby pocit, ze se okolo me neco deje a ja bych o tom mel vedet. Kdyz si vyberes z klasickych typu nejake, co hezky sedi, neni ani celodenni poslouchani problem.
jinak sem asi měl asi 2 roky sluchátka za cca 160,- Kč z Kauflandu
a to jsem je vozil na slety (ale v originál balení)
teď mi tam něco odešlo, takže jedu na Kossky a samostaný mikrofon
ale opět uvažuju o těch za 160,-
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.