Ahoj - v dohledné době budu končit v zaměstnání a tím pádem budu pouštět i pronájem kanceláře, kde jsem aktuálně měl uhnízděn simulátor. Bohužel v domácnosti s přítelkyní a dvěma dětma nemám dostatek prostoru a platit si kancelář jen kvůli simulátoru mi přijde overkill.... Rozhodl jsem se tedy prodat svůj setup (bez PC)
vše je funknční, nalétáno ca 250 hodin (základna AVA cca 150)
d
Postaveno na bázi Thrustmaster AVA Base - záruka platí ještě ca rok (+k dispozici obyčejná klasika Thrustmaster Warthog bez baseplate - ta je starší, funkční ale bez záruky)
Plynovka klasika Thrustmaster Warthog (záruka do února)
Sedačka Next Level Racing Flight Simulator - již po záruce a bez středního sloupce - mám tam namontovaný joiystick a v procesu stěhování jsem centrální tyč potratil.....
Pedály Joy - netřeba představovat....
Cenu bych si ideálně představoval tak kolem 20k - prosím nabídněte.... Jinak bych samozřejmě rád prodal vše jako celek. K vyzkoušení v Plzni, doprava....pokud by nevadilo vzít na dvakrát kombíkem, mohu sloužit po Plzni, případně jezdím do Prahy ca 2x do měsíce. Zbytek na domluvě.
Na SVK chodím sporadicky - klidně mě kontaktujte mailem vbruha@seznam.cz, případně sms 777 325 475 a já se ozvu zpět - zpravidla trávím 80% dne v callech se zákazníky, tak telefon často nemohu brát.
To by byla škoda, Gandalfe. Já už mám Virpil, takže nějak nemám důvod si tento set pořizovat. Mohu se zkusit zeptat lidí soukromě mimo fórum, ale jinak neporadím. Maximálně bych bral ten USB rozbočovač.
Jéje, díky. Já ty svátky moc nedržím : ) Ale fakt je, že tenhle den si pamatuju, protože naši se brali a sestra má narozeniny. Takový jako významný rodinný den : )
Objevil jsem Noc na Karlštejně z roku 1965, má to dost do sebe ... známé písničky s neznámým textem, taky by se vám mohlo líbit ... hezké léto přejí Vencourovi :-)
Já to už u sebe našel, mam to jako "youtube-kanal_uziv atele_doktorkop.fl v", velikost 26,4MB ...nepamatuju, že by se mi nějaké video líbilo tolik jako tohle .. něčim jako "blbli
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.