Ahoj,
dávám sem na prodej Happy pedály. Používané, nefungují tlačítka ale jinak osy vše OK. V současné době na nemám využití. Cena 1000,- včetně dopravy
Odkaz na stránky výrobce: https://pedaly-ha...ebnode.cz/
potom tu mám CH plynovku. Tlačítka fungují ale plyn poskakuje. V simu jsem to vyřešil dead zonou, ale někomu by to mohlo vadit (problém jsem tady někde dokonce řešil a dokonce i nějaká ta rada jak to spavit tu byla). Cena 500.- včetně dopravy
Odkaz na stránky výrobce: https://www.chpro...d-719.html
Pošlu přes zásilkovnu, GLS, PPL na vydací místo. Platba předem.
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."
Nene. Podle mě to bude možná prach, možná něco jiného.. nicméně jsem s ní lítal bez problémů. Funguje jak má. Cena? No nechci na tom vydělávat, ale něco málo jsem si napsat musel. Kdyby někdo chtěl, tak ať se ozve a určitě se nějak domluvíme.
Mám jak happyho (taky nefungují tlačítka), tak CH plynovku (kterou zrovna nepoužívám, protože Honeycomb panel). Kdybych neměl, tak po tom hrábnu asap.
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."
310_cibule napsal:
Mám jak happyho (taky nefungují tlačítka), tak CH plynovku (kterou zrovna nepoužívám, protože Honeycomb panel). Kdybych neměl, tak po tom hrábnu asap.
Kdyby jsem si nekoupil Virpilácký plyn, tak bych jí taky nedal. A pedály... no jasná volba... příští měsíc budu objednávat R1-LEGEND Rudder Pedals
Dnes, přes 114 lety se narodil Adolf Joseph Ferdinand Galland. Generálporučík Luftwaffe, nositel Rytířského kříže Železného kříže, s dubovou ratolestí, meči a brilianty. 104 setřelů
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.