Uhlídat přístroje, obsluhu palivové soustavy a navigovat se v moskytu je hodně náročný, hlavně udržet směr, který ukazuje kompas náchylný na náklony, uvítal bych kdyby zapracovali na navigátorovi. Nedávno sice vyšel nějaký mod, ale víc jsem to nezkoumal, přišla mi složitá implementace a bůh ví co to udělá za neplechu. Chtělo by to druhého člena vylepšit aby tam nebyl na ozdobu.
To samé u Mi-8. To jsou prostě stroje kde jeden dělá práci za víc lidí ..
Myslím ale, že to AI copilota v nejbližší nedostane. U Mi-8 i mossi.
Upravil/a magot dne 03-05-2026 21:18
Teď nevím, jestli je standartně zapnuta nebo ne, ale pokud ano, tak to funguje tímto způsobem: Pokud se servo stabilizátoru vysaturuje (má 100% výchylku ), technik automaticky zasáhne a začne pomalu upravovat nastavení všech os stabilizátoru (krom držení kurzu) tak, aby byly serva vystředěny do neutrální polohy. Při řízení je to dost nepříjemné, protože stroj se chová nečekaně. Proto to mám na povel, protože pak vím, kdy to mám čekat.
Dnes, přes 114 lety se narodil Adolf Joseph Ferdinand Galland. Generálporučík Luftwaffe, nositel Rytířského kříže Železného kříže, s dubovou ratolestí, meči a brilianty. 104 setřelů
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.