June 18 2025 23:42:12
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 1

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,754
· Nejnovější pilot: Daniel-Sturm
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
 Vytisknout diskuzi
Pro potěchu oka...
310_cibule
Tohle jsem dnes vyfotil pro své kamarády liony, Hopera a vůbec : ) Zítra jízda pokračuje v dalším muzeu ve stejném městě (to není fér, že toho mají tolik prakticky na jednom místě).

i.ibb.co/VpqZm3H1/IMG-20250508-142050520.jpg

i.ibb.co/ZphPfHxq/IMG-20250508-132204111.jpg

i.ibb.co/p6ncpGBG/IMG-20250508-140533389.jpg
Upravil/a 310_cibule dne 09-05-2025 02:05
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."

magot
Tak tam pozdravuj blonďáka a jeho vypečenou bandu v tom kolumbijském distriktu Úsměv

310_cibule
: )) Ať si mě nepřeje potkat ; )
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."

Leroy
Kde to je ?

310_cibule
Ve Washingtonu, DC. Jsou zde dvě letecká muzea: Steven F. Udvar-Hazy Center u mezinárodního letiště Dulles (odtamtud jsou tyto snímky) a National Air and Space Museum v rámci Smithonian, kam jdu dneska. Tam pro změnu mají schwalbinu, stodevítku či Macchi 202.

310_cibule
Zhroutil se mi svět. Sekce letadel z první a druhé světové ve Smithsonian byly zavřené. Tak jsem si tu aspoň koupil dvě stylová trika s potiskem a dal pivo : )

Přede mnou jsou ještě nejméně dvě velká muzea - Daytona, Ohio a možná i Seattle, Washington. Plus USS Lexington v NYC To by mělo můj bol zhojit...

Mimochodem toto je ORIGINÁL stroje, se kterým se Orville Wright jako první dostal do vzduchu s něčím, co bylo poháněno motorem. Kitty Hawk, 1903

i.ibb.co/8n80Yt17/IMG-20250509-152427980-HDR.jpg

Richi
Tak užívej. Úsměv

alfik
310_cibule napsal:
Mimochodem toto je ORIGINÁL stroje, se kterým se Orville Wright jako první dostal do vzduchu s něčím, co bylo poháněno motorem. Kitty Hawk, 1903

Každý putinomil přece na 110% ví, že první byl soudruh Možajskij se svým strojem Soudruh Ilja Muromec Vyděšený
Říkal to včera na přehlídce soudruh Putin - a ten by přece nelhal! Šklebící se
"Zapomněli jste na syny Vorvénovy. Ztratili jste Greptrovo kladivo. Vás nikdo mstít nebude." Dr. Lazarus

magot
a toho ještě předběhl Henson Šklebící se
https://en.wikipe...uel_Henson

310_cibule
Hele, nekažte mi zážitky, jóóó.

Hoper
310_cibule napsal:

Tohle jsem dnes vyfotil pro ... Hopera ...
i.ibb.co/p6ncpGBG/IMG-20250508-140533389.jpg

[img]https://cdn.kibrispdr.org/data/1781/hamster-kartun-49.jpg[/img] is not a valid Image.
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat.

[samurajský pohled na zajetí]
ovarek.cz/hamster.gif

Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

07-05-2025 21:30
problém s medvědy Šklebící se https://youtu.be/.
..sh51yJN8yJ

09-04-2025 17:08
Helou Úsměv

01-01-2025 10:10
Štěstí, zdraví, spokojenost a mnoho potěšení duchovních i tělesných, přeju všem!

24-12-2024 12:49
vesele vanoce a štastny novy rok vam všem

24-12-2024 11:15
Pohodové Vánoce a šťastný nový rok přejí Vencourovi

08-12-2024 13:02
Vypadá to, že Nvidia definitivně ruší GeForce Experience. Už se mi aktualizuje na Nvidia App.

06-12-2024 19:02
Viděl jsem jen prvních 8 sekund videa. Stačilo mi.

04-12-2024 13:31
Vlastně jako by miliony mozkových buněk vykřikly hrůzou a náhle utichly.

04-12-2024 12:50

03-12-2024 15:48
Zase po letech jsem zaskočil a tak vás všechny zdravím...borci Mrknutí

37,849,666 návštěv