Tak 3x hurá, s modelem 52 se dá pokrýt prakticky celé pozdní období v Pacifiku a stihl taky ještě působit z nosičů.
Upravil/a saldy dne 12-08-2025 10:08
Tak 3x hurá, s modelem 52 se dá pokrýt prakticky celé pozdní období v Pacifiku a stihl taky ještě působit z nosičů.
Jsem to decentně +- poměřil kam až sahají DCS mariány WWII a kam se IRL dostaly IJN letadlovky v boji, kdyby se dělala rekontrukce i s košér vzdálenostma, tak se všechno semele v levém dolním rohu.
Jinak se víceméně po celé mapě co se týče bojů japonských nosičů tam nic nestalo. Nepočítaje doplňování zásob 1941-43 ..
Což samozřejmě neva, nekonečná voda od nevidím do nevidím je všude stejná
Vzniká zajímavý sandbox v kulisách slavné bitvy ve Filipínském moři z poloviny roku 1944, která sama o sobě je jen těžko přenositelná do hry. Nicméně hráči si zde mohou tvořit nejrůznější scenáře a užít si v rámci DCS spoustu zábavy. Nezbývá než doufat aby tempo vzniku ohlášených modulů bylo rychlejší než je obvyklé...
Skvělej detail, jak v 1:30 začnou na vysokém AoA té devětadvacítce plandat žaluzie horních vstupů vzduchu.
Slovenský display pilot co vyhrál v RIAT cenu za nejlepší letovou ukázku (nemůžu si vzpomenout na jeho jméno), kdysi v L+K popisoval, jak podle jejich zvuku (prý jako kdyby někdo chodil po křídle) poznal, že se blíží k meznímu úhlu náběhu, nebo k pádové rychlosti a nemusel vůbec koukat na indikátor, nebo poslouchat Natašu Upravil/a Coffin Corner dne 22-08-2025 00:43
No sám létal štorch nebo andula ..
29 létá sama asi jako F-22 bez počítače FBW
29 už sis to mohl vyzkoušet na FC verzi. Podélně nestabilní aby byla maximálně agilní.
FM tam je v té finální verzi co bude zde, tzn. už je dávno možné si tím létat. Až to vydaj přijdou akorát interní vifikundace s rádiama a dalšíma udělátkama.
Rozhodně to bude zajímavý stroj na polítání. Ale té třiadváci se asi nedočkáme Upravil/a magot dne 22-08-2025 14:39
Jéje, díky. Já ty svátky moc nedržím : ) Ale fakt je, že tenhle den si pamatuju, protože naši se brali a sestra má narozeniny. Takový jako významný rodinný den : )
Objevil jsem Noc na Karlštejně z roku 1965, má to dost do sebe ... známé písničky s neznámým textem, taky by se vám mohlo líbit ... hezké léto přejí Vencourovi :-)
Já to už u sebe našel, mam to jako "youtube-kanal_uziv atele_doktorkop.fl v", velikost 26,4MB ...nepamatuju, že by se mi nějaké video líbilo tolik jako tohle .. něčim jako "blbli
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.