Ahoj,
pohrávám si s myšlenkou si doma postavit nějaký malý systém pro létání - kdysi jsem ještě na AH létal IL 1946 na X56 Rhino.
Nezbavuje se někdo nějakých kusů výbavy, které by se mi hodily? Ocenil bych knipl a plynovku v nějaké lepší kvalitě (X56 bylo takové...plastové, páka neměla úplně dobrý feeling).
Na pedálech si zase extra nepotrpím - osobně preferuji trochu širší, nicméně na této periferii mi záleží asi nejméně.
Pokud máte něco, na co se dlouho práší, sem s nabídkou.
Díky a nechť se počet vzletů rovná počtu úspěšných přistání
Ahoj, mám starší (a už přeci jen opotřebovanou), ale plně funkční plynovku z X52. Pokud bys chtěl, tak ti jí dám zadarmo/za poštovné. Mně je líto ji vyhodit.
Ahoj. Mám tu jetý joy Ravcore Javelin se dvěma nefunkčními tlačítky na základně, jinak OK. A potom dost jetý pedály Saitek Pro Fly Rudder Pedals s uvloněnou pružinou na levé brzdě (při lítání máš stejně pedál zatížený nohou, tak to neva), senzory na osách byly OK, kormidlo i brzdy fungovaly. Dám obojí zadara.
@AJaromir - máš představu o ceně? Pokud by to bylo za rozumný peníz, asi bych vzal tu. Jinak sáhnu po Fucidově nabídce.
Co se týče kniplu a pedálů, sem s tím. Počítám, že kdybych knipl pak vyměnil za lepší, vrátil bych ho. Až budeš mít zabaleno, dej vědět, poslal bych ti kód na zásilkovnu.
Ahoj,
Po půlce života jsem si vzpoměl na svoje létání. Bohužel si pamatuji už jen starý Il-2 1946. Co se tedy teď létá poraďte mi kde bych objevil staré veterány.
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.