Novinky z nejlepšího simulátoru ever : )
|
Tyler Durden |
Přidané 08-07-2024 15:41
|
Diskutující
Příspěvek: 2614
Založený: 07.10.14
|
Třicet let je 1994, to se hrálo Aces over Europe, které nebylo na Mac.
Dva roky předtím to byl Aces of the Pacific s datadiskem.
V roce 1994 vyšly taky Ace of the Deep, budoucnost simulátorů byla neuvěřitelně růžová. Jaké asi budou simulátory letadel a ponorek za třicet let?
Osud šeptá bojovníkovi: "Nemůžeš odolat bouři" a bojovník šeptá: "já jsem bouře!"
|
|
|
|
310_cibule |
Přidané 08-07-2024 16:07
|
Moderátor
Příspěvek: 15100
Založený: 29.09.05
|
Ta grafika bylo lepší, Magote (ale možná si to teď s odstupem idealizuju ; ) Wildcat měl radar : ))) A asi to bylo tak v roce 1992.
Upravil/a 310_cibule dne 08-07-2024 16:15
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."
|
|
|
|
Baron |
Přidané 08-07-2024 17:35
|
Diskutující
Příspěvek: 4840
Založený: 18.02.10
|
310_cibule napsal:
To VR pro CLOD už mají rok beta testeři (hlásil jsem se, ale asi už jim měli moc).
Je tu někdo takový? Barone? Má to šanci?
Sancu to ma vzdy Cibulko. Otazne je, kto to este bude lietat. Komunita CloD sa tak nejak zmensuje a s prichodom novych simulatorov, resp. vylepsovanim aktualnych a prichodom novych, neviem neviem ci bude o CloD este vobec zaujem. Iba nazor.
Dík, barone, ale to jsem nemyslel. Na to by nedokázala odpověď ani Pýthie (možná tak ještě Horrido). Sám za sebe si myslím, že ty hezké časy on line CloD, kdy jsme to létali se spoustou lidí z celého světa, se už skutečně nevrátí. Ale rád si off line zalétám Maltu či bombarďáky (zejména jestli tam bude "complex engine management".
Ptal jsem se na to VR. Jestli je tu někdo tester či o tom něco víc ví. Už to trvá asi čtyři roky, takže úplně easy to asi nebude.
Upravil/a 310_cibule dne 08-07-2024 21:08
Hals - und Beinbruch!
|
|
|
|
Ajvn |
Přidané 08-07-2024 17:48
|
Diskutující
Příspěvek: 2502
Založený: 30.05.07
|
Volové. Těch třicet let jsem střelil jen tak obrazně od pasu.
Tj: Za ty věky jsem si tohle hračinkování představoval asi tak jak to popsal kousek výše Cibule. |
|
|
|
magot |
Přidané 08-07-2024 22:14
|
Fusioner
Příspěvek: 17727
Založený: 19.06.08
|
Tyler Durden napsal:
Třicet let je 1994, to se hrálo Aces over Europe, které nebylo na Mac.
Dva roky předtím to byl Aces of the Pacific s datadiskem.
V roce 1994 vyšly taky Ace of the Deep, budoucnost simulátorů byla neuvěřitelně růžová. Jaké asi budou simulátory letadel a ponorek za třicet let?
No nevím kdo z nás měl doma v r. 94 dost výkonné PC na AOE, ale třeba se někdo najde
Za mne tak maximálně Overlord (na amize)
|
|
|
|
310_cibule |
Přidané 08-07-2024 22:49
|
Moderátor
|
Baron napsal:
310_cibule napsal:
To VR pro CLOD už mají rok beta testeři (hlásil jsem se, ale asi už jim měli moc).
Je tu někdo takový? Barone? Má to šanci?
Sancu to ma vzdy Cibulko. Otazne je, kto to este bude lietat. Komunita CloD sa tak nejak zmensuje a s prichodom novych simulatorov, resp. vylepsovanim aktualnych a prichodom novych, neviem neviem ci bude o CloD este vobec zaujem. Iba nazor.
Dík, barone, ale to jsem nemyslel. Na to by nedokázala odpověď ani Pýthie (možná tak ještě Horrido). Sám za sebe si myslím, že ty hezké časy on line CloD, kdy jsme to létali se spoustou lidí z celého světa, se už skutečně nevrátí. Ale rád si off line zalétám Maltu či bombarďáky (zejména jestli tam bude "complex engine management" )
Ptal jsem se na to VR. Jestli je tu někdo tester či o tom něco víc ví. Už to trvá asi čtyři roky, takže úplně easy to asi nebude.
Upravil/a 310_cibule dne 08-07-2024 23:10
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."
|
|
|
|
Alan Grey |
Přidané 09-07-2024 05:15
|
Uživatel
Příspěvek: 899
Založený: 30.09.05
|
310_cibule napsal:
Ale rád si off line zalétám Maltu či bombarďáky (zejména jestli tam bude "complex engine management" )
https://forum.il2...024-b-17e/
|
|
|
|
310_cibule |
Přidané 09-07-2024 09:14
|
Moderátor
|
Ha, nové development info. Vypadá to moc pěkně. Dík. Těším se.
|
|
|
|
Tyler Durden |
Přidané 09-07-2024 09:19
|
Diskutující
|
Pak že nejsou peníze. Jsou a vesele se splachují do hajzlu.
Až číňani zjistí do čeho lili peníze... občas se ty koncentráky asi hodí.
Upravil/a Tyler Durden dne 09-07-2024 09:25
Osud šeptá bojovníkovi: "Nemůžeš odolat bouři" a bojovník šeptá: "já jsem bouře!"
|
|
|
|
Tyler Durden |
Přidané 09-07-2024 09:28
|
Diskutující
|
magot napsal:
No nevím kdo z nás měl doma v r. 94 dost výkonné PC na AOE, ale třeba se někdo najde
Za mne tak maximálně Overlord (na amize)
PC z výnosů kuponové privatizace to utáhlo v pohodě, dokonce v tall res.
|
|
|