KONEČNĚ! Po týdnu denního marného plížení a mého masakrování jsem konečně dorazil k povozu a odvezl Žižku na Suchdol.
Tato část je silně zabugovná, často mě to dál nepustilo, i když jsem chtěl tím směrem jít. Pustilo mě to oklikou…
Snad aspoň chvíli to půjde normálně.
Dá se z mapy Kutné Hory dostat zpět na mapu Trosek?
Na mapě od Suchdola nalevo je u hlavni cesty taková ohrádka. Je to autobusové nadraží. Tam se domluviš s vozkou a on tě za 200 grošu převeze.
Osud šeptá bojovníkovi: "Nemůžeš odolat bouři" a bojovník šeptá: "já jsem bouře!"
Tyler Durden napsal:
Tak jsem dostal za úkol srovnat kosti v kostnici od slepého mnicha, a když jsem ho pak po splnění úkolu hledal, zjistil jsem že... no je to strašidelnééééé!
Tak tam bylo první skutečný strašidlo a pak, že to není fantasy!
A za tu šedesátku a 360 stupňů a tak dále mohou Sumerové, protože na prstech jedné ruky napočítáte do 12 a na té druhé pak do šedesáti a šedesát dělal talent a talent byl asi třicet kilo, tedy to co unesl jeden talentovaný člověk, ovšem hlavně 30 litrů piva jehož nepřeberné množství sumerové vařili, i ledničky pro něj vymysleli a jednu chlazenou šedesátinu čepovali a civilizaci do dnešních dnů nám tak přinesli.
Pochváleni budiž Radegast a Šerák. Amen.
"Zapomněli jste na syny Vorvénovy. Ztratili jste Greptrovo kladivo. Vás nikdo mstít nebude." Dr. Lazarus
Skoro po sto hodinách na první mapě jsem připraven pokročit dál (respektive mi to sdělila hra), ale teď koukám, že jsem taky minul úkol s májkou. Dá se ten quest ještě aktivovat, nebo už propadl dírou výsernice?
...taky sem si nemyslel že bych mohl sestřelit německý letadlo. Dva roky po válce se mi to konečně podařilo.
Abraham Simpson
Na predoslu mapu sa mozes vratit. Stoji to 200 grosov.
Questy su na nej stale aktivne.
Napr. psa som si tam vobec nevyzdvihol ale quest je stale aktivny.
Skoro po sto hodinách na první mapě jsem připraven pokročit dál (respektive mi to sdělila hra), ale teď koukám, že jsem taky minul úkol s májkou. Dá se ten quest ještě aktivovat, nebo už propadl dírou výsernice?
Jak si rozbil hubu těm vidlákům na louce, tak už není cesty zpět a quest je ztracen
Ale můžeš si dát někdy komplet nový průchod nebo si toho dát od toho starého sejvu. Ale pozor, májkou to nekončí, končí to až pozemkovým urováním a hledáním (spoiler censored) ve stromě, která kdysi udávala hranici mezi těma vesnicema. Tzn. po májce to pokračuje ještě dál. Upravil/a magot dne 12-03-2025 14:08
Na predoslu mapu sa mozes vratit. Stoji to 200 grosov.
Questy su na nej stale aktivne.
Napr. psa som si tam vobec nevyzdvihol ale quest je stale aktivny.
Ale bacha, je to takové celé trochu zabugované ..
Hra při přechodu na první mapu hlásí, že hráči likviduje rackův meč a Bohutův prsten (pokud ho hráč ještě má) a je WH nevěřím ani půl Vávry, že mi ho při průchodu zpět "navrátí" a že se KCD2 příběh nezhroutí
Můj quest opus magnum (částečně nedokončitelný, částečně dokončitelný) se tam tváří, jako když to není ta mapa. A samozřejmě ty dvě části questu na hradě jsou plně rozbité.
Jindra má ten svůj kumbálek v kovárně zavřený. Kněz na Troskách úplně nahoře v té věži mě vypráví o tom jak je komoří fajn ačkoliv je mnoho herních týdnů po smrti, ale kupodivu ví, že je Ištván offline, že se díval příliš dlouho z okna
Akorát nový hradní pán, vypadá že funguje normálně a dá se s ním trochu skamarádit
A za tu šedesátku a 360 stupňů a tak dále mohou Sumerové, protože na prstech jedné ruky napočítáte do 12 a na té druhé pak do šedesáti a šedesát dělal talent a talent byl asi třicet kilo, tedy to co unesl jeden talentovaný člověk, ovšem hlavně 30 litrů piva jehož nepřeberné množství sumerové vařili, i ledničky pro něj vymysleli a jednu chlazenou šedesátinu čepovali a civilizaci do dnešních dnů nám tak přinesli.
Pochváleni budiž Radegast a Šerák. Amen.
Nějaká vhodná muzika
YouTube Video
Osud šeptá bojovníkovi: "Nemůžeš odolat bouři" a bojovník šeptá: "já jsem bouře!"
Jak si rozbil hubu těm vidlákům na louce, tak už není cesty zpět a quest je ztracen
Ale můžeš si dát někdy komplet nový průchod nebo si toho dát od toho starého sejvu. Ale pozor, májkou to nekončí, končí to až pozemkovým urováním a hledáním (spoiler censored) ve stromě, která kdysi udávala hranici mezi těma vesnicema. Tzn. po májce to pokračuje ještě dál.
No, tak si to dám někdy příště... Díky Magote
...taky sem si nemyslel že bych mohl sestřelit německý letadlo. Dva roky po válce se mi to konečně podařilo.
Abraham Simpson
Dá ti jej ten kouzelný dědeček co furt pronáší ty zaklínadla jako "Tachováci šou čuláci!" a podobná
Legendy praví, že jakmile mu porozumíš, budeš se chechtat.
PS: Jestlis to nějak obešel a rozbil jim čumáky před krádeží májky, tak asi už se ti to započetlo jako splněný q.
"Zapomněli jste na syny Vorvénovy. Ztratili jste Greptrovo kladivo. Vás nikdo mstít nebude." Dr. Lazarus
[img]https://img25.rajce.idnes.cz/d2502/15/15475/15475408_671c3d189a72430840e88702444950a4/images/DCS.jpg[/img] is not a valid Image.[img]https://img25.rajce.idnes.cz/d2502/15/15475/15475408_671c3d189a72430840e88702444950a4/images/DR_2.jpg[/img] is not a valid Image.
Na čertovce občas zamykaj hlavní vnější dveře, dveře na "balkón" a i ty od místnosti s truhlou. A i tu druhou truhlu uvnitř. V té pak jsou nové věci, které když si vezmete tak nejsou kradené
Ale ty se dají všechny otevřít a mít volný přístup.
Upravil/a magot dne 14-03-2025 10:14
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.