Dík. Musel jsem si zjistit, co je season pass, ale pomohlo. Tak počkám na něj,
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."
Sejvovici koupíš v každém krámě, časem se její název změnil na slivovice, ale kvalitní INVICTUS oficiální meč Kingdom Come: Deliverance II koupíš jen v jednom obchodě. https://www.drakk...iverance-2
[img]https://img25.rajce.idnes.cz/d2502/15/15475/15475408_671c3d189a72430840e88702444950a4/images/DCS.jpg[/img] is not a valid Image.[img]https://img25.rajce.idnes.cz/d2502/15/15475/15475408_671c3d189a72430840e88702444950a4/images/DR_2.jpg[/img] is not a valid Image.
Tak dneska, jo? Jsem zvědav, jak dlouho se mi to bude večer stahovat.
Ale budu při tom mastit Manor Lords : )
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."
Fááááákt? Ta to jsem dobrej. A jak se mi to povedlo?
páč jseš šikovnej
hra je stažena a předinstalována už mnoho týdnů,
jen je v dočasně ve složce cache a jakmile se aktivuje release okamžitě můžeš hrát
Jediný co nyní potřebuješ stáhnout je český dabing.
Na český dabing se... Tedy minimálně teď. Tady někde výše říkali, že až na výjimky nestojí za moc. A že v angličtině je to lepší. Takže někdy až později.
ne, smysl dává jen německý a český ... pro kumštýře samozřejmě žaponský, angličtiny mám v práci ažaž, s tou ať za mnou nechoděj
Ale líbí se mi, že i v tom cz dabingu některé postavy, tedy ty německé mluví německy.
Ale asi to bude víc profi no ta anglina a ten lipsing bude lépe sedět, to zase jo.
Tak předstáhnuto, a pustili to včera skoro o hoďku dříve, takže jsem stihl i půlhodinku hraní.
Grafika supr, jedu to na ultra a nejdu pod 40 FPS. Dabing supr, je to prostě o něčem jiném než když musí jeden louskat tu zk***ou angličtinu z tutylků.
Dnes už toho stihnu víc, ale i tak, zatím jen superlativa a sociální jistoty
"Zapomněli jste na syny Vorvénovy. Ztratili jste Greptrovo kladivo. Vás nikdo mstít nebude." Dr. Lazarus
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.