LesniHU napsal:
Pokud jde o počet lidí, není to první rok, kdy jsem si vzpomněl, jak jsme jeli s alfikem autem tam u něj a on mi ukazoval, kde by se to krasne organizovalo.
Jenže to je v rekreační oblasti, objednává se tam nejméně 3/4 roku dopředu.
Pro příklad, už celé roky tam děláme sraz CS Freelancers, a objednávám v lednu na září. A letos nám vyšel termín až o 14 dní později než jindy, vše už bylo obsazeno. To jen abys viděl, že objednat teď je na letos nemožné. A v říjnu už padá sníh a začíná lyžařská sezona, tzn. plně obsazeno do jara.
A to jsme poměrně dobří zákaznící, kterým "se dělá cena", a vychází se nám vstříc i jinak. Prostě štamgasti.
Jistě, jde to, ale muselo by se na to myslet už letos na příští rok.
Takže víceméně to vychází tak, že i kdybychom se rozhodli dělat to pro pár lidí a SVK vypustit, bylo by to lepší v Kostelci.
A to ani nemluvím o tom, že by v tom případě byl Clo-clo mimo. A to nechci.
Proto jsem se nakonec rozhodl že tu variantu "v pondělí to zruším" - zruším
"Zapomněli jste na syny Vorvénovy. Ztratili jste Greptrovo kladivo. Vás nikdo mstít nebude." Dr. Lazarus
7. samuraj...
Asi nejspíše přijedu taky, když už to mám tak blízko... ;-)
Nejspíše v pátek večer jen na otočku a pár piv.
A když to neklapne v pátek, tak v sobotu večer.
Zalokovali nám dva pokoje. Vleze se i 100piv.
A (přijedou-li) Vyking a Srandista taky.
Ale jak je znám, a protože slibovali už párkrát, moc je nečekám.
"Zapomněli jste na syny Vorvénovy. Ztratili jste Greptrovo kladivo. Vás nikdo mstít nebude." Dr. Lazarus
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.