Doporučuje 11 z 10 Alfiků.
Mám to od min. soboty, je to hratelné, ale ne všechny rasy a classy a taky ne ty příběhové postavy. Jen vlastní. A jen první part, ale... ještě ani netuším jak je mapa prvního partu velká. Je tam co dělat, do toho spuštění.
Pět-šest dní jsem jen "oťukával" klassy abych si vybral, a teď už jsem se zakousl. A taky jsem trochu plaval v pravidlech, posl. DrDo jsem hrál v 90. letech
A drží a nepouští
Dnes mě čeká doupě Medvýra. To zas bude patálija jak jenerál Patláj u Dolní Žinčice...
Jo a kdybyste to hráli, tak vám radím ukládat, ukládat a pak ještě ukládat
"Zapomněli jste na syny Vorvénovy. Ztratili jste Greptrovo kladivo. Vás nikdo mstít nebude." Dr. Lazarus
alfik napsal:
Dnes mě čeká doupě Medvýra. To zas bude patálija jak jenerál Patláj u Dolní Žinčice...
Nechaj ho na pokoji nic ti neurobil.
Ked bude s nim zadobre dostanes odmenu.
Jsem neřekl že mu ublížím. Nechci spojlovat, a ty asi víš o co jde, ale před tím mostem jsem našel toho trpaslíka a "diskutoval" s těma dvěma fanatikama... takže... vzhledem k tomu co měl ten trpoš za bulvou... fandím medvýrovi
A kromě toho v tom novém filmu je Medvýr ta pěkná zrzka!
"Zapomněli jste na syny Vorvénovy. Ztratili jste Greptrovo kladivo. Vás nikdo mstít nebude." Dr. Lazarus
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.