November 23 2024 11:54:09
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 13

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
 Vytisknout diskuzi
..sands of desert..
312_Jura
tenhle je pro Greye, takze pokud chcete nadavat na to ze se tam na zemi placati hurricane, tak ja sem v tom nevine.. puvodne sem to chtel nazvat ..fata morgana.. ale po silnem natlaku jsem si to rozmyslel..
[img]http://spitfire.ic.cz/album/images/sandsofdesert.jpg[/img] is not a valid Image.
Hi-Res 1600*1200 PNG

http://spitfire.ic.cz/
rudidlo
No nevím, graficky pěkné, ale jinak takové statické.

http://silicon-remarks.blogspot.com
Wardog
Pár mých dojmů......
Ta rýha v písku je dost nepatrná na to že to tam ten Hurricane položil na břicho.Potom,ten přechod mezi nebem a pískem mě připadá takovej moc ostrej a určitě by to chtělo trošku prachu ve vzduchu okolo toho Hurriho.
A nakonec ta postava pilota mě příjde proporčně nějaká divná.... svěšený ramínka a dlouhej krk......

Ale jinak samozřejmě pěkný, děláš pěkný obrázky :sm16:

VGR_Ghost
Graficky nádhera (ostatně jako vždycky), ale jak už napsal Rudidlo, opravdu takové statické. To Bfko působí dojmem jakoby ho tam někdo pověsil. Možná by to chtělo trochu líp naaranžovat. Aby to bylo úplně dokonalé, neškodilo by třeba:
Hurriho umístit doleva, aby tam byl vidět jen kousek té brázdy (a tu udělat trochu širší). Bfko umístit nízko do pravé části tak, aby bylo před čumákem Hurriho a bylo vidět v jiném úhlu (jakoby mírně zprava zezadu - po lehkém sestupném letu začíná stoupat). A jako zpestření by to nízko letící Bfko způsobilo rozvíření písku za sebou. Pak ještě v dáli nějaký efekt horkého vzduchu a možná trošku světlejší oblohu.
Šklebící se

Je to můj blbej názor, ale nevypadalo by to pak možná špatně. Ale jinak obdivuju tvou práci Juro.

http://www.virtualgrimreapers.net/
Hoper
mně se to líbí

jen na to nesmím koukat moc dlouho, protože bych tam taky něco našel - pouštní filtr a pinďulák je asi moc malej Úsměv

GC3_Messik
pěkný ale na co čumí ten panďulák?? Na befko určitě ne.Mrknutí Možná něco ztratil v dálce na písečné duně..
Išak je ten nejlepší! pozn. v roce 33 Mrknutí

gc3normandie.over.cz
LesniHU
Kdybych tomu mel neco vytknout, tak by to byla mala stopa v pisku, tak nejak divne ohnuta vrtule (neodpovida ani moznosti, ze motor pri pristani bezel, ani tomu, ze by nebezel) a chybejici pismena na trupu. Ale moc hezky to vystihuje kontrasty v ostrem slunci.

310_cibule
Hoper napsal:
mně se to líbí

jen na to nesmím koukat moc dlouho, protože bych tam taky něco našel - pouštní filtr a pinďulák je asi moc malej Úsměv

Ten pinďulák je hubeňour s úzkými rameny a malou hlavou opírající se v sedě o trup huríka. Ve skutečnosti je moc malej ten hurík.

Ten obrázek je opět moc pěknej.
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."

313_OTU_oblak
jojo, fata mograna by byl originalni nazev...pěkné...ale napadá mne neměla by být obloha kapku světlejší?jak někdo psal o poštním filtru - to by byl osac výše ve vzduchu a filtr pod zemí ne? Úsměv

310_Crowley
Wardog napsal:
A nakonec ta postava pilota mě příjde proporčně nějaká divná.... svěšený ramínka a dlouhej krk......:sm16:

Šklebící se Hele a vyděls někdy fotku Neville Dukea? Jako by mu z oka vypad...Šklebící se
Jenže ten lítal na Kittynách a Spitech.

Juro, hezkýMrknutí

1stCL Pepan
No vidíš jak Ti to jde - nádherný obrázek!...Cool

312_HeRa
Krasa jako vzdy...a uz toho nech.....dochazej monitory Úsměv

A stopa v pisku by mela vypadat po te vetrne prehance, co pred chvili skoncila jak ? Úsměv
kalendar, kalendar :hoper::hoper::hoper:

312raf.com
Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,025,260 návštěv