Dobrý den.
Chtěl bych se zeptat, jestli někdo používá programovací software k tomuto joystiku. Fungoval v pohodě,dělal jsem profily pro éra v DCS,ale najednou nejde spustit a to bez jakékoliv informace a nebo chybové hlášky. Nevisí ani ve správci úloh.Když spouštím jako správce.tak vyskočí okno jestli chci povolit programu provádět změny....... , ale beze změny,naprosto nic se neděje. Reinstal nepomohl,nainstalují se jen drivery,software ne. Je možné že win 10 po aktualizacích blbnou.měl jsem problém i s modulem combined arms v DCS.Tam mi zase ESET mazal Combined arms .dll
Nevím, čím to je. Ale když mi nefunguje výrobcem dodávaný programovací software (třeba už hodně dlouho u plynovky CH), používám tento program https://joytokey....
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.