"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."
Jenže tenhle typ her nestárne, je to čistá arkáda. To jsem nedávno hrál komplet celý Crimson Skies na kouzelné skříňce to MS znovu vydal v původní grafice a bavil jsem se královsky.
U tohohle remasteru B17 bych se už nedokázal bavit .. ale propracovaný remake bych si líbit nechal Upravil/a magot dne 24-01-2024 08:48
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."
těch podivných mixů různě ostrých a neostrých až úplně rozostřených záběrů je na YT povícero .. zatím to působí krapet zmateně
100th bloody YouTube Video
těch podivných mixů různě ostrých a neostrých až úplně rozostřených záběrů je na YT povícero .. zatím to působí krapet zmateně
100th bloody YouTube Video
To video má záběry taky z Medal of Honor: Above and Beyond pouze VR titul který má hodně špatné hodnocení. Kus práce musí udělat aby to vydali. A taky vůbec nedali oznámení, že z titulu který měl být i pro ne VR hráče tak udělali pouze VR titul a to už jsem zmiňoval. Samozřejmě ne všichni si toho všimnou. Celkově ten jejich marketing je zvláštní. Pokud se to někomu líbí tak proč ne.
Jack to říká z mého pohledu úplně přesně: Velké rozpaky nad tím, že je v poslední době kolem tohoto projektu tak nějak ticho po pěšině. Naopak to, co dosud ukázaly, je famózní. Už jen projít se kokpitem a "osahat" si všechny pozice v B 17 by pro mne byl zážitek. Záběry z CoD (kde epizoda s B 17 byla vyloženě směšná) jsou použity něco jako intro, to bych jim i odpustil (kdyby se takto sestřelovaly befka jak na běžícím pásu, bylo by to smutné). Samotné záběry z toho, co zatím ukázali, se mi moc líbí. Uvidíme. Jsem velmi mírně optimistický a očekávám, že mohu být i šeredně zklamaný : ))
Upravil/a 310_cibule dne 09-07-2024 11:03
Tohle je ale Microprose B 17, já reagoval na další sequel CloD od TF ; )
Jsem si to znovu pustil. Tohle je hodně "immersive". Málem jsme si zas učůrnul. Ještě jsem do toho důchodu příští rok jít nechtěl, ale možná to přehodnotím. Jestli vyjde tohle, to, co slibuje TF, a Combat Pilot, nebo aspoň jedno z toho, nebudu mít asi na nic jiného čas.
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.