Zdravím všechny . Nemá někdo z vás zkušenosti s programem T.A.R.G.E.T od thrustmaster.
Pořád se mi nedaří svázat oba ovladače v jeden a načíst do il2.1946. hledal jsem manuál cz. Ale nigde nic. Sledoval videa na youtube programování jsem trochu pochopil ale to spárování a uložení ne. Někde něco přehlížím ale co.
Il2-1946 , pa4.13.4m Steam verze
Win: 10
Joystick + plyn. T16000
USB rozbočovač aktivní .
Moc děkuji za každou radu. anglicky moc nevládnu jsem starší ročník.
A preco sa tie zariadenia snazis zviazat dohromady? Il2 podporuje viacej zariadeni.
Uz je to nejaky ten piatok co som mal Il2 1946 ale provozoval som X45 a pedale takze minimalne 2 zariadenia to zvladne.
... Nemá někdo z vás zkušenosti s programem T.A.R.G.E.T od thrustmaster ...
T.A.R.G.E.T používám bez problémů už cca sedm let; tedy hlavně pro stroje v DCS, ale z určitých historických důvodů mám udělaný profil i pro starého Šturmovika (verze 4.12.2m s HSFX 7.0.3). Co se týká hardwaru, já mám od Thrustmasteru HOTAS Warthog (grip mám přesazený na základnu T-50CM2 od Virpilu) a MFD rámečky, tahle zařízení tím pádem vidím v úvodním okně, když T.A.R.G.E.T spustím; ty bys tam měl vidět joystick T16000M a TWCS Throttle.
Nejdřív je třeba vytvořit profil. Po zmáčknutí tlačítka New Configuration se zadá název a adresář pro uložení profilu, ve druhém okně se zaškrtnou zařízení, co se budou používat, a v posledním se pak provádí přiřazování klávesových zkratek k tlačítkům a přepínačům, nastavuje se jejich fungování, sekvence atd. Nakonec se profil uloží. Spustit se dá přímo z toho posledního okna (Run configuration) nebo z úvodního (označit v seznamu na levé straně, stisknout Run). Při najetí kurzorem na název profilu v seznamu se vpravo rozsvítí šipečka, přes kterou se dá znovu dostat k oknům, kde se provádí editace profilu. Po spuštění profilu naskočí malé okno s informacemi o připojených zařízeních, dole uprostřed je tlačítko Event tester, kde si lze bez spouštění hry vyzkoušet, co se podařilo nastavit. To je celé, tedy alespoň já takhle T.A.R.G.E.T používám.
Ahoj,
Po půlce života jsem si vzpoměl na svoje létání. Bohužel si pamatuji už jen starý Il-2 1946. Co se tedy teď létá poraďte mi kde bych objevil staré veterány.
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.