Ahoj,
po asi osmi letech máme s kamarádem chuť opět rozjet nějakou akci ve stařičké online real-time strategii Stronghold Kingdoms, která je online předělávkou starých dobrých Strongholdů. Kdo by měl chuť zavzpomínat na tento druh retro strategií a alespoň na zkoušku se přidat, hru můžete stáhnout zde:
Zvolili jsme relativně nový německý server WELT 7, protože umožňuje hrát i na středověké mapě Čech a můžete zde proto dobývat nám dobře známá česká města Kdysi jsme zde měli dobře rozehraný herní klan Blaničtí rytíři, který překvapivě několik měsíců vzdoroval drtivé přesile německých okupantů a chtěli bychom tuto skupinu znovu obnovit, pokud se najde dost dobrovolníků.
Stronghold Kindoms můžete hrát jak na PC, tak nově i na mobilu (pokud máte non-steam herní account). Pro neznalé připomínám, že Stronghold je strategií nejen s klasickými prvky jako těžba/pěstování/výzkum/výroba, ale je zde (můj nejoblíbenější) prvek stavby hradu dle vlastního návrhu, který si můžete postavit téměř cihlu po cihle, hradby, ochozy, věže, vodní příkopy, různé mechanické nástrahy pro pěšáky, hořící olej, prostě váš hrad bude tak odolný útokům, jak dobře si jej navrhnete.
YouTube Video
YouTube Video
Ve hře kontaktujte buď mě LEON_CZ nebo Jan Žižka.
Upravil/a LEON dne 14-07-2024 11:46
Pro příznivce této MMO Real Time Strategie podotýkám, že 22. května byl otevřen nový server Welt 10, kde můžete bojovat i na mapě Čech.
Bližší informace naleznete zde: https://www.rcfre...amp;t=1313 kde jsem pro vás nachystal i Free Redeem Code pro získání mnoha balíčků bonusových karet a prémiových Tokenů, které vám velice pomohou zejména do začátku hry
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.