December 01 2023 21:46:40
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 7

· Piloti on-line: 1
606_Druindin

· Registrovaní piloti: 2,735
· Nejnovější pilot: JANCI530SVK
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
 Vytisknout diskuzi
Derail Valley
Mira
Jaj, to jsem nevěděl, že pokud platím veškeré naklady na provoz přímo v depu, vyjde mě to levněji, než u toho automatu Úsměv

alfik
Tohle na mě dnes ráno juklo z nabídky YT:
YouTube Video

Užívejte Úsměv
Slzy libtardů chutnají stejně opojně jako slzy dezolátů.

magot
btw Úsměv
YouTube Video

magot
poslední lokomotiva z nabídky Derail Valley - DE6
YouTube Video

Shadowdeath
Nevite jak presne funguje to Fee? Prvnich par jobu, jsem zaplatil 100$ a dobre.. a ted to po mne chce treba 3000$ u jobu za ktery dostanu 10000$ Smutný a nejsem si vedom, ze bych treba poskodil naklad nebo masinu.. Je to hrozne demotivujici, skoro jako koukat na vyplatni pasku...
"Když umřeš, tak o tom nevíš, ale pro ostatní je to těžké. To samé platí, když jsi debil." ~ autor neznámý

Mira
V Fee jsou i náklady na provoz..nafta, olej, opotřebení kol.. musíš koupit licenci, ted bohužel z hlavy nevím jak se jmenuje a doplňovat spotřební materiál přímo v depu. Je to o polovinu levnější. A pak už platíš jen za znečištění prostředí.

Shadowdeath
Mira napsal:

V Fee jsou i náklady na provoz..nafta, olej, opotřebení kol.. musíš koupit licenci, ted bohužel z hlavy nevím jak se jmenuje a doplňovat spotřební materiál přímo v depu. Je to o polovinu levnější. A pak už platíš jen za znečištění prostředí.

Diky, uz chapu Úsměv Ono je to dokonce i celkem hezky rozepsane na tech uctenkach.. jenom bych je nesmel hned zahazovat Šklebící se
jj, tu licency se vyplati koupit co nejdrive, jinak z toho pak muze byt clovek docela smutny.. Akorat koukam na kazdem nadrazi asi neni neni uplne vse.. napr. pohone hmoty jsou asi jen na nejakych tech vetsich..
"Když umřeš, tak o tom nevíš, ale pro ostatní je to těžké. To samé platí, když jsi debil." ~ autor neznámý

Mira
Ano..co je kde vidíš na mapě..

Shadowdeath
Taky se vam stava, ze vam vykoleji vagonek aniz byste prekrocili povolenou rychlost?
Stalo se me to nekolikrat u prevozu praznych vagonu a byl to pokazde ten posledni.. tak nejak si rikam, ze to bude asi bug.. pravdepodobne se diky tomu, ze neni zatizeny nakladem asi nejak rozhoupa a vyskoci z koleji Úsměv asi tam neni zadny replay coz?

A jednou se me to stalo, pri rozpojovani dvou nakladu.. odpojil jsem jednu cast a chtel jsem odvest do cile druhou.. kdyz jsem se rozjel, tak masina sama brzi.. tak si rikam, co to je za bordel.. masinka odbrzdena, i tlak OK.. takze by to melo jet.. tak zkusim znovu.. s potizema se rozjedu (ackoliv tahnu 50t nakladu) a hned po ubrani plynu, zase stojim... tak vylezu a zase posledni vagon vykolejeny.. a to jsem se jen rozjel po rovince bez vyhybek nic.. takze to muselo asi vypadnou ve chvili odpojeni, te druhe casti nakladu.. Takze -10000..

Trochu me to sere toto Šklebící se tak nevim jestli delam neco blbe ja..

Mira
Neděláš..i mě se to občas stane, že mi vagon vyletí aniž bych překročil rychlost

Shadowdeath
ok, diky za info, tak holt s praznyma vagonama, radeji trochu pomaleji..

Mira
Já si kolikrát hlídal celou soupravu, dokud přes veksle nepřejedou všechny vagony, ale dost často to byl vůz ani ne v polovině soupravy a vždy prázdný..

magot
Nějací znalci Derail Valley Šklebící se
YouTube Video

Upravil/a magot dne 18-02-2022 10:38

alfik
Já být tím státním zástupcem, tak bych rozhodl takto:
"Napřed seřvat, a hned potom zaměstnat u dráhy!"
Šklebící se
Slzy libtardů chutnají stejně opojně jako slzy dezolátů.

Mira
Dodnes si pamatuju, jak mě seřval 60ti letej strojvedoucí, který mě zaučoval, když jsem s tímto skokanem v depu v Přerově s heslem přískokem vpřed narval do stojícího Pershingu Šklebící se

AJaromir
Prej už tam jsou i ty osobáky... v modifikacích
YouTube Video

magot
Velký update & overhaul DR
YouTube Video

magot
nová šíbovací pára
YouTube Video

magot
Hardcore survival ruského mašinfíry na Sibiři, který musí chlastat aby přežil. Šklebící se
YouTube Video

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 23.6.-25.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

11-10-2023 23:39
byvalo Unable to establish connection to MySQL 2005 : Unknown MySQL server host 'nonexistant' (1), ted uz ocividne par tabulek chybi

11-10-2023 20:42
Zbláznilo se forum. Nenačítá se obsah vláken.

07-10-2023 10:45

05-10-2023 00:53
Ne, slovo v rustine stridane cinskou operou. Alespon to tak znelo, byla to spatna kvalita, signal odrazeny kdovikolikrat a kdoviodkud.

02-10-2023 09:40
Ve všech třech jazycích? Úsměv

29-09-2023 21:19
re radio, jednou jsem v aute cestou pres Nemecko chytal neco, co jsme dle obsahu ohodnotili jako cinske vysilani pro Rusko...

26-09-2023 08:25
Jé, nazdar Petrasi! Úsměv Zrovna včera jsem vzpomínal na náš let v Roudnici, dneska tam jedu na Flightsim akci Úsměv.

25-09-2023 19:13
koukám, že ten, kterého jsem málem vošil ještě žije Šklebící se

25-09-2023 19:13
Zdravím letce Mrknutí

22-09-2023 19:21
Kdo má doma VKV rádio určitě neodolá! Vysílání z planety pašíka Una Šklebící se https://youtu.be/.
..3p1stPh84M

33,953,006 návštěv