Ahoj, mám problém. Zjistil jsem (ale nechápu absolutně proč) že joystick Warthog (mám jen joy bez plynovky) nefunguje v IL-2:BOS korektně. Předtím jsem měl připojenou Kobru, ta fachala normálně, pak jsem ji vyměnil za Warthog, prvně mi hra napsala detected new HW: HOTAS Warthog, ale já ji nespustil, jen ukončil z menu no a když jsem se přihlásil znova tak to na joystick nereaguje. Zkusil jsem ho tedy přenastavit v menu ALE - když tedy nastavím obě osy tak se letadlo chová - divně. Když tlačím pákou doleva, zatáčí doprava, když doprava, zatáčí doleva. V DCS joystick funguje naprosto normálně a na první dobrou.
To vypadá jen na na opačně nastavenou osu. V nastavení osy by měla být možnost "Invert", nebo tak něco. Popřípadě znova namapovat a začít buď doleva nebo doprava podle toho, co hra bere za správný postup.
Ahoj,
Po půlce života jsem si vzpoměl na svoje létání. Bohužel si pamatuji už jen starý Il-2 1946. Co se tedy teď létá poraďte mi kde bych objevil staré veterány.
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.