Servus chlapci
Opat ma po dlhsej odmlke chytil tento krasny simulator
Lietavam ruske masiny ale mam problem ze neviem trafit ani vzducholod
Skusal som si zalietat na nemeckych lietadlach FW a ME a tam sa mi darilo neporovnatelne lepsie. Lietadlo krasne sedelo vo vzduchu a nepriatelia len padali k zemi.
Nemate daky trik , radu ako nastavit yoi aby mi aj lavočka tak neplavala vo vzduchu a nebola tak citliva na kazdy maly pohyb.
Dakujem
Upravil/a CSW_Motas dne 10-06-2021 10:06
To je individualni, zalezi na tom, jaky mas joystick, jak se ti klepou ruce, co preferus atd... Musis proste vyzkouset... Obecne na kratky neprodlouzeny joystick potrebujes mit exponencialni krivky, dejme tomu 40%-60%, linearne to je pro masochysty... Lavina je jedno z nejtezsich letadel na strelbu zrovna... Zejmena na kridelkach je hodne (nerealisticky) rychla a diky tomu citliva...
Kratky joy a bez pedalu nic moc, Lavocka zrovna tezka, FeNa jeste horsi, takze krivky + trenink. A hlavne si do Laviny paskuj pouze vybusnou munici (oranzova), pokud chces sestrelovat letadla ..
Ahoj,
Po půlce života jsem si vzpoměl na svoje létání. Bohužel si pamatuji už jen starý Il-2 1946. Co se tedy teď létá poraďte mi kde bych objevil staré veterány.
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.