Servus chlapci
Opat ma po dlhsej odmlke chytil tento krasny simulator
Lietavam ruske masiny ale mam problem ze neviem trafit ani vzducholod
Skusal som si zalietat na nemeckych lietadlach FW a ME a tam sa mi darilo neporovnatelne lepsie. Lietadlo krasne sedelo vo vzduchu a nepriatelia len padali k zemi.
Nemate daky trik , radu ako nastavit yoi aby mi aj lavočka tak neplavala vo vzduchu a nebola tak citliva na kazdy maly pohyb.
Dakujem
Upravil/a CSW_Motas dne 10-06-2021 10:06
To je individualni, zalezi na tom, jaky mas joystick, jak se ti klepou ruce, co preferus atd... Musis proste vyzkouset... Obecne na kratky neprodlouzeny joystick potrebujes mit exponencialni krivky, dejme tomu 40%-60%, linearne to je pro masochysty... Lavina je jedno z nejtezsich letadel na strelbu zrovna... Zejmena na kridelkach je hodne (nerealisticky) rychla a diky tomu citliva...
Kratky joy a bez pedalu nic moc, Lavocka zrovna tezka, FeNa jeste horsi, takze krivky + trenink. A hlavne si do Laviny paskuj pouze vybusnou munici (oranzova), pokud chces sestrelovat letadla ..
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.