Máte někdo tohle? https://andres.sh...aker_wings V zásadě je to nástupce JetSeatů KW-901, KW-905 a KW-908 od Gametrixu. Rusák Andrew vzal elektroniku, vykuchal a dal jí do vlastní rozebíratelné a tudíž opravovatelné podložky, což je určitě výhoda. Krom toho také napsal software SimShaker Wings, který je nutný pro používání s Il2 BoX, protože Il2 BoX stejně jako třeba DCS nemá přímou podporu tohoto HW (jako např WoT), ale poskytuje API, které software SimShaker Wings čte a vytváří na jejich základě pohyb jednotlivých motorů...
O týhle věci slintám už od doby, co se objevila cca před 5 lety. V tý době byly k dispozici právě podložky KW-901 a KW-905, s českou distribucí přes GameTrix za něco mezi 3000 a 4000Kč. Jenže v tý době neměl BoX podporu, protože neměl API. Časem se podložky přestaly prodávat, sice byla jedna náhrada, ale to byly podvodníci, kteří nedodali spoustu zákazníkům zaplacené výrobky. Poté někdy loni/předloni Il2 BoX poskytl API a Andrew napsal do SimShakeru podporu Il2, jenže nebyly k dispozici nové podložky. Andrew začal vyrábět tyhle své, jenže byly čím dál tím větší fronty na předobjednávky.
Až nyní to vypadá, že je všechno po kupě, Andrew má podložky na skladě ihned k odeslání, Il2 skze API a SimShaker software podporuje podložku, jenže podložka + software + poštovné vyjde na bratru něco přes 7000Kč a to už není málo...
Tak by mě zajímalo, jestli to tady náhodou někdo nemá, nepoužívá, jaké jsou zkušenosti atd. Vím, že je ještě varianta BassShaker s reproduktory, ale ta mě popravdě neláká. Jednak vyjde ještě dráž a druhak mě se tady líbí 8 motorů pod zadkem a zády, díky čemuž se dají simulovat efekty daleko líp a věrnějc než jedním subwooferem připevněným ke konstrukci židle...
To má, myslím, Švejk z MB2. Co si pamatuji, tak třeba v DCS to nefunguje ve všech letadlech. Většinou musejí vydat aktualizaci ovladače, která přidává kompatibilitu i pro další letadla.
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.