May 04 2024 17:29:52
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 5

· Piloti on-line: 1
Placek

· Registrovaní piloti: 2,745
· Nejnovější pilot: Kokes
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2 Sturmovik 1946 (letový bojový simulátor z období druhé světové války) /*PC série*/ » DS BlackPanthers
 Vytisknout diskuzi
Black Panthers Server
BP_guru
Zdravim vsechny,

jelikoz BP dedicated sedi na mem serveru, pak se prosim s technickymi pripominkami obracejte primo na me (nejlepe mailem, nemam moc casu prolezat fora).

Pripominky ohledne map prosim adresujte BP_Tyrlovi.

Co se tyka samotneho serveru - jsou povoleny tyto konzolove prikazy:
<live
<map
<gunstat
<time
<targets
<teams
<warn
<vote (75% potrebnych hlasu)

Letu zdar
BP_guru
Upravil/a BP_guru dne 23-02-2006 21:27
 
BP_guru
Tak uz taky bezime na posledni verzi.
 
BP_Tyrl
Po poradě užšího vedení servru BP, bylo rozhodnuto, že tento poběží na verzi 4.04 až do vydání krabicové verze. Pokud to tedy, nepotrvá do vánoc.
 
MK_Paja
A co když to potrvá do vánoc ?
 
BP_Tyrl
Tak už to do tý doby budou mít všichni sehnaný jinde.
 
BP_Tyrl
Vzhledem k tomu, že žijeme v době velkých změn, i náš všemi oblíbený server prošel zásadní změnou a poběží na verzi 4.05 od středy 12.07.06. Takže až opět popadají ostatní o chlup oblíbenější servery máme kde lítat. Samozřejmě lítat se zde dá i kdykoli jindy. Otevírací doba neomezená, ceny mírné, personál vlídný. Do mapsetu byly zařazeny zcela nové neotřelé a neokoukané mapy. Jinde nepotkatelné.

Letu Zdar BP_Tyrl
 
BP_Tyrl
Vzhledem k tomu, že žijeme v době velkých změn, i náš všemi oblíbený server prošel zásadní změnou a poběží na verzi 4.05 od středy 12.07.06. Takže až opět popadají ostatní o chlup oblíbenější servery máme kde lítat. Samozřejmě lítat se zde dá i kdykoli jindy. Otevírací doba neomezená, ceny mírné, personál vlídný. Do mapsetu byly zařazeny zcela nové neotřelé a neokoukané mapy. Jinde nepotkatelné.

Letu Zdar BP_Tyrl
 
Ucho
pls, v základním infu není odkaz na statistiky, potřeboval bych se na něco kouknout Ď.
 
BP_Tyrl
To bude tím, že statistiky budou fungovat cca do čtrnácti dnů. Server Guru je velmi vytížený muž. A přechod na nový server comander funkčnost statistik o chlup oddálil. Sorry.
 
Ucho
Jo, OK. Ale server zapisuje jako divej :-)
 
BP_Tyrl
To zapisuje. Ale jenom od připojení do odpojení. Všechno má svůj čas. Do čtrnácti dnů budou dokompletovány a zveřejněny naše dobře utajené stránky a tam bude k nalezení ouplně fšechno.Cool
 
BP_Imelman
Ahoj !
No tak po dlouhé době jsem si přišel jako politruk zkontrolovat práci vedoucího a mááá kliiku :tup: informace jsou správné a výstižné.Rád bych Vás spolubojovníky i neméně důležité soupeře pozval na zalétání k nám.Velice rád bych přivítal AH i Letku 13 a WT se kterými máme bojové zkušenosti a polet s nimi i proti nim je vždy příjemný adrenalin:lol:Asi 100% to od nás někdo psal ale ve větším počtu se scházíme ve středu od 19.30 a to samé v neděli jinak v týdnu jak každý chce.Naštvaný Tak letu zdar
 
Neznej
Zdravím!

Ahoj kluci po radě od kamaráda jsem Vás našel i přez magický OKo a musím říct ,že jsem si moc dobře zalétal.Máte super mapy.Apropo chci se zeptat jestli jsem viděl dobře máte skin s tulipánem v bílé barvě?:tup: Co Vás k tomu vedlo? Zatím zdárek a už se těším na polet.
 
Rigor Mortis
Čau, na ten skin přišel Tyrl, snad se nechal inspirovat Harmanem či kýho šlaka, jen změnil barvu z černé na bílou, protože dřív jsme měli kvůli rozlišení na letadlech bílé doplňky (konce křídel, čumáky, směrovky). Časem jsme u spojenců přešly na bleděmodré pruhy na křídle, páč si lidi stěžovali, že se ta bílá z dálky plete s něm. kříži. U letadel osy jsme to nechali tak jak to bylo. Jinak jsem rád, že se ti u nás lítá dobře, ještě trochu takovýhle propagačky a možná se to začne i trochu plnit. Takovej útok na Ludendorf v 36 lidech...
 
BP_Tyrl
Dnes dopoledne byla opravena chybička s příkazem <planes . Opět je funkční, tak si dávejte majzla do čeho lezete.Cool
 
Lekk
Zdarec chlapi...chválit asi nemá smysl..ale stejně to udělám..hele jak se vám podařilo umístit kostelík na vršek doveru?...to je nauvěřitelný..a já chci/musím znát odpověď Cool danke, thx, díkes, spas.
 
BP_Tyrl
On je v objektech ten kostelík již nastaven na požadovanbou výšku. Prostě pokud tu skálu pod něj nešoupneš tak se vznáší ve vzduchu.
Jinak dík za pochvalu.Úsměv
 
BP_Tyrl
Poslyš Maxxis. Co pak tě včera tak rozhořčilo? Pokud to bylo něco ohledně serveru, co se dá opravit, tak se stím netaj. Pomůžeš tím i ostatním pilotům. Pokud tě rozhořčilo, že tě třeba zvulšil někdo na letišti, tak je zase kontraproduktivní lát celému servru.
 
Drevokocur
proč se na BP tak horentně votuje tam mapa "Lodičky" . Když ji tam nechcete tak ji oddělejte, anebo snižte <vote kvótu ať to tedy jde poslat do háje když se Vám to nechce hrát. Stav kdy půlka plného serveru hraje a půlka neúnavně píše <vote, <vote, <vote furt dokola není nic moc a lidi to otráví.

Jinak máte velmi fešné a dobře udělané mapy, cíle, planesety. Mrknutí
 
http://traumazero.euweb.cz/fotogalerie/
BP_Tyrl
To byla jen drobná chybka, že tam byli dva Pacifici za sebou. A bohužel existuje dost lidí, kteří Pacifik snesou jen jednou za večer. Na opravě se pracuje. Podle mě je to vydařená mapa.
Jinak díky za pochvalu.Úsměv
 
Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo



Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

03-05-2024 11:15
Vykání je následek nepochopení formy vlády pozdních římských císařů. Koncem Římského císařství spoluvládli čtyři vládci. Proto byli oslovován jako celek. Tykání je správné.

30-04-2024 10:19
Teď se tyká všude. Každý je familierní jak kdybychom všichni spolu pásli husy.

29-04-2024 20:53
Tem Teamspeak jedete trojku nebo pětku? Mně se nechce nikam registrovat.

29-04-2024 20:44
Jsem zapl discord. FUJ! Proč mi tam všechno tyká? To je tak nezdvořilé a neuctivé.

24-04-2024 12:25
-Vzrusuju te? - -Docela jo, jsi krasna zenska a chtel bych byt tvuj princ. - -To je pekne. Ale na to jsem se neptala. Potrebovala bzch yjistit, jak se yapina ceska klavesnice. Pomuyes mi?

22-04-2024 20:31
Njelepší je kombinace FF (s pluginem kačera)+uBlock ;-)

21-04-2024 09:36
No zatím ještě není. Neumí blokovat vyskakovací okna.

19-04-2024 23:01
jo, kačer je dobrej Úsměv

19-04-2024 17:04
No já asi přejdu na duckduckgo, až jej vyladí.

16-04-2024 11:52
To jsou Jaromíre defekty z realtime anti-anti-ads google teroru. Chyba není na tvém přijímači. Už před 3 rokama jsem Chrome definitivně odinstaloval a přešel opět po 20 letech na FF

34,814,929 návštěv