Pro větší realističnost..
|
Vokoun |
Přidané 22-02-2006 19:15
|
Nováček
Příspěvek: 16
Založený: 03.10.05
|
Zdravím....
Mám pedály(hand made) a udělal jsem je s posuvným pohybem.Teď mám problém že pod stolem smýkám nohama jak vůl.Ptám se udělal jsem dobře?Věřím že kdybych je udělal s otočným pohybem kole spodní osy pedálu bylo by to pro mě lepší.Ale k vůli realističnosti(někde sem to četl) je prý lepší posuvný pohyb.
žádám radu.:sm19: |
|
|
|
AH_Cutora |
Přidané 22-02-2006 19:30
|
Uživatel
Příspěvek: 1507
Založený: 29.09.05
|
Posuvny, kyvny, nektera letadla to maji tak, jina jinak. Realisticnost neres. Nebo mas snad doma namodelovany nejaky konkretni cocpit a letas jen s tim letadlem :sm3:
Pokud ti z nejakeho duvodu posuvne nevyhovuji a radsi bys kyvne, pak jsi asi chybu udelal, mel sis vybrat pro tebe pohodlnejsi variantu. Ale to jsi asi slyset nechtel co? Jsem dneska nejakej skodolibej |
|
|
|
Marek |
Přidané 22-02-2006 19:31
|
Nováček
Příspěvek: 50
Založený: 27.11.05
|
Co tak foto?
Pokial kravy nepozeraju po tebe nejako cudne tak je vsetko OK :sm6: |
|
|
|
Vokoun |
Přidané 22-02-2006 19:36
|
Nováček
Příspěvek: 16
|
Díky moc Cutora něco takového jsem chtě slyšet.:sm53: |
|
|
|
Rigor Mortis |
Přidané 22-02-2006 19:40
|
Rozkoukaný
Příspěvek: 199
Založený: 21.12.05
|
Udělal jsem to samé. Musel jsem najít sklon a polohu osy posuvu pedálů aby mě po pár hodinách nebolely nohy a záda, postupně jsem je vypodložil knížkami a když jsem byl spokojený, tak jsem k nim dodělal podle toho nohy. Nakonec jsem musel vyřešit poslední problém, a to že jsem se při prudkém vyšlápnutí směrovky odstrkoval od stolu. Spravilo to lano a dvě karabiny, kterými se při lítání přicvaknu ke stolu. Takže společně s Čutorovým systémem rozhlížení pomocí webcam (svítící dioda na špejli na čele) vypadám pro nezasvěcenou náhodnou návštěvu přinejmenším podivně |
|
|
|
1stCL_bukin |
Přidané 22-02-2006 19:52
|
Nováček
Příspěvek: 22
Založený: 13.10.05
|
LOL, foto pls :sm6: |
|
|
|
AH_Cutora |
Přidané 22-02-2006 20:05
|
Uživatel
Příspěvek: 1507
|
Jo to ja taky, Teda ke stolu se poutat nemusim, zidle (drevena s nohama) i pedaly stoji na koberci takze to neujizdi.
Nedavno ke me vtrhla kamaradka a desne se zacala rezat (teda to zni dvojsmyslne, pro vysvetlenou: bydlim na ubytovne a nezamykam, protoze navstevy by se ke me jinak nedostali, pri litani mam sluchadla a neslysim zvonek a kamaradi uz to znaji a tak kdyz je otevrino tak sem proste vlezou kdyz neco chteji). Jeste ze jsem mel TS zrovna nastaveny na aktivaci na tlacitko...
|
|
|
|
Marek |
Přidané 22-02-2006 20:27
|
Nováček
Příspěvek: 50
Založený: 27.11.05
|
BP_Kojak napsal:
Nakonec jsem musel vyřešit poslední problém, a to že jsem se při prudkém vyšlápnutí směrovky odstrkoval od stolu. Spravilo to lano a dvě karabiny, kterými se při lítání přicvaknu ke stolu.
:sm6:
Ze ty mas stolicku s koleckama ? Ak ano, tak napr. v Baumaxe su k mani kolecka s brzdou, iba zacvaknes a kolieska sa uz netocia. |
|
|
|
Rigor Mortis |
Přidané 22-02-2006 21:48
|
Rozkoukaný
|
Zajímavá představa: zabrždění židle jako součást předletové přípravy. |
|
|
|
310_cibule |
Přidané 22-02-2006 23:13
|
Fusioner
Příspěvek: 15069
|
AH_Cutora napsal:
Jo to ja taky, Teda ke stolu se poutat nemusim, zidle (drevena s nohama) i pedaly stoji na koberci takze to neujizdi.
Nedavno ke me vtrhla kamaradka a desne se zacala rezat (teda to zni dvojsmyslne, pro vysvetlenou: bydlim na ubytovne a nezamykam, protoze navstevy by se ke me jinak nedostali, pri litani mam sluchadla a neslysim zvonek a kamaradi uz to znaji a tak kdyz je otevrino tak sem proste vlezou kdyz neco chteji). Jeste ze jsem mel TS zrovna nastaveny na aktivaci na tlacitko...
Já se doma nezamykám už pár let a ještě ke mně žádná ženská nevtrhla. Dělám něco špatně?
Upravil/a 310_cibule dne 22-02-2006 23:13
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."
|
|
|
|
VGR_Terp |
Přidané 23-02-2006 00:12
|
Uživatel
Příspěvek: 591
Založený: 11.11.05
|
313_cibule napsal:
AH_Cutora napsal:
Já se doma nezamykám už pár let a ještě ke mně žádná ženská nevtrhla. Dělám něco špatně?
A nejsi tak trochu ženat |
|
|
|
310_cibule |
Přidané 23-02-2006 00:25
|
Fusioner
Příspěvek: 15069
|
Že by to bylo tím?
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."
|
|
|
|
WT_Horrido |
Přidané 23-02-2006 07:30
|
Fusioner
Příspěvek: 10264
Založený: 30.09.05
|
Cibule je to divne. Kdyz moje znama videla tvoje nahodne foto tady na SVK tak rikala: "kdo to je? Ten taky leta jako ty? Tak toho bych chtela poznat."
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり
|
|
|
|
XXX_Dazz |
Přidané 23-02-2006 07:34
|
Uživatel
Příspěvek: 1411
|
Cibuli, nejvyšší čas se začít zamykat.
Ženské ila milují, jakmile ho uvidí už se na tebe hrnou :yes:
Vážně mám to ověřené. V ruce obvykle drží nějaké nástroje pro tvé potěšení, váleček na nudle, kledívko, tluček na maso ... prostě paráda. Jsi pak v sedmém nebi
Edit: zapomněl bych dodat, že tím rapidně stoupá realističnost, člověk se krčí ve svém kokpitu a čeká odkud to přijde, přičemž pančéřovaná židle je nezbytností, chudáci v Zerech
Upravil/a XXX_Dazz dne 23-02-2006 07:37
|
|
|
|
57MH_Zvire |
Přidané 23-02-2006 08:26
|
Uživatel
Příspěvek: 1287
Založený: 30.09.05
|
3IAP_Dazz napsal:
Cibuli, nejvyšší čas se začít zamykat.
Ženské ila milují, jakmile ho uvidí už se na tebe hrnou :yes:
Vážně mám to ověřené. V ruce obvykle drží nějaké nástroje pro tvé potěšení, váleček na nudle, kledívko, tluček na maso ... prostě paráda. Jsi pak v sedmém nebi
Edit: zapomněl bych dodat, že tím rapidně stoupá realističnost, člověk se krčí ve svém kokpitu a čeká odkud to přijde, přičemž pančéřovaná židle je nezbytností, chudáci v Zerech
No u nás zatím funguje IL2 jako afrodisiakum. Do druhé fáze jsme se ještě nedostali.
Jo jo, v Zeru je bezpečnost na prvním místě..... od zadu. |
|
|
|
Mungo |
Přidané 23-02-2006 09:35
|
Uživatel
Příspěvek: 718
|
Marek napsal:
Co tak foto?
Pokial kravy nepozeraju po tebe nejako cudne tak je vsetko OK :sm6:
Otazka diakriticka:
A tie kravy nanho maju zazerat "cudne", alebo "čudne"? :sm6: |
|
|
|
310_Ikar |
Přidané 23-02-2006 11:47
|
Uživatel
Příspěvek: 537
Založený: 05.10.05
|
BP_Kojak napsal:
Udělal jsem to samé. Musel jsem najít sklon a polohu osy posuvu pedálů aby mě po pár hodinách nebolely nohy a záda, postupně jsem je vypodložil knížkami a když jsem byl spokojený, tak jsem k nim dodělal podle toho nohy. Nakonec jsem musel vyřešit poslední problém, a to že jsem se při prudkém vyšlápnutí směrovky odstrkoval od stolu. Spravilo to lano a dvě karabiny, kterými se při lítání přicvaknu ke stolu. Takže společně s Čutorovým systémem rozhlížení pomocí webcam (svítící dioda na špejli na čele) vypadám pro nezasvěcenou náhodnou návštěvu přinejmenším podivně
:sm6::sm6::sm6:
pls Kojaku, hod sem foto!!! Ja nutne potrbuji pro moji rodinu dukazni material ze nejsem uplnej a dokonalej magor, potrebuju je presvedcit ze nejsem sam a ze jsou dokonce i vetsi magori!!!
Dik!!:sm6: |
|
|
|
Rigor Mortis |
Přidané 24-02-2006 18:38
|
Rozkoukaný
|
313_Ikar napsal:
:sm6::sm6::sm6:
pls Kojaku, hod sem foto!!! Ja nutne potrbuji pro moji rodinu dukazni material ze nejsem uplnej a dokonalej magor, potrebuju je presvedcit ze nejsem sam a ze jsou dokonce i vetsi magori!!!
Dik!!:sm6:
Časem dodám i fotku. Jen si musím JHD vzpomenout :confused: na přístupové heslo na stránky, kam ukládám fotky, abych je mohl tady zobrazit. Ale pak neříkejte, že jsem vás nevaroval.
tech. pozn.
JHD - já hlava dubová
Upravil/a Rigor Mortis dne 24-02-2006 18:39
|
|
|