November 23 2024 12:30:48
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 13

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
 Vytisknout diskuzi
Pro větší realističnost..
Vokoun
Zdravím....

Mám pedály(hand made) a udělal jsem je s posuvným pohybem.Teď mám problém že pod stolem smýkám nohama jak vůl.Ptám se udělal jsem dobře?Věřím že kdybych je udělal s otočným pohybem kole spodní osy pedálu bylo by to pro mě lepší.Ale k vůli realističnosti(někde sem to četl) je prý lepší posuvný pohyb.

žádám radu.:sm19:

AH_Cutora
Posuvny, kyvny, nektera letadla to maji tak, jina jinak. Realisticnost neres. Nebo mas snad doma namodelovany nejaky konkretni cocpit a letas jen s tim letadlem :sm3:

Pokud ti z nejakeho duvodu posuvne nevyhovuji a radsi bys kyvne, pak jsi asi chybu udelal, mel sis vybrat pro tebe pohodlnejsi variantu. Ale to jsi asi slyset nechtel co? Jsem dneska nejakej skodolibej Mrknutí

Marek
Co tak foto?

Pokial kravy nepozeraju po tebe nejako cudne tak je vsetko OK :sm6:

Vokoun
Díky moc Cutora něco takového jsem chtě slyšet.:sm53:

Rigor Mortis
Udělal jsem to samé. Musel jsem najít sklon a polohu osy posuvu pedálů aby mě po pár hodinách nebolely nohy a záda, postupně jsem je vypodložil knížkami a když jsem byl spokojený, tak jsem k nim dodělal podle toho nohy. Nakonec jsem musel vyřešit poslední problém, a to že jsem se při prudkém vyšlápnutí směrovky odstrkoval od stolu. Spravilo to lano a dvě karabiny, kterými se při lítání přicvaknu ke stolu. Takže společně s Čutorovým systémem rozhlížení pomocí webcam (svítící dioda na špejli na čele) vypadám pro nezasvěcenou náhodnou návštěvu přinejmenším podivně Úsměv

1stCL_bukin
LOL, foto pls :sm6:

AH_Cutora
Jo to ja taky, Teda ke stolu se poutat nemusim, zidle (drevena s nohama) i pedaly stoji na koberci takze to neujizdi.

Nedavno ke me vtrhla kamaradka a desne se zacala rezat (teda to zni dvojsmyslne, pro vysvetlenou: bydlim na ubytovne a nezamykam, protoze navstevy by se ke me jinak nedostali, pri litani mam sluchadla a neslysim zvonek a kamaradi uz to znaji a tak kdyz je otevrino tak sem proste vlezou kdyz neco chteji). Jeste ze jsem mel TS zrovna nastaveny na aktivaci na tlacitko...

Marek
BP_Kojak napsal:
Nakonec jsem musel vyřešit poslední problém, a to že jsem se při prudkém vyšlápnutí směrovky odstrkoval od stolu. Spravilo to lano a dvě karabiny, kterými se při lítání přicvaknu ke stolu.

:sm6:

Ze ty mas stolicku s koleckama ? Ak ano, tak napr. v Baumaxe su k mani kolecka s brzdou, iba zacvaknes a kolieska sa uz netocia.

Rigor Mortis
Zajímavá představa: zabrždění židle jako součást předletové přípravy.Šklebící se

310_cibule
AH_Cutora napsal:
Jo to ja taky, Teda ke stolu se poutat nemusim, zidle (drevena s nohama) i pedaly stoji na koberci takze to neujizdi.

Nedavno ke me vtrhla kamaradka a desne se zacala rezat (teda to zni dvojsmyslne, pro vysvetlenou: bydlim na ubytovne a nezamykam, protoze navstevy by se ke me jinak nedostali, pri litani mam sluchadla a neslysim zvonek a kamaradi uz to znaji a tak kdyz je otevrino tak sem proste vlezou kdyz neco chteji). Jeste ze jsem mel TS zrovna nastaveny na aktivaci na tlacitko...

Já se doma nezamykám už pár let a ještě ke mně žádná ženská nevtrhla. Dělám něco špatně?
Upravil/a 310_cibule dne 22-02-2006 23:13
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."

VGR_Terp
313_cibule napsal:
AH_Cutora napsal:

Já se doma nezamykám už pár let a ještě ke mně žádná ženská nevtrhla. Dělám něco špatně?

A nejsi tak trochu ženat

http://www.virtualgrimreapers.cz/
310_cibule
Že by to bylo tím?
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."

WT_Horrido
Cibule je to divne. Kdyz moje znama videla tvoje nahodne foto tady na SVK tak rikala: "kdo to je? Ten taky leta jako ty? Tak toho bych chtela poznat." Šklebící se
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

XXX_Dazz
Cibuli, nejvyšší čas se začít zamykat.
Ženské ila milují, jakmile ho uvidí už se na tebe hrnou :yes:

Vážně mám to ověřené. V ruce obvykle drží nějaké nástroje pro tvé potěšení, váleček na nudle, kledívko, tluček na maso ... prostě paráda. Jsi pak v sedmém nebi Šklebící se Šklebící se Šklebící se

Edit: zapomněl bych dodat, že tím rapidně stoupá realističnost, člověk se krčí ve svém kokpitu a čeká odkud to přijde, přičemž pančéřovaná židle je nezbytností, chudáci v Zerech Šklebící se
Upravil/a XXX_Dazz dne 23-02-2006 07:37

57MH_Zvire
3IAP_Dazz napsal:
Cibuli, nejvyšší čas se začít zamykat.
Ženské ila milují, jakmile ho uvidí už se na tebe hrnou :yes:

Vážně mám to ověřené. V ruce obvykle drží nějaké nástroje pro tvé potěšení, váleček na nudle, kledívko, tluček na maso ... prostě paráda. Jsi pak v sedmém nebi Šklebící se Šklebící se Šklebící se

Edit: zapomněl bych dodat, že tím rapidně stoupá realističnost, člověk se krčí ve svém kokpitu a čeká odkud to přijde, přičemž pančéřovaná židle je nezbytností, chudáci v Zerech Šklebící se

No u nás zatím funguje IL2 jako afrodisiakum. Do druhé fáze jsme se ještě nedostali. Šklebící se

Jo jo, v Zeru je bezpečnost na prvním místě..... od zadu. Šklebící se

airspace.cz
Mungo
Marek napsal:
Co tak foto?

Pokial kravy nepozeraju po tebe nejako cudne tak je vsetko OK :sm6:

Otazka diakriticka:
A tie kravy nanho maju zazerat "cudne", alebo "čudne"? :sm6:

310_Ikar
BP_Kojak napsal:
Udělal jsem to samé. Musel jsem najít sklon a polohu osy posuvu pedálů aby mě po pár hodinách nebolely nohy a záda, postupně jsem je vypodložil knížkami a když jsem byl spokojený, tak jsem k nim dodělal podle toho nohy. Nakonec jsem musel vyřešit poslední problém, a to že jsem se při prudkém vyšlápnutí směrovky odstrkoval od stolu. Spravilo to lano a dvě karabiny, kterými se při lítání přicvaknu ke stolu. Takže společně s Čutorovým systémem rozhlížení pomocí webcam (svítící dioda na špejli na čele) vypadám pro nezasvěcenou náhodnou návštěvu přinejmenším podivně Úsměv

:sm6::sm6::sm6:

pls Kojaku, hod sem foto!!! Ja nutne potrbuji pro moji rodinu dukazni material ze nejsem uplnej a dokonalej magor, potrebuju je presvedcit ze nejsem sam a ze jsou dokonce i vetsi magori!!!
Dik!!:sm6:

www.310raf.com
Rigor Mortis
313_Ikar napsal:

:sm6::sm6::sm6:

pls Kojaku, hod sem foto!!! Ja nutne potrbuji pro moji rodinu dukazni material ze nejsem uplnej a dokonalej magor, potrebuju je presvedcit ze nejsem sam a ze jsou dokonce i vetsi magori!!!
Dik!!:sm6:

Časem dodám i fotku. Jen si musím JHD vzpomenout :confused: na přístupové heslo na stránky, kam ukládám fotky, abych je mohl tady zobrazit. Ale pak neříkejte, že jsem vás nevaroval.Úsměv

tech. pozn.
JHD - já hlava dubová
Upravil/a Rigor Mortis dne 24-02-2006 18:39

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,025,658 návštěv