May 02 2024 01:03:12
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 4

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,745
· Nejnovější pilot: Kokes
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2 Sturmovik 1946 (letový bojový simulátor z období druhé světové války) /*PC série*/ » IL-2: 1946 - diskuse
 Vytisknout diskuzi
Bats eyes/Netopierie oci
Kukuloo
Peace piloti

Nejaky cas sa zaoberam ideou specialky na stary iloj. Vlastne ja sa denne zaoberam ideami specialok na stary iloj Šklebící se Viacero je rozrobenych, niektore uz asi nikdy nebudu, lebo je nas malo. Na jednu sialenu mi jeden modder upravuje mapu, preto ju nateraz neriesim aktualne. To je sprava pre Hopera.

Zatial co som teda pozornost z tej sialenosti preniesol na Battle of the Schedt kde som si to so spitfirom V vychutnal (ako som uz pisal, to nebolo len o specialke samotnej ale aj o priprave resp. treningoch a ludoch, skinoch, spoznavani virtualneho spitfira), nasiel som nieco co sice nie je take sialene ako to na co ten tipek preraba mapu, ale je to dostatocne sialene aby som v tejto komunite nasiel hrstku vernych/sialenych/magorov alebo nadsencov a pre nich a nebudem klamat aj pre seba, pripravil nieco co uz dlho alebo niektori este v starom iloj neleteli.

Bola tu diskusia o vkladani obrazkov, ale nak ju nemozem najst tak aspon takto:
http://imgway.cz/...

To co tam nevidite je USS Enterprise so zapnutymi landing lights. Pre tych ktori specialku nikdy nerobili len na okraj spomeniem ze tie svetla ma staly minalne 5h mojho nocneho zivota a mam spravenu aj USS Saratoga tak to kludne zratajte. Ale minus cca 1-2 h, lebo uz som vedel asi ako Pff A to je samozrejme len zaciatok... clovek ma viziu, nazvime to kludne sen a ked mu s tym nikto nepomoze, musi to zbuchat sam alebo sa na to vybodne a zapadne to prachom Úsměv Toto som nastastie vedel aj sam.

Co by bolo ideou specialky... pribeh... Nocny utok na Japonsko. Z lietadloviek, prirodzene. Najprv som mal viziu utoku na Kjusu. Na tamojsich letiska boli kamikaze a mali byt pouzite proti americkej invaznej flotile na Okinawe. Potom sa mi podarilo rozchodit mapu Iwojima to Knato, ktora sice nie je 1:1 ale dostatocne umoznuje simulovat vzdialenosti ktore museli stroje preletiet z lietadloviek k cielom a z japonskych letisk k lietadlovkam. Nemozem to urobit uplne 1:1, ale ohnem to potrebam specialky. Nemam mapu este otestovanu online na serveri, ale dostanem sa k tomu.

Preco to tu pisem. Po tom co som videl tento a predchadzajuce tyzdne okolo Battle of the Schedt, mam v zaludku lodny uzol. Taky maly. Citim sice pevnu podu pod nohami lebo idea tejto specialky sa mi vidi zivotaschopna. Zaroven si nemienim nechat vziat nadsenie pre specialky a to co tu bolo sa snazim pretransformovat tak aby to sluzilo na dobre. Povazujem za dobre aby ludia ktori nikdy nepricuchli k tomu ako vznika specialka mali moznost nahliadnut. (tym nemyslim nikoho osobne, myslim ludi ktorych by to mohlo naozaj zaujimat a mozno by mohli, chceli pridat ruku k dielu - pri testovani, hladani pramenov, planesetov atd.).

Mam za sebou uz x hodin hladania informacii. Akciu zasadim do noci zo 16. na 17. Februara 1945. 16. februara 1945 zacal Tokyo inbound, nalet palubnych lietadiel na oblast Tokya. Noc bola pokracovanim, ale v skutocnosti neboli nejake velke nocne aktivity americkych strojov nad Tokyom. Potial by to bolo podla skutocnych udalosti. Tu si dovolim opustit historicku liniu a specialka nadobodne semihistoricky ramec. My budeme aktivni aj v noci. Alebo aj nebudeme. Ked budeme mat velitelov stran, mozno to zmenia. Ale my asi nebudeme mat velitelov stran. Zatial som velitelov stran zohnal len na zlomok akcii, tato bude zaujimat malokoho, takze ak sa nejaky jedinec najde z pilotov co sa spoji s inimi pilotmi a urobia plan akcie, bude to ok. Tak ci onak, ciele zadam podla reality aj trocha naviac.


Som si isty, ze pre cervenu stranu najdem dostatok pilotov. V zaklade sa bude jednat o Nocnu letecku skupinu Enterprise 90/Night Air Group 90 (NAG-90). Ta pozostava zo stihacej zlozky VF(N)-90 s F6F-5N a torpedovej/bobardovacej a dokonca v tejto dobe aj "countermeasure" squadrony VT(N)-90 vybavenej robustnymi grummanmi TBM-3D Avenger. Skumanie planesetu si samozrejme vyziadalo dalsie hodiny hladania v pramenoch, pretoze najskor som planoval Kjusu co su nejake mesiace roku 45 hore dole a teraz som zakotvil vo february 45, takze to si pytalo dalsi prieskum. Ak by bolo nejak moc vela cervenych pilotov, USS Saratoga s jej nocnou skuponou ich zvladne.

Aby to cele malo hlavu aj patu, musi autor idey specialky mysliet aj na to co je aktualne v hre dostupne. Roky viem ze Hellcat F6F-5N je k dispozicii. Neskor vysiel novy zlepseny Hellcat s paradnym 3d modelom a novo podsvietenym kokpitom. aj novym zameriavacom ale zrejme nehistorickym. Este medzitym vysiel iny mod s historickym zameriavacom. A tak som sa zaujimal o tie zameriavace aj nove verzie. Samozrejme ze neboli medzi sebou moc kompatibilne. A to pekne zralo dasie a dalsie hodiny. Offline testy Hellcata a jeho modifikacii. Chcem letiet v noci, takze krasny 3d model nepotrebujem, ale z toho modu potrebujem to nocne podsvietenie palubnej dosky. Trvalo to ale funguje to. Novy zameriavac vsak nedokazem rozchodit a tak z neho pouzivam len ten zamerny kriz, reticle. Jednomu z tych nocnych hellcatov nefunguje konvergencia, takze opustam tu verziu a skladam hellcata podla potrieb nasej akcie. Zial nevidno rucicky na palivomere ale to si skuseny pilot poriesi (nemozem pisat ako lebo pripadny modry pilot by vedel viac ako treba a to nechceme Šklebící se ). Mam teda Hellcata F6F-5N. 2x20mm kanony a 4x0.50 gulomety. Ma pekne aj radarove puzdro pod pravym kridlom. zaroven tento Hellcat ma strely bez stopoviek. Takze zaklad cervenej strany sa zacina rysovat. Kolko to zabralo hodin resp dni po niekolkych hodinach neviem... Pre Avengera mam z nasej akcie Operation Ten-Go puzdro na radar a tak ho pouzijem, prehodim na kridlo, to uz je dielom par minut. Lodaouty, cize co podvesit lietadlam je dalsia vec co si treba ocihat. Toto sa ukazuje ako dost velky problem. Nemame historicke loadouty pre Avengerov co pouzili v noci pri naletoch, takze treba vybrat z ponuky v hre. To ma este caka, ale podla charakteru misie sa vybrat cosi da. Zial nemame svetlice. Pokusil som sa nejake ziskat u moderov na SAS ale zial bez uspechu... Je tam jeden stroj so svetlicami pre nasu akciu, ale ten je japonsky a pomaly. Musime letiet s tym co je.

Takze mapa v offline funguje, Hellcat aj Avenger tiez, lietadlovky Enterprise a Saratoga v historickom natere Measure 23 aj so svietiacimi palubami mame (sice v noci prd vidiet ze aky maju nater, ale autor je spokojny Šklebící se ) Pre uplnost este dorabam upravy stock Hellcatu F6F-5 na F-6F5N, dostane radarove puzdro, nocne podsvietenie pristrojovky, novy zamerny kriz a nove historicke meno F6F-5N Early s vyzbrojou 6x0.5 palca ale s trasirkami. Letove modely oboch nocnych F6F5N su totozne so stock Hellcatom. Tato konverzia Hellcatu si taktiez vyziadala naky cas. Co sa tyka lietadiel, vsetky su vybavene Hayrake radionavigaciou, to samozrejme potrebujeme na bezpecny navrat k lodi. Neda sa vsak vylucit ze niektore stroje sa dostanu mimo signal...

Aby sme mohli v noci lovit, potrebujeme... radar... Pri Operacii Hailstone sme radar pouzili. Bom to mod s nazvom Command and Control, ale nebol kompatibilny. Tam sme leteli Corsaire a pristavali v noci tiez Vyděšený Existuje vsak dalsi mod. Ma dva typy radarov: 360 stupnovy a dopredny, scanujuci prednu polosferu. Je taky "arkadiš" ale lepsie momentalne nemam. Je potrebne v pravidlach ukotvit ktory stroj moze aky radar pouzit a... naucit seba aj pilotov pracovat s radarom. Prve testy online ukazali ze FUNGUJE! Uz len ten fakt ze funguje je skvely. Predtym sme skusali ine mody a nefungovalo to. Ano, bude sa dat podvadzat ak by kazdy pouzil obidva radary, co moze lebo radar je sucastou mapy. Ale predpokladam na akciu sa prihlasia fajnsmekri a budu zodpovedni. Z mojej strany treba vymysliet pravidla pouzivania radaru.

Pravidla... to je samostatna kapitola... Akcia vzhladom na to ze ciele by mohli cca 30min od lietadloviek (co pri rychlosti 300km/h spravi 150km) moze trvat cca 3-4h. Nech sa piloti otocia 2-3krat. Samozrejme treba mysliet aj na tych co budu hliadkovat nad lodami, tym treba zabezpecit "potravu". Kedze necakam boom pilotov, ohranicovat na jeden zivot sa mi zda zbytocne. Ak niekto zarve, nech si da 5-10 min pauzu a moze letiet znova. Rovnako aj ten co pristane. Vzhladom na charakter cielov obmedzenia by nemali byt ziadne. Vsetko je legitimny ciel. Jedine Tokyo samotne musime otestovat ci nedochadza k znizeniu FPS a ak ano, bude namieste aby sa mu piloti vyhli. Plus ako som pisal sposoby vyuzitia radaru. To je daleky nastrel pravidiel.

Japoci...
No, myslim ze minimalne Hoper pojde. Ak by bol zaujem, nevidim problem mat aj plnohodnotnu modru stranu. Samotne Tokyo vraj branili armadni stihaci, ale pristavy, doky si chranili namornici. Pre japs by bola k dispozicii G4M Betty (stock, lebo modernejsie nefunguju v HSFX korektne - to sa muselo testovat prirodzene, cize dalsie hodiny), B6N Jill, zohnal som aj PY1 Ginga (opat sa muselo a musi dotestovat) a nasiel som aj B7A Ryusei. Neviem ci lietali v noci, ale tu by to slo. Z armadnych strojov tam je Ki-67, ale ma kokpit z G4M, takze to bude skoro to iste, ale ide to. Ako nocny stihac moze byt A6M2 mod. 21 o ktorom som cital ze bol u nocnych jednostiek. Special verzia so sikmymi kanonmi je risk kvoly java suborom, neotestovanym. Za armadu este by som dal Ki-45-Kai-Ko, ma moznost sikmo strielajucich kanonov. To by bol zaklad nocnych jstihacich jednotiek. Je tu este J1N Gekko, ale obidve verzie v hre maju vyhradne sikmo strielajuce kanony a dost zle umiestneny zameriavac. Skusal som aj verziu s vpred strielajucimi kanonmi ale bez uspechu. Samozrejme sa ako nocne popri K-45 daju pouzit aj K-43-II ci Ki-61 Hei. Ziadna s kikin ale nema moznost radionavigacie, aspon som to nevykumal ze by mali. Namornici maju tuto moznost. Ale ak by kikiny iba hliadkovali, vizualne sa dokazu navigovat. Je tu este moznost D4Y2/3 so sikmo strlielajucim kanonom, ale nema zameriavac, slo by to podla citu a trasiriek. Vyzbroj bombrov... Torpedo je stand of zbran a standardna. Na odhod bomb zabkovanim ci z levelu... Neda sa vylucit, bodlo by info. Takisto nemam preskumane ktore letecke jednotky strazili Tokyo ci uz armadne alebo namorne. Vsetky stroje okrem Hellcata F6F-5N maju trasirky. Testoval som mod co odstranil trasirky vsetkym kanonom, bolo to zaujimave ale prisli sme o nocne divadlo pri kanonade nad cielmi. A v konecnom dosledku tento mod zhodil hru. Takze stopka.

Nedostatok japonskych pilotov - predpokladam ho a budeme ho riesit pritomnostou AI lietadiel.

Letiska - da sa osvetlit draha a na poziadanie cez tabulator zaznut svetla. Povodnych 90s svietenia nestacilo (pamatate na Gentlemanov sumraku, ze), zohnal som mod kde to svieti 5/10/ a viac minut. Do modpacku som dal 5min. Ak by boli japonski piloti, upravim podla preferencii.


Server - tu mam stareho dobreho priatela Erichosa z letky Orel a ich HSFX server. Tuto technicku cast plne prenechavam server guruovi. Preto je samozrejmost ze akcia ak by sa letela, poleti sa ked bude mat server guru volno Šklebící se Zabezpecit trenig na servery je v Erichovej kompetencii. Bez server gurua sa akcia neudeje. Ma neocenitelne skusenosti z Il2 serverovania ktore nadobudol za tisice hodin stravenych pri venovani casu serverom Letky Orel.

Mapa - dvornym mapmakerom bol Saldak. Sledujem ze presiel na BOX. Skoda ale respektujem. Dalej mapy robil aj Erichos a ma skusenosti s nocnym osvetlenim, tak zvazujem oslovit jeho. Pripadne este Algy, ale ten ma myslim teraz dost dusne obdobie. Mapa VZDY musi prejst reviziou cez Ericha, server gurua, ci on sam leti cerveny alebo modry. Tak to bolo a dokedy bude Erichos seerver guruom, tak to aj ostane.

Pocasie - tma a necakajte nic menej. Na mape sa mi javi malo tmy, takze ju chcem este ztmavit. Sneh ani blesky ani dazd tam nechcem. To inokedy, nad Atlantikom Šklebící se V reale bol vtedy sneh, ale zial nemam zimnu verziu mapy.

Termin... neviem, mozno do mesiaca to dame.

Z napisaneho mozno je a mozno nie je zrejme ze to uz teraz stalo grizzlion hodin resp. dni. Nie je to velka specialka. Nestazujem si, bavi ma to. Na velku specialku si to uz vyzaduje teamy. Mne format minispecialok vyhovuje. Na tuto akciu, ak sa zadari sa mozno prihlasi 20 ludi. Stale su iste moznosti u zahranicnych letiek.


Sumar:
- modpack mam rozrobeny pre obidve strany, stale je WIP
- mapu musime otestovat ako chodi na servery a ak to pojnde, zacneme so stavbou misie


Co potrebujem dohladat:
- ake japonske letecke jednotky boli v oblasti Tokya vo february 1945

Kto dosiel az sem, klobuk dole. Nacuchli ste cim sa zaoberaju ludia co chcu nieco usporiadat na starej platforme Il2 1946 a modpacku HSFX.


Sonda do ludu prosteho lietajuceho... Bol by zaujem? Samozrejme aj bez pilotov sa akcia neudeje, resp. offline mozno...


Linky na mody pre testovanie:
- modpack: http://leteckapos.../241243788
- mapa s integrovanym radarom: http://leteckapos.../723022955

Instalacia modov na specialku:
- modpack stiahnut a adresar Bats eyes_Oci netopera V1 treba extrahovat do jsgmemods v hlavnom adresari hry
- radar a novu ingame mapu stiahnut a adresar NG_Map_Radars extrahovat do jsgmemods v hlavnom adresari hry


Poradie aktivacie v jsgme:
1. HSFX history mod
2. Bats eyes_Oci netopera V1
3. NG_Map_Radars

Treningovy server:
IP: 185.91.116.113:21018
heslo: test

Volitelne si mozte aktivovat EFFECTS Low. Tie aktivovat po Hsfx history mod a je jedno ci pred alebo po alebo medzi modami na specialku.
V modpacku je k dispozicii aj taka jednoduchucka mapa na testovanie. Po aktivacii modpacku ju najdete v multiplayeri ked si zalozizte host (to je jedno ze sa nikto nepripoji Šklebící se )
Upravil/a Kukuloo dne 19-05-2020 00:35
Letka_13/Kukulo
 
CSW_Rannisokol
Já bych zájem měl, kdyžtak se rovnou hlásím do Hellcata. Když bude něco, s čím bych mohl pomoct, tak napišMrknutí
i.ibb.co/Yp9d9tw/Rannisokol.png
 
Tyler Durden
Jenom k těm japoncům - noční Zero byla verze A6M5.
Když máš dostatek mýdla, můžeš vyhodit do vzduchu celý svět.
 
magot
Já bych letěl ale nemůžu. HSFX má dojebanej ovladač myši a nerozezná 4K monitor. Charlie to tenkrát špatně zkompiloval ..
Leda čistého šturma.
 
Kukuloo
Magote, tak si pozicaj monitor Šklebící se na cistej to len tazko dame, server tie mody nezere Úsměv

Tylere: cerpam z tohto zdroja, neviem aky je spolahlivy: http://www.j-airc...zeronf.htm

Mozno miestni specialisti na japonske stroje budu vediet viac.


Otazka je aj ako pristavali jap nocni stihaci? Mali radiomajaky niekde pred letiskom? Pouzivali nieco ako Lorenz? Alebo ich staci len doviest podla radiomajaku do blizkosti letiska a tam uz na vizual a zapnute lsvetla na drahe sadnu?

Ranni Sokole: mam radost ze aj mlada krv ma zaujem o takuto bizardnu akciu. Vazim si to. Mohol by si na Mission 4 today alebo kde mas zdroje pozriet skin nejakeho F6F-5 hellcata s oznacenim USS Enterprise alebo Saratoga. Aby mal tie rozlisovaky na chvoste, kridlach. Idealne tmavomodry skin. To mozem pouzit na default skin, ak to pojde. Na ten nocak F6F-5N to dam, ale tomu Early neviem, mozno to pojde. Ide mi hlavne o tie rozlisovaky, na novy default to uz nak prekopirujem. Je to detail, ale bez dobreho skinu ani ranu. Aj v noci Šklebící se

Edit: a ako by sme to magote obisli?
Letka_13/Kukulo
 
magot
Kvůli hsfx si už 2K monitor pořizovat nebudu. Ale aspoň že mě šlape ta čistá verze Úsměv
 
Kukuloo
Pozicat nie kupovat Úsměv
Letka_13/Kukulo
 
AH_Kraken
A když mám 32" monitor s rozlišením 3440x1440 tak mě to taky nepojede?
Já chci Úsměv
 
magot
AH_Kraken napsal:

A když mám 32" monitor s rozlišením 3440x1440 tak mě to taky nepojede?
Já chci Úsměv

Těžko říct, mě to v 3840*2160 nejede. Kurzor se schová do rohu obrazovky a už se neukáže.
Hra jinak komplet funguje, ale bez myši to nelze ovládat.
 
AH_Kraken
A co si mám kde stáhnout a nainstalovat abych to zjistil Šklebící se
 
LesniHU
Jak vypada ten fungujici radar z pilotova pohledu?
 
magot
Tam myslím nefunguje žádný AI - interception radar.
Jediný funkční a nedokončený byl ten FUG od DT což si myslím pamatuješ ještě z DT. Ale byla tam ta simulace pozemního radaru od falkona..
Kdybys měl někdy chuť si zkusit tu 110tku s fugem, tak mi napiš.
Mám zálohován mod pro 4.14.0 Ale stále to není dokončeno ..
 
veikso
Kukulo je číter...
Zítra nám po dvou měsících otevírají zahrádky a on chce, abysme někam letěli. V noci. Z lodě. Trénovat není kdy, děcka musíme učit po odpolednech a večer nechcou jít spát, protože je dlouho světlo.
Když pominu, že jsem neletěl spíš roky než měsíce, v noci nic nevidím a on ji chce ještě ztmavit, pacifik nemám rád a na lodi nepřistanu ani ve dne, je to naprosto jasné. Budu japonec. Protože nějak takhle zoufale to tam muselo vypadat v pětačtyřicátém.
Ale naučíš mě všecko! Umím jenom zapnout hru. A možná TrackIR...

Aligator.

PS: A tu knihu o Hellcatech máš furt u mě. Chceš něco naskenovat?
 
magot
Taky mě to přišlo dost hardcore ..
 
Kukuloo
Pod pojmom FUNGUJE som mal namysli ze skutocne sa podla neho daju najst ciele. Radary predtym alebo nefungovali vobec alebo zmatene. Neratam falkonov GCI radar, ten frcal na 100%


Toto je radial radar. Vidis dookola, nerozoznas vysku, iba vzdialenost. Z hlavy nepoviem aky ma dosah. Osamotena bodka hore je lietadlo, tie nad nou su lode. Ze to je lietadlo zistis az ked sa prepnes na druhy radar. Tie dole su lode za tvojim lietadlom.:
[img]http://imgway.cz/v/1S0o.jpg[/img] is not a valid Image.

Toto je frontal radar. 4 bodky nizsie su lode a ta vyssie je lietadlo, vidiet ho aj vizualne. Nerozoznas vzdialenost, leda podla velkosti "blimpu". Dosah sa sice naoko meni, ale tie vzdialenosti su tam len ako proforma. Alebo tomu neozumiem.
[img]http://imgway.cz/v/1S0n.jpg[/img] is not a valid Image.

Nemam GCI radar, takze stihac nad lodami ked pouzije radial radar, potom v kurze na bubaka prepne na frontal radar aby urcil ci je ciel vyssie ako on alebo nizsie. Takto nepotrebujem do akcie volat vonkajsi GCI radar, i ked by to bolo super keby bol. Je to cele arkadiš, ako som pisal ale teoreticky to funguje. Aj prakticky, skusal som intercept podla tejto schemy a slo to.

Japs asi moc vykonny GCI radar nemali. Ta Ki-45 by potom pouzivala len frontal radar. Nema to IFF, takze jedine na vizual zistik kto je kto. Ostatne jednomotorove kikiny by boli uplne bez radarov.

Na vyhladavanie lodi/ponoriek by som pouzil len frontal radar a odhadoval vzdialenost podla blimpu. To by vyuzili jak Avengery tak japonske bombardery.

Ten radar chyta lode aj lietadla od nulovej vysky. Nepreklzne ani noha. TO je dost mimo misu ale nic ine po ruke nemam aby som nemusel niekoho otravovat. Radar nezobrazuje zem.

Asi tak no.



Chlapi a niekde sme mali HSFX pokope. Na ulozto alebo kde? Pamatate si? Nech to Krakenovi nalinkujeme. Bez neho to neletim. Ani bez veiksa Šklebící se Ak by sa nedalo, uploadneme to cele niekde nech to je co najjednoduchsie.


Magot tento mod to neporiesi? Myslim to rozlisenie: https://www.sas19...472.0.html
Upravil/a Kukuloo dne 10-05-2020 23:30
Letka_13/Kukulo
 
magot
Kukuloo napsal:
Magot tento mod to neporiesi? Myslim to rozlisenie: https://www.sas19...472.0.html

Bohužel ne. Problém je že se hsfx musí startovat tím 228kb Charlieho exáčem. Tam je kámen úrazu pro 4K. Zkoušel jsem to pod W10 i W7 i s rozdílnýma myšima a konfiguracema a prostě to nejede.
Holt budu létat jen specky na čisté verzi když budou ..
 
Kukuloo
@Saburo: dakujem za info Mrknutí


@magot: iny exac by nepomohol? Znizenie rozlisenia? Takto do kelu prideme o nemalo pilotov Smutný
Letka_13/Kukulo
 
magot
Ne bohužel. Na tom originálu exe pro čistýho šturma na kterém fungují i mody ze SAS - ten 156kb na tom HSFX nenastartuje.
Načítá specifické konfigurace a java knihovny nekompatibilní ze zbytkem šturma. Proto se modderům ze SAS nedařilo "hacknout" HSFX a vyextrahovat B-29, B-17 a další chuťovky ..
 
Kukuloo
Magote A co to znizenie rozlisenia. O trosicku Šklebící se


@Kraken:
HSFX 7.0: http://www.missio...mp;id=1787
Patch 7:0 to 7.0.3: http://www.missio...mp;id=2313

Postup:
- nova instalacia iloj na patch 4.12.2 (naky megapatch tu: http://www.missio...mp;id=4469 )
-potom HSFX 7.0 (je tam JSGME, tam zapni HSFX history a skus ci ide)
- deaktivuj HSFX v JSGME
- potom patch 7.0 to 7.0.3 - aktivuj po instalacii HSFX history mod a skus ci ide
Letka_13/Kukulo
 
magot
Kukuloo napsal:
Magote A co to znizenie rozlisenia. O trosicku Šklebící se

To jsem zkoušel. Nepomohlo.
 
Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo



Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

30-04-2024 10:19
Teď se tyká všude. Každý je familierní jak kdybychom všichni spolu pásli husy.

29-04-2024 20:53
Tem Teamspeak jedete trojku nebo pětku? Mně se nechce nikam registrovat.

29-04-2024 20:44
Jsem zapl discord. FUJ! Proč mi tam všechno tyká? To je tak nezdvořilé a neuctivé.

24-04-2024 12:25
-Vzrusuju te? - -Docela jo, jsi krasna zenska a chtel bych byt tvuj princ. - -To je pekne. Ale na to jsem se neptala. Potrebovala bzch yjistit, jak se yapina ceska klavesnice. Pomuyes mi?

22-04-2024 20:31
Njelepší je kombinace FF (s pluginem kačera)+uBlock ;-)

21-04-2024 09:36
No zatím ještě není. Neumí blokovat vyskakovací okna.

19-04-2024 23:01
jo, kačer je dobrej Úsměv

19-04-2024 17:04
No já asi přejdu na duckduckgo, až jej vyladí.

16-04-2024 11:52
To jsou Jaromíre defekty z realtime anti-anti-ads google teroru. Chyba není na tvém přijímači. Už před 3 rokama jsem Chrome definitivně odinstaloval a přešel opět po 20 letech na FF

12-04-2024 16:25
Pořídil jsem si Arctic Liquid Freezer III 360. Poměr cena/výkon asi nepřekonatelný. Uchladilo to 300W po dobu 10 minut.

34,798,404 návštěv