May 02 2024 08:08:06
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 8

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,745
· Nejnovější pilot: Kokes
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2: Battle of Stalingrad (letový bojový simulátor z období bitvy o Stalingrad) » IL-2: BoS diskuse
 Vytisknout diskuzi
IL2 BOX online speciálka - Battle of the Scheldt
Hot_Dog
A tak pánové, hodnotit má snad právo každý, ne? Otázky jsou, zda se k jeho hodnocení přihlédne, zda se s tím stotožní i ostatní, zda je to relevantní atd, atd, ... Ale takle se tady hádat...

BTW: Léta tady jeden z Vás skoro až fanaticky kritizoval jednu hru, kterou v té době ani nevlastnil ani nehrál, ale na každé stránce jednoho jistého vlákna byla jeho kritika k té hře. Ta hra byla Il-2 Sturmovik Battle Of Stalingrad (Moscow, Kuban), a my ostatní sme to taky přežili, protože sme tu hru v té době hráli, tak sme věděli svý...

Jinak eště jedna poznámka/námět do příště na kterou jsem si vzpomněl. Od začátku jsem upozorňoval, že je vypsáno víc letadel, něž kolik je možných slotů ve hře, po urgenci mi bylo sděleno, že to má vyšší smysl... Zpětně ten vyšší smysl vidím v tom, že bylo na výběr více letadel a výběrem jednotlivých pilotů byl do jisté míry určován planeset (případně mě opravte), to ale vedlo k tomu, že se pak jeden den z ničeho nic dal stopstav, se kterým nikdo nepočítal, některá letadla si již piloti nemohli vybírat, přesto, že tam ráno ještě čučela volná a přineslo to IMHO akorát zlou krev... Proto doporučuji na příště dát jasné podmínky předem do kdy, do jakého stavu a za jakých okolností a jakým způsobem se bude moci hlásit do jednotlivých strojů...
Upravil/a Hot_Dog dne 06-05-2020 17:09
 
310_cibule
1stCL_Jiricek napsal:
Nene. Palba byla až moje předposlední speciálka, rozhodně ne první. Pokud mě paměť neklame, vůbec první veřejná speciálka v ILovi byla Nálet na Berlín, kde jsem vedl jednu letku Mitchelů, Kraken druhou, Cibule (tehdy ještě Mořský býk) letku P47 a vůbec se ani trochu nestalo to, že by nás ztratil... A pokud mě opět paměť neklame, naivně věřím, že termín "speciální akce" jsem prvně použil já, když jsem snad s Čutorou psal k nějaké akci pravidla... což muselo být před Berlínem... takže Berlín nebyl první...? Kdy byly ty noční nálety na Londýn? Pomozte někdo. Každopádně - teď mi docházi - "speciální akce" jsou moje, takže všichni držte hubu a poslouchtejte, ja se má dělat specálka! (humor, prosím .))


No, to si vyprošuju ; ) Nikoho jsem neztratil, akorát pak přilétli nějací nezvedenci ve fokáčích a náš doprovod rozprášili. V únikovém dajvu jsem předal velení, tuším, Gryzlovovi, ten pro změnu Natanovi... a tak dál : ) Když jsem se pak našel sám a o pět kilometrů níž, vydal jsem se spokojeně domů, na základnu. Aniž bych za celou specku komukoliv ublížil, tak kousek od letiště, na druhé straně mapy, mne zákeřně zezadu přepadl Fučida ještě s někým od lionů a nic netušícího mne rozstřílel na hadry : ) Jó, to byly časy.

Kdy to tak mohlo být? 2003? 2004?

Wilde Sau a Londýn byly až potom (to jsme letěli ve čtyři ráno skutečného času).

A taky bitva o Kanál. Ta se letěla tři dny, ne?
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."
 
310_cibule
A už se na to vyserte.
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."
 
606_Druindin


Aktivne diskutuje/kritizuje nasu akciu 6 ludi (Druidin, Tempik, Fucida, LesniHu, pbarry, Werner), ...



Cože já tady aktivně disktuju? Já už před pár dňama pochopil, že díky jednomu z organizátorů zde nemá cenu vůbec psát Úsměv
Cokoliv bych napsal, bylo by už předem pochopeno jako útok na kdoví co/koho a ničemu by to nepomohlo.
 
Bierglass
310_cibule napsal:

A už se na to vyserte.


Na vláknu "O čem sním" máme rozpory.Ale tady jednoznačný souhlas.Mrknutí
 
1stCL_pbarry
1stCL_Jiricek napsal:

1stCL_pbarry napsal:
Taky je třeba si uvědomit, že speciálku a její atmosféru nedělají pravidla, ale piloti a především vedoucí obou stran. Neříkám, že je nutné jim ve všem vyhovět nebo se jim podřizovat, ale zdroje pilotů nejsou velké a dobrých vedoucích jsou vyloženě omezené. Není dobré si takové piloty nasrat, protože bez nich nebude specka speckou...

Barry, ikdybychom přijali ten tvůj trošičku cynický pragmatismum "potřebuješ nás, tak naši aroganci musíš zkousnout", stejně nemáš tak úplně pravdu:

1. Dnes platí, že je výrazně větší nouze o tvůrce speciálek, než o velitele speciálek. Takže nenasrat bychom se měli snažit spíše ty tvůrce.

2. Když na speciálce nebudou piloti nebo velitelé, bude to blbá speciálka. Ale bude. Dá se s tím nějak pracovat, lidi přivést, kádry vychovat. Když nebudou tvůrcové speciálek, nebude vůbec nic. Opět tedy bod pro tvůrce.

3. Ad dobří vedoucí... Ano, na obou stranách existují kádry, které a) prokázaly, že mají talent a schopnosti, b ) mají zkušenosti z dřívějších dob, které dnes už prostě nikdo nedorovná. Nikoli proto, že by oni byli tak osvícení, ale prostě proto, že dnes už se zdaleka nelétá tolik, aby ty zkušenosti mohl někdo nový nabrat.

Ale - je opravdu nezbytně nutné, aby už navěky veškerý virtuální život určovaly tyhlety kádry? Jako třeba do jejich smrti? A pak co - zrušíme virtuální létájí? Opravdu má dnešní tvůrce speciálky povinnost laskavě se dovolovat, jak udělat svoji speciálku, roky nelétajících kádrů? Kteří se objeví jen když se vyhlásí speciálka (!), sklidí plody stovek hodin něčí práce, zavelí si a zaujmou postoj "takhle se speciálka nedělá", neřku-li "a nenaser mě, nebo příště nepřijdu?" A opravdu si myslíš, že tyhlety postoje "delají speciálku a atmosféru"?

A aby sis mohl odpovědět, musíš se odprostit od skupinky Lionů, se kterými jsi letěl, kde 10 z 11 pilotů nelétá a přišlo si nostalgicky užít. Jasně, tihle nemají problém, zavzpomínají si, nostalgie, kamarádi atd. Samozřejmě, to všechno je v naprostém pořádku. Na modré i červené sraně bylo jistě podobných pilotů významné množství a je to v pořádku (!). Ale nahlédni to z pohledu živořící komunity těch aktivních. Ti se chtějí pozvednout, ne si zavzpomínat na staré dobré časy nebo udělat posluhu někomu, kdo už do komunity nijak nepřispívá, aby si zavzpomínal a užil. Zejména tvůrci speciálky to jistě nedělají jako akci pro pamětníky, ale naopak jako investici do budoucna. A na budoucí generace taky musí být zaměřená. A tohleto pozvedávání komunity z prachu téměř jistě bude plné chyb a procházení dávno objevených slepých uliček. Ale musí si tím projít. A třeba nové vitruální létání bude plné AI bombardérů a hloupých planesetů. Ale bude autentické a třeba životaschopné.


Barry, já taky pamatuju "belle epoque" virtuálního létání, pamatuju vodění desítek pilotů po nebi, pamatuju co byla taktika s velký T. Vím, že to, co dnes lítáme, je proti tehdejší době třetí liga, možná ani to ne... Ale to je jedno. Virtuální létání je jinde. Dle mého názoru stojí před úkolem znovu se vybudovat. Na dnešních lidech, na dnešních reáliích, na dnešní mentalitě lidí. A já osobně věřím, že už to nikdy nebude takové, jako dříve. Přesto věřím, že není správně být žábou na praměni a už na věky těm aktivním (rozuměj tvůrcům) diktovat, jak mají dělat svoje virtuální létání, a ještě za to očekávat respekt. Nota bene způsobem zde hned několika lidmi předvedeným.


Všechna ta písmnka by se asi dala shnrout do jedné věty: "Vážení kádrové modré i červené strany, trochu úcty a pokory..."


No Jiříčku, díky za psychologický rozbor z mých tří souvětí.. Zamračený

Možná by trochu úcty a pokory mělo přijít i od tvůrců, kteří tu svojí prezentací a odpověďmi dokázali pár lidí naštvat ještě před akcí.

Mně osobně vadila jakási roztříštěnost informací, ve smyslu, že akce je jedním nejprve prezentována jako test, následně druhým jako klasická speciálková bojová akce, následně hardcore speciálková akce se simulací zlomeného kotníku a po akci samotné, že to byl vlastně jen test, kde červení po restartu mapy ani nedodržovali pravidla... Konkrétní informace prakticky nechodily, připomínky nebyly připuštěny a ještě hloupě argumentovány.

Těch akcí se letělo tolik, že základní principy co funguje a nefunguje jsou známé. Přesto jsem tady (po kolikáté už) slyšel, že 'Je to první pokus' a 'z případných chyb se příště poučíme'. Kolik je takových akcí potřeba odletět, aby z nich plynulo poučení a autoři si třeba nechali poradit?

Pokud má autor jasnou vizi a seznámí mě s ní dopředu, tak nemám problém. Pokud to tak není, dovolím si holt zakritizovat.
Není důležité vyhrát, ale přežít.
I když vyhrát je taky fajn.
Obzvlášť, když vyhraju já!
 
barryk.webz.cz
CSW_3IAP_Wolf
Falcone...Aktivne diskutuje/kritizuje nasu akciu 6 ludi (Druidin, Tempik, Fucida, LesniHu, pbarry, Werner), zopar dalsich napisalo svoje hodnotenie, a zvysnych ~60 je ticho (bud sa im to pacilo tak ako to bolo, alebo to respektuju, alebo sa im akcia nepacila natolko, ze im nestoji ani za to to napisat).

Specka měla trvat 3hodiny?skončila po cca po 75 minutách??Kde soudruzi z ČSR udělal chybu?,Zamračený
 
LesniHU
falkon napsal:

LesniHU, co prosim z vety:
falkon napsal:
LesniHU, az budes nieco organizovat, tak sa o tom mozme osobne dopodrobna pobavit...


evokuje Tvoje pochopenie ze sa o ne "nechcem podelit", teda:

LesniHU napsal:
No dobre falkone, tak si svoje zkusenosti nech, at si je kazdy musi ziskat opakovanim stejnych chyb znovu a znovu.

?

Úsměv
Ten krok je mnohem snazsi, nez jak jsi dosel z moji snahy, abych se dozvedel, co presne vadilo Fucimu, k variacim 'kazdy jen sam svuj nazor'. O to se totiz uz nekolik stranek snazim, aby sem mohl napsat *svuj nazor* bez nejakeho ostrakizace. Aby se diky tomu vsichni, co treba budou neco organizovat, mohli vyhnout opakovani chyb, pokud nejake vznikly. No a nebo muzeme travit roky snahou udrzet vse v nejakem kruhu zasvecenych, co si dopisuji pres PMka nebo neco :-)
 
LesniHU
CSW_3IAP_Wolf napsal:

Falcone...Aktivne diskutuje/kritizuje nasu akciu 6 ludi (Druidin, Tempik, Fucida, LesniHu, pbarry, Werner), zopar dalsich napisalo svoje hodnotenie, a zvysnych ~60 je ticho (bud sa im to pacilo tak ako to bolo, alebo to respektuju, alebo sa im akcia nepacila natolko, ze im nestoji ani za to to napisat).

Specka měla trvat 3hodiny?skončila po cca po 75 minutách??Kde soudruzi z ČSR udělal chybu?,Zamračený
Ale my jsme pristavali snad az nekdy pred jedenactou realneho casu...
 
CSW_3IAP_Wolf
Ano ,po restartu.Kdy polovina červených odešla??Smutný
 
magot
Já myslím že by to měl nějak rozumně shrnout Opitz .. nedá se nic dělat Pff
 
RH_Killer
Já osobně jsem rád, že se najde někdo, kdo je schopen pro nás něco takovýho zorganizovat. Vůbec nemám potřebu hledat na akci něco negativního a i když JG11 postihlo snad všechno co mohlo (pád hry, výpadek netu), tak to byla zábava a doufám, že bude mít pokračování. Tímto tedy chci i za JG(RH) poděkovat.
Já bych všechny ty internety a počítače zakázala. Věra Pohlová, 72 let, důchodkyně.
 
falkon
LesniHU napsal:
... nez jak jsi dosel z moji snahy, abych se dozvedel, co presne vadilo Fucimu, k variacim 'kazdy jen sam svuj nazor'.

To je ale omyl, na "kazdy svoj nazor" som nedosiel z Tvojej snahy (nech uz o cokolvek) -- to je obecny a zakladny princip diskusie na urovni a spravna forma podavania spatnej vazby. Keby Ta to nahodou zaujalo, google for "Nonviolent communication (NVC)" a "Communication skills -- giving effective feedback".

Nicmenej si mi neodpovedal a odpovedi si sa vyhnul, takze sudim spravne, ze odpoved sa uz aj tak nedozviem?
 
falkon
Hot_Dog napsal:
Jinak eště jedna poznámka/námět do příště na kterou jsem si vzpomněl. Od začátku jsem upozorňoval, že je vypsáno víc letadel, něž kolik je možných slotů ve hře, ...

Ahoj, ano, tohoto sme si vedomi. Povodne sme si mysleli, ze server na dobrej linke zvladne zahostovat viac ludi, coz sa ukazalo ako nepravdive, pretoze napriek tomu ze sa v nastaveni servera nastavi max. limit na 100, tak server v lobby stale ukazuje max. kapacitu 84 ludi. Zrejme tento limit je zadratovany niekde v hre.


No jo no, Barry, co si nespravis sam... Mrknutí


CSW_3IAP_Wolf napsal:
Specka měla trvat 3hodiny?skončila po cca po 75 minutách??Kde soudruzi z ČSR udělal chybu?,Zamračený

Jj, skoncila.


Diky Mrknutí
 
CSW_Rannisokol
falkon napsal:
Aktivne diskutuje/kritizuje nasu akciu 6 ludi (Druidin, Tempik, Fucida, LesniHu, pbarry, Werner), zopar dalsich napisalo svoje hodnotenie, a zvysnych ~60 je ticho (bud sa im to pacilo tak ako to bolo, alebo to respektuju, alebo sa im akcia nepacila natolko, ze im nestoji ani za to to napisat).
Mně se teda specka vcelku nelíbila. Hodinu a půl jsme kroužili v Mustangách nad Antwerpama a neobjevil se tam ani jeden Němec (vlastně úplně na začátku čtyři co kondenzovali, ale to jsme ještě měli výšku mraků). Ale co jsem pochopil, tak měli modří v plánu ty Antwerpy zničit a prostě to byla smůla, že spadnul server. Za to nikdo nemůže.

Po restartu to už bylo fajn, bohužel nás bylo málo. Souboj nad Antwerpama se mi líbil, fakt to mělo grády. Vzhledem k tomu, že nejsem velitel, tak toho víc neřeknu. Číslo toho stejně nemusí moc vědět, takže mě nedostatek informací netrápil.

Jinak k tomu lítání obecně. Je mi patnáct. K simulátorům jsem se dostal někdy roku 2017 přes War Thunder. Docela mě to chytlo, tak mi na narozky táta koupil joystick a starýho šturma. To jsem objevil tohle fórum. 2 roky jsem lítal sám šturma. Potom přišly vánoční slevy a já koupil BoS a v lednu 2019 jsem se přidal k CSW. Jenom, aby bylo vidět, že i člověk bez zájmu o letectví, historii a cokoliv jiného se sem může dostat. Jenže je pravda, co už tu bylo napsané. Lidi dneska vyhledávaj krátkodobou zábavu a nebaví je, se cokoliv učit. Chtěj všecko hned a teď. Jen nás holt málo, co ještě myslíme a jsme ochotní tomu něco dát. Ale úplně beznadějné to taky není Mrknutí
 
rudidlo
Rannisokole, smekam pred tebou. Jen tak dal. Neni mnoho mladych hracu co by se hrnuli do simulatoru. Ty jsi ta mlada krev co o ni psal Jiricek.

P.S. Zkus zlanarit i sve vrstevniky, at je ceskych pilotu co nejvic.
 
http://silicon-remarks.blogspot.com
1stCL_pbarry
falkon napsal:
No jo no, Barry, co si nespravis sam... Mrknutí



Jinými slovy nejsi ochotný uznat, že tvoje komunikace k pilotům měla rezervy, ok Úsměv
Není důležité vyhrát, ale přežít.
I když vyhrát je taky fajn.
Obzvlášť, když vyhraju já!
 
barryk.webz.cz
1stCL_Jiricek
1stCL_pbarry napsal:
No Jiříčku, díky za psychologický rozbor z mých tří souvětí.. Zamračený

Tak já doufám, že bylo všem jasné, že neútočím na tebe nebo na tvá tři souvětí. Ale že jsi tak trochu pojmenoval možné jádro problému... Čehož jsem se chytil.

Možná by trochu úcty a pokory mělo přijít i od tvůrců, kteří tu svojí prezentací a odpověďmi dokázali pár lidí naštvat ještě před akcí.

Mně osobně vadila jakási roztříštěnost informací, ve smyslu, že akce je jedním nejprve prezentována jako test, následně druhým jako klasická speciálková bojová akce, následně hardcore speciálková akce se simulací zlomeného kotníku a po akci samotné, že to byl vlastně jen test, kde červení po restartu mapy ani nedodržovali pravidla... Konkrétní informace prakticky nechodily, připomínky nebyly připuštěny a ještě hloupě argumentovány.

Barry, s takovýmhle výrokem a formou nejen že nemám problém, ale z velké části i souhlasím. Například to "nasrání lidí před akcí" bylo dle mého prosté nedorozumění. Dle mého stačilo říct: "hele, milá komunito, nebudeme ty pravidla tolik prožívat, protože jde o testovací akci a nestojí to za to." Já to třeba ze souvislostí pochopil, ale někdo to nepochopil. Mohlo to být komunikováno lépe, ano. Pořád se točíme okolo toho, že lidi měli přemrštěná očekávání.

Těch akcí se letělo tolik, že základní principy co funguje a nefunguje jsou známé. Přesto jsem tady (po kolikáté už) slyšel, že 'Je to první pokus' a 'z případných chyb se příště poučíme'. Kolik je takových akcí potřeba odletět, aby z nich plynulo poučení a autoři si třeba nechali poradit?

Víš, Falkon je sice horká hlava a já v Blue vlákně předjímal, že "přijdou nějaké Falkonoviny". Ale opravdu si stojím za přesvědčením, že každou jednotlivou připomínku uvážil. On prostě je ten typ. Že tu připomínku nepřijal(i), z jakýchkoli důvodů, to je jejich svaté právo. A protože to nejsou nováčci, jak bylo řečeno, soudím z toho, že věděli, proč ty připomínky nepřijímají. Buď nechtějí nebo nestíhají.

Příklad za všechny: většině z nás se na speciálkách nelíbí AI letadla. Ani mi ne. Ale např. v CLODu jsou (prý) standardní. S několika lidma jsem o tom mluvil a vyloženě kvitovali, že nebe je plné bombardérů a bavilo je to. Mně to nebaví, je to baví. Vše ok. No a já si tuto akci dovedu vysvětlit tak, že přes odpor zdejší komunity a s vědomím odporu zdéjší komunity se tvůrci prostě rozhodli zkusit, co to udělá. Jakože co kdybychom tento prvek importovali do BOSka? Já to nechci, ty to nechceš, ale oni to prostě chtějí vyzkoušet. Uznávám jejich naprosté právo to na své akci udělat. A uznávám dokonce možnost, že změním názor a zalíbí se mi to. Proč by to nebylo možné, když o kousek vedle žije komunita (CLOĎáků), kteří to kvitují...

Zcela ve stejném duchu jsem vnímal všechny kroky tvůrců, s nimiž jsem nesouhlasil. Prostě jako jejich pokus.


A tvůrců se teď zastávám zejména pro to, že ty způsoby, jimiž jim byly rady "nabízeny", jsou podle mě přes čáru slušného jednání s někým, kdo pro mě něco nezištně udělal. Ikdyby udělal naprostou hrůzu, tak si - dle mého vnímání - zaslouží mnohem slušnější jednání. Reagoval jsem na tvůj příspěvek nikoli proto, že ten tvůj příspěvek byl arogantní. Ale proto, že jsi jako první zavadil o jádro problému.
 
1stCL_Jiricek
LesniHU napsal:
Ten krok je mnohem snazsi, nez jak jsi dosel z moji snahy, abych se dozvedel, co presne vadilo Fucimu, k variacim 'kazdy jen sam svuj nazor'. O to se totiz uz nekolik stranek snazim, aby sem mohl napsat *svuj nazor* bez nejakeho ostrakizace. Aby se diky tomu vsichni, co treba budou neco organizovat, mohli vyhnout opakovani chyb, pokud nejake vznikly. No a nebo muzeme travit roky snahou udrzet vse v nejakem kruhu zasvecenych, co si dopisuji pres PMka nebo neco :-)

Hu,poněkolikáté naznačuješ, že je tu Fučidovi bráněno něco napsat. Dvakrát jsem si prošel diskusi od odletění akce a promiň, nemůžu nic takového najít.

- Fučida normálně komunikuje, bez evidentní snahy napsat něco obsáhlého.
- Pak dá Saldymu jistým způsobem o čemsi najevo, co si o tom myslí. A evidentně to rozebírat nechtěl.
- A pak už nekomunikuje

Fakt ale nemám nejmenší pocit, že by mu kdokoli nějak znemožňoval podat zpětnou vazbu nebo že by mu za to dopředu hrozila ostrakizace. Leda bys za to znemožňování považoval všeobecný požadavek nebýt arogantní a neslušný. Tak pokud dle tebe tento požadavek Fučidu vylučuje z komunikace, tak ho spíše ostrakizuješ ty Šklebící se


Proč Fučida mlčí, to nám neřekl, tak to nepředjímej. On nejlépe ví, co a proč dělá, nechme to na něm. Garatnuju ti, že za jeho zpětnou vazbu mu tady pořád poděkují.
 
313_OTTO
Ty jo, tady je to horší než baby na hnojišti (nebo slepice na tržišti?).

Mám dotaz na tvůrce: Bude repete (upravená verze) den D+2 či tak něco? Docela rád bych viděl ten modrý ďábelský plán Vyděšený
 
Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo



Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

30-04-2024 10:19
Teď se tyká všude. Každý je familierní jak kdybychom všichni spolu pásli husy.

29-04-2024 20:53
Tem Teamspeak jedete trojku nebo pětku? Mně se nechce nikam registrovat.

29-04-2024 20:44
Jsem zapl discord. FUJ! Proč mi tam všechno tyká? To je tak nezdvořilé a neuctivé.

24-04-2024 12:25
-Vzrusuju te? - -Docela jo, jsi krasna zenska a chtel bych byt tvuj princ. - -To je pekne. Ale na to jsem se neptala. Potrebovala bzch yjistit, jak se yapina ceska klavesnice. Pomuyes mi?

22-04-2024 20:31
Njelepší je kombinace FF (s pluginem kačera)+uBlock ;-)

21-04-2024 09:36
No zatím ještě není. Neumí blokovat vyskakovací okna.

19-04-2024 23:01
jo, kačer je dobrej Úsměv

19-04-2024 17:04
No já asi přejdu na duckduckgo, až jej vyladí.

16-04-2024 11:52
To jsou Jaromíre defekty z realtime anti-anti-ads google teroru. Chyba není na tvém přijímači. Už před 3 rokama jsem Chrome definitivně odinstaloval a přešel opět po 20 letech na FF

12-04-2024 16:25
Pořídil jsem si Arctic Liquid Freezer III 360. Poměr cena/výkon asi nepřekonatelný. Uchladilo to 300W po dobu 10 minut.

34,800,490 návštěv