May 05 2024 13:14:06
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 1

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,745
· Nejnovější pilot: Kokes
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2: Battle of Stalingrad (letový bojový simulátor z období bitvy o Stalingrad) » IL-2: BoS diskuse
 Vytisknout diskuzi
Battle of Stalingrad - žvanírna(od v.4.004)
1stCL_Jiricek
Hot_Dog napsal:

Jako takový malý vodítko je, že se to velmi často děje vždycky celejm skupinám, který spolu lítaj... Celý RHčka, celá Jiříčkova skupina Lionů... Pak sou tu jiný skupiny, třeba celá CSW, kde ten problém nemá nikdo...

Takže je docela pravděpodobný, že prostě nevědomky děláte něco, co ste si někdy na TS řekli všichni...

To asi ne. My se spolu moc nebavíme, dyť víš, jsou to modří kreténi Šklebící se

Ale jako hypotéza to zní nadějně. Ale když nás ještě lítaly větší počty, tak většině to taky šlapalo bez problémů. Já mám naopak hypotézu, že je to spojeno s celkově slabšími počítači. Děje se to lidem, kterým furt něco nějak nestíhá. Jen pokaždé jinak.

Takže čekám na ten Jiříčkův track (nezapomeň poslat nejen .trck ale i tu složku s misí) a nahraju z toho u sebe video, předpokládám, že třeba minuta bude stačit..

Ano, pošlu. Včera jsem večr nebyl u PC, snad dnes.
 
1stCL_Fucida
1stCL_Jiricek napsal:
No a dovedl bys mi říct, co teda změnit?
.
.
.
Mám za to, že to odpovídá defaultu. Ale možná se pletu.


Mrknu doma a dám vědět Úsměv
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."
 
Rumcajs
BTW Jiříčku, Windows 10 mají v sobě zabudovanou funkci čisté přeinstalace, která zachová i licenci. Už to není tak, že bys vodněkud musel vopisovat nějaký magický číslo. Tvoje licence je spárovaná s tvým HW někde u M$ ... jo, sbíraj o tobě data. No a tak by to mělo být celé bez problémů. A tedy i kdyby ne, tak Win 10 Pro se na e-bay koupí za bratru 50 CZK, to bys potenciálně mohl obětovat, abys měl klid.
Jinak u M$ bys měl mít svůj účet, kde dokonce vidíš svoje licence. Stačí se mrknout na https://account.m.... No jestli tedy máš M$ účet. Normálně tě k tomu Win 10 instalace nabádá.
Jinak už to, žes Windows odněkud někam přenášel je rizikové chování. Jako jo, hodně lidí to pak funguje a třeba nemají žádný problém. Ale taky může být, že ta instalace byla nějak nakopnutá už před přenosem a žes tedy zavlekl staré problémy na novější počítač.

Jo a takový postřeh, kdybych byl IT-fobní, tak bych právě tu funkci přeinstalace měl naučenou. Je to velmi jednoduché a občas ti to umožní se vyhnout všelijakým těm pokusům, kterýma si teď procházíš. Já jsem ten příspěvek psal právě proto, že ač nejsem IT fobní, tak mám fobii z neustálých nastavování nesmyslů a pak zas odnastavování a hledání, co jsem kde kdy nastavil ... Default je moje IT-fobní volba.
 
1stCL_Jiricek
Rumcajs napsal:

BTW Jiříčku, Windows 10 mají v sobě zabudovanou funkci čisté přeinstalace, která zachová i licenci. Už to není tak, že bys vodněkud musel vopisovat nějaký magický číslo. Tvoje licence je spárovaná s tvým HW někde u M$ ... jo, sbíraj o tobě data. No a tak by to mělo být celé bez problémů.

Tak to můj pohled na reinstalaci diametrálně posouvá Úsměv
A to se nikde během té reinstalace nic nezeptá na ten klíč? Jen tak, protože jakože bezpečnost? To je skoro neuvěřitelné! Já dnes byl u sportovního doktora a datum narození jsem tam musel vypisovat třikrát...

Bavíme se o "čisté instalaci", tzn. přijdu o programy. Data na disku přežijou nebo je to automaticky spojené s formátováním? Sorry za dementní dotazy - PC si z dílů skládám sám, programy i WIN jakš tak nainstaluju, ale reinstalaci win jsem naposledy dělal na 486-ce...


A tedy i kdyby ne, tak Win 10 Pro se na e-bay koupí za bratru 50 CZK, to bys potenciálně mohl obětovat, abys měl klid.

To jsou takové ty "přeprodávané licence"? Jakože legální, ale zřejmě Micrposoftem nezamýšlené k prodeji za 50Kč, co? Slyšel jsem, nabízeli mi, asi mi to takhle "polo-černé" není po vůli.


Jinak u M$ bys měl mít svůj účet, kde dokonce vidíš svoje licence. Stačí se mrknout na https://account.m.... No jestli tedy máš M$ účet. Normálně tě k tomu Win 10 instalace nabádá.

Účet nemám, zkusil jsem. Jestli k mým WIN existuje, bude na toho původního majitele.
 
RH_Killer
[quote]Hot_Dog napsal:

Takže je docela pravděpodobný, že prostě nevědomky děláte něco, co ste si někdy na TS řekli všichni, všichni to udělali a pak se to teď projevilo.

Švagi nebude rád. Dělá to co já a už teď to komentuje.Úsměv

Další věc je, že sem Vám poslal screenschoty mé moc pěkné grafiky a oba ste zatím nedokázali s jistotou tvrdit, jestli to mám lepší nebo ne?

Nejde to asi posoudit z jednho obrázku.

Koukám na 32". Bude to dost rozdíl. Já nevím jestli to nazvat zubatostí. Prostě je všechno dál na krajině polámaný, zubatý, odskákaný při i malým pohybu.
Já bych všechny ty internety a počítače zakázala. Věra Pohlová, 72 let, důchodkyně.
 
Rumcajs
No tak je to tak, že napíšeš do googlu "windows 10 přeinstalace" nebo prostě tak něco. No a hned na tebe vyskočí návod.

Kdyby cokoli, tak je to takto: Zmáčkeš "Start". Ten čudlik většinou dole vlevo.
Pak Nastavení > Aktualizace a zabezpečení > Obnovení. V tom obnovení se tě to bude ptát, jak to chceš. Zda zachovat soubory či ne. No je tam pár takových možností. A po chvilce klikání se to spustí a jdeš na kafe. Pokud nemáš SSD ale HDD, nejdeš na kafe, ale radši skočíš do hospody na jedno dvě.

Ten M$ účet je prima mít. Vlastně jsem nikdy nezkoušel přeinstalaci bez M$ účtu. Tohle může být slabina, nemám vyzkoušeno, jestli se ti to pak obnoví včetně licence. Hmm. No možná tu je někdo, kdo má víc tutěch zkušeností.

Stran windows 10 za 50 CZK. Ty máš doklad o nákupu. M$ ti to aktivovali a dokonce pogratulovali k úspěšné aktivaci. Takže z tvé strany je vše v pořádku. Přeprodej licencí k SW je v EU legální, to je tvoje právo. M$ nemůžou limitovat nabyvatele licence v tomto právu. Zas na netu lze dohledat právní aspekty toho celého. To je poněkud mimo mojí kvalifikaci, tedy se nebudu pokoušet o výklad, který stejnak neznám. Mě stačí, že já jsem nic neprovedl a mám licenci k takto nabytému SW.
 
Zifi
Není úplně od věci mít vytvořenou bitovou kopii na jiném disku.
 
saldy
Přehledný seznam kampaní do boxu, a šílenců co se do toho pustili https://www.dropb....xlsx?dl=0
 
http://www.sturmovik1946.estranky.cz/
Baron
Mrknutí
Upravil/a Baron dne 11-06-2020 15:41
Hals - und Beinbruch!
 
311_Mart
Hot_Dog napsal:

Jako takový malý vodítko je, že se to velmi často děje vždycky celejm skupinám, který spolu lítaj... Celý RHčka, celá Jiříčkova skupina Lionů... Pak sou tu jiný skupiny, třeba celá CSW, kde ten problém nemá nikdo...


Já ti do toho hodím vidle, Hot Dogu, sorry jako Šklebící se Mně to zubatilo, blikalo a shimmeringovalo od Kuvajtu napadení. Za cenu poklesu fps jsem to dostal do koukatelného stavu v NVIDIA Inspectoru pomocí sparse grid supersampling. Když to GTX 760 přestala zvládat, tak jsem snížil sparse grid supersampling a zapnul Blur filter krajiny. Nebylo to úplně echt, ale dokázalo to potlačit můj dávivý reflex Šklebící se GTX 1060 to na full HD zase zvládá lépe.
i.ibb.co/KzWCvpr/Mart.png
 
1stCL_Jiricek
311_Mart napsal:
Já ti do toho hodím vidle, Hot Dogu, sorry jako :D Mně to zubatilo, blikalo a shimmeringovalo od Kuvajtu napadení... Nebylo to úplně echt, ale dokázalo to potlačit můj dávivý reflex :D GTX 1060 to na full HD zase zvládá lépe.

Díky náčelníku, že jsi se mě zastal :)

Mám stejnou kartu, GTX 1060, 6GHz. Dovedl bys srovnat "zubatost" a "mlhu" u sebe a u mě? Fotky zde:
https://vwings.ne...wstart=660

No a jestli to máš taky tak hnusné, tak Lioni nabírají... :D
 
Baron
Páni, prešiel som aj anglické a ruské forum aby som vyriešil vás problém + zopár rozhovorov na túto tému s ďalšími testermi. V podstate sa s týmto problémom nikto nestretol, resp. je to u minima hráčov. Vyzerá to tak, že nejde o chybu hry - myslím tým grafického enginu. Skôr to vyzerá na "chybu" v tom-ktorom počítači alebo na zastaranost ci uz software alebo hardware. Je mi ľúto, že vám nemôžem napísať nič viac povzbudivé. Snáď len to, že som tento vás problém posunul aj vývojárom. Keď prídem domov budúci týždeň, skúsim nasimulovať rovnaké nastavenia aké používate a uvidím co sa s tým dá aktualne robit.
Hals - und Beinbruch!
 
RH_Killer
Díky Barone. Zastaralost ale ne. Nemám to asi zas tak špatný.Mrknutí
Já bych všechny ty internety a počítače zakázala. Věra Pohlová, 72 let, důchodkyně.
 
311_Mart
Jiříčku, jakmile se dostanu k lítacímu PC, snad někdy v průběhu příštího týdne, tak udělám pár screenshotů při různých nastaveních. Nejnovější patch jsem ještě nezkoušel, ale jak říkám - u mě se zubatost vyskytovala a řešil jsem ji (nakonec vcelku úspěšně) od začátku.

Sestavu mám vcelku obstarožní: i5 3570K @ 4,2GHz, 16 GB RAM, GTX 1060 6 GB, systém i BoX na SSD. Jo a přiznám se, že jedu na původní instalaci Win 7 z roku 2012. Možná je to známka punku, ale spíš jsem línej. XP vydržely max rok, Visty jsem taky dával čisté několikrát, ale sedmičky fungují a tak se v tom nešťourám.
i.ibb.co/KzWCvpr/Mart.png
 
Baron
Nový DD: https://forum.il2...ent-957402
Hals - und Beinbruch!
 
Zifi
Třeba mají některou konkrétní verzi GK ovladačů, která je problémová.
Upravil/a Zifi dne 12-06-2020 06:22
 
Art
Barone nesouhlasím. Já mám stroj si myslím, že ještě na úrovni Úsměv))) Grafika GTX 2080 Ti, Procik: intel I 8700 K, Ram 16 GB a jede to na ssd. Jinak nastavení je vše na max. AA je MSAA a mraky jsou taky na nejvyšší a stejně to dělá viz fotky .. A v ovladačích grafiky jsem nic nenastavoval.

i.ibb.co/B6JR6LW/kosticky-1.png
i.ibb.co/DtL25tH/kosti-ky.png
 
RH_Killer
i.ibb.co/8D71BWp/Bez-n-zvu.jpg
Já bych všechny ty internety a počítače zakázala. Věra Pohlová, 72 let, důchodkyně.
 
RH_Killer
A to po novym patchi sedim ve FW jak vosa na bonbonu kurva. Co to zas je? Nalepenej na palubce.
Já bych všechny ty internety a počítače zakázala. Věra Pohlová, 72 let, důchodkyně.
 
Lanc
Rozhasilo mi to zoom tiez, ale staci ist do nastaveni kamery a vyhulit snap zo 40 na 100% a je to opat skokove. Teda ked myslis to
2/JG26_Krak
 
http://squadron.achileus.cz/
Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo



Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

03-05-2024 11:15
Vykání je následek nepochopení formy vlády pozdních římských císařů. Koncem Římského císařství spoluvládli čtyři vládci. Proto byli oslovován jako celek. Tykání je správné.

30-04-2024 10:19
Teď se tyká všude. Každý je familierní jak kdybychom všichni spolu pásli husy.

29-04-2024 20:53
Tem Teamspeak jedete trojku nebo pětku? Mně se nechce nikam registrovat.

29-04-2024 20:44
Jsem zapl discord. FUJ! Proč mi tam všechno tyká? To je tak nezdvořilé a neuctivé.

24-04-2024 12:25
-Vzrusuju te? - -Docela jo, jsi krasna zenska a chtel bych byt tvuj princ. - -To je pekne. Ale na to jsem se neptala. Potrebovala bzch yjistit, jak se yapina ceska klavesnice. Pomuyes mi?

22-04-2024 20:31
Njelepší je kombinace FF (s pluginem kačera)+uBlock ;-)

21-04-2024 09:36
No zatím ještě není. Neumí blokovat vyskakovací okna.

19-04-2024 23:01
jo, kačer je dobrej Úsměv

19-04-2024 17:04
No já asi přejdu na duckduckgo, až jej vyladí.

16-04-2024 11:52
To jsou Jaromíre defekty z realtime anti-anti-ads google teroru. Chyba není na tvém přijímači. Už před 3 rokama jsem Chrome definitivně odinstaloval a přešel opět po 20 letech na FF

34,819,704 návštěv