Tot v noci som sa po viacerych tyzdnoch preletel v starom iloj a nevedel som sa nabazit trieskania o virtualnu lietadlovu lod. V BOX vlakne Matylda, Cibul aj magot pisali ze by si dali nieco palubne (teda tak som si to cielene interpretoval )
S casom to nemam moc ruzove, ale jednu sobotu na dve, tri hodky by som si rad dal nieco. Cibul spominal Megazblnk revival. No neletel som, ale video som viackrat skukol. Nemam cas ani chut riesit niekolko noci ci vecerov ako na lod dostat 40 strojov, ani nepredpokladam taku ucast. Z nasich speciek sme Megazblnk scenar prisposobili tak, ze sme po pristani rolovali na provu lode, tam sa vosli tak traja, styria vedla seba, za nimi dalsia lajna, za nimi dalsia atd. Vzdy samozrejme hrozilo ze pristavajuci minie lana a napere to do odstavenych pilotov. Vzdy to malo stavu
Scenar ma napada vzlet z lode po stvoriciach, dame si cvicne strelby, bombardovanie nakej koristnej lode, alebo tercov niekolko km od lode, naladime hayrake a priletime k lodi. Mozme sa pokusit lietat okruhy podla instruktazneho videa USN alebo Royal Navy (pristatie zo zatacky). Vedomie ze nemame zachrannu barieru na palube a pohlad na zaparkovane stroje na prove lode z pristatia robia fajny hazard ale aj uzasnu atmosferu. Zaparkovani piloti samozrejme kukaju na svojich kolegov zo strelcov alebo z externeho pohladu.
Mody v starom iloj mam v merku, viem co sa deje a co kde zohnat. Na vyber je grizzlion strojov a variacii, napr.:
Korea:
Seafire 47, F4U-4/5, Skyraider, F9F Panther
Lietadlovky eskortne aj trieda Essex v korejskej konfiguracii
Do uvahy prichadza aj nocny Megazblnk. Na ten mame F4U-5N vybaveny s hayrake a aj osvetlenu palubu Essexu s pasikmi, nie uplne historicky ale efektne. Stroj bez hayrake by bol nevhodny, lod by v tme velmi tazko nasiel (vyzkusane).
Mame aj osvetlenu Hiryu.
U japoncov okrem obligatnych verzii A6M ci klasickych B5N ci D3A su na stiahnutie aj D4Y, B7A a neskorsie kamuflaze pre lietadlovky.
USN okrem Koreje ponuka Helldivery, ci predvojnove F3F-2, aj strmhlave Vindikatory. Plus stroje v HSFX.
RN ponukne Barracudu, Fireflya mk1, Skuu plus HSFX
to len z hlavy co ma napada cez pauzu v robote.
Ak by bol zaujem, skusme to. S Cibulem, Matyldom, magotom a urcite aj saldym a batohom a erichosom a so mnou je nas na skoro dve letky. Ak by nas bolo okolo 20, vhodny bude USS Lexington, je dlhy a Wildcaty maju nadherne spravene kokpity v jednom mode, aj externe modely. Mam odskusane, casu mi to nezaberie vela dat dokopy. Par minut.
Ak teda bude zaujem, kontaktnem erichosa, ci je server k dispozicii a jeden vecer si zablbnime.
Upravil/a Kukuloo dne 03-02-2020 11:42
Ahoj. No server je ready. Ja som skoro ready akurát že práve nemám obývačku a je vystahovana do detskej takže PC a všetky lietajúce hejblatka su odložené v krabiciach ktovie kde, PC stolík som vyhodil a bude nový. Je to ale na dobrej ceste, obývačka už je zrekonštruovana, postupne príde sedačka nábytok aj PC stolík. Reálne ale moju účasť vidím v nejakom provizoriu tak o 2 týždne. Server vám ale viem pripraviť kedykoľvek.
Origo placku 1946 mám, ale všecky ty hsfxfičury okolo, to byl i posledně porod... Stahoval jsem na několikrát neúspěšně, nakonec jsem musel za magotem s fleškou.
Mít lidi povahu německého boxera, na Zemi by byl ráj.
Já jsem na tom stejně jako Matylda. Už na to asi nemám ani místo na svých několika discích. Zkusím ještě vydržet do BoX, nebo aspoň DCS.
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat. [samurajský pohled na zajetí]
[img]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/e/e5/US_Navy_aircraft_carrier_landing_in_WWII_diagram.jpg[/img] is not a valid Image.
Niekde bolo aj video. Ale neviem najst pocas obednej pauzy
Edit: mam to, maam to. Od 18tej minuty. Nie amici ale briti, ale nech. Briti s Corsairami s triedou Illustrious su o cosi vaccia vyzva ako us navy s triedou Essex. Sice som nejedol ale videjo som nasiel YouTube Video
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.