Ahoj, řeším nákup monitoru. Musí to být 24 palců (na větší není místo), rovný, cenový strop 8tis (ani o korunu víc). GPU je 1660Ti. Určeno pro běžnou práci plus internet plus hry (fps, strategie, simulátory). Jde mi o optimální poměr cena/výkon. Asi 144Mhz, odezva do 2ms. VA nebo IPS? Prohnutý monitor mi subjektivně vadí.
Díky za tipy. To vypadá dobře. Pro mě vypadají monitory stejně, nemám šanci je vidět na živo (asi) kvůli obrazu, tak si hodím korunou a uvidím. S Freesync si Nvidia bude rozumět?
Je to dost sázka na nejistotu, ale mohlo by. Chce to vyzkoušet. Každopádně monitory s GSync jsou mimo cenu, kterou jsi uvedl. Sám mám dobrou zkušenost s tím, že si na Alze na 14 dní věc půjčím a pak jim to v případě, kdy nejsem spokojený, vrátím. Alza s tím nedělá caviky, jen to samozřejmě nesmíš poškodit. A to jsem si tam takhle půjčil už minimálně 10 - 15 věcí
Pokud by ti úplně nevadilo, že stojí 690,- nad tvůj rozpočet, je rozbalený (záruka 2 roky, lze vrátit do 14 dnů), s TN panelem, ale 1440p rozlišení, 144Hz (nativní s HDMI 2 / DP), 155Hz (přetaktování s DP) a s podporou FreeSync, pak: 27" Dell Gaming S2719DGF (alza.cz).
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.