Přiznám se, že tohle jsou dvě z mých nejoblíbenějších her. Byť velmi specifické. Ale brázdění virtuálních silnic a dálnic Evropy a Ameriky má svoje kouzlo a brumlající Kenworth nebo Actros jsou super mašiny. Vlastně jediné co mi na těhle hrách trochu vadí je že jediná změna počasí je déšť. Ale není tam ani mlha ani sníh nebo náledí. Engine taky neumožňuje vizuální poškození tahače/návěsu, když auto hodně poškodíte, tak maximálně zhasne motor a na displeji se objeví "Ihned navštivte servis". Ovšem naložit v Praze (Nebo Le Havru) náklad a jet s ním až do Petrohradu nebo Istanbulu je - i když to zní divně - zábava A samozřejmě se tam dají přepravovat i části letadel a vrtulníků, plus na cestě (V EU) lze potkat havarovaný kamion kterému se vysypala z návěsu "Mirážka"a ve Švédsku, kousek od továrny SAAB jsou u silnice pylony a plastiky se stíhačkami.
Mě baví všechno, co je simulátor . Tedy krom simulátoru kozla . Navíc ETS je jako všechna auta příležitost, kde se člověk naplno vyřádí s VR brýlemi .
...jo je jen tak mimochodem (dle dat Steamu) nejúspěšnější českou hrou všech dob . Což je trochu úchylný, uvědomíme-li si, že z ČR pochází třeba Mafia, Flashpoint/ARMA, nebo Kingdom Come .
Tak ono to je nenáročné na HW, člověk si tam trošku může natrénovat návyky (blinkry atd.) a má to své kouzlo, jak se mění krajina, značení i značky nebo policejní auta a často to je ve slevě... Ostatně podobně si prý vede i Farming Simulator a ten je možná ještě trošku podivnější a dokonce na něj vznikly i speciální periferie
Mně by se líbilo, kdyby udělali DLC Military Truck a přidali tam třeba Fauna, a hlavně americké potvory HET a C-HET a člověk vozil tanky (třeba i v konvoji) prostě něco ve stylu special transports...
Tak ono to je nenáročné na HW, člověk si tam trošku může natrénovat návyky (blinkry atd.) a má to své kouzlo, jak se mění krajina, značení i značky nebo policejní auta a často to je ve slevě... Ostatně podobně si prý vede i Farming Simulator a ten je možná ještě trošku podivnější a dokonce na něj vznikly i speciální periferie
Mně by se líbilo, kdyby udělali DLC Military Truck a přidali tam třeba Fauna, a hlavně americké potvory HET a C-HET a člověk vozil tanky (třeba i v konvoji) prostě něco ve stylu special transports...
No ale čas na určitou vzdálenost není moc real.Zkoušel jste někdo real jet 90 km/h z Prahy do Mnichova?Já jo a je to fakt fuška.A jet z Prahy do Holandska už byla opravdu dřina.Obzvláště v solu.To by jste asi fakt ve hře nechtěli.
Farming má sice v názvu simulátor, ale se simulací to nemá společnýho vůbec nic. To už byl víc hard core původní Test Drive od Accolade z roku 1987 (nebo kolik). Mezi zemědělskými v tomhle směru ční Cattle & Crops (ale ten je zatím v betaverzi).
Jinak k těm periferiím: I pro ETS se dělají speciální periferie, tedy asi jen jedna - řadicí páka s přepínači půlek a malé a velké řady.
On do toho je nějakej winter mod, ale na chování auta to nemá vliv. Což když vidíš na silnici sníh a kamion je stejně přibitej k asfaltu je divný. A vite co se mi líbilo nejvíc, když jsem to ještě hodně jezdil? Noční uzavírky. V Česku nebo na Slovensku opřené lopaty a ani noha. Zato v Německu nasvíceno a kluci se sbíječkama do toho bušili o 106
A vite co se mi líbilo nejvíc, když jsem to ještě hodně jezdil? Noční uzavírky. V Česku nebo na Slovensku opřené lopaty a ani noha. Zato v Německu nasvíceno a kluci se sbíječkama do toho bušili o 106
Tak ono to je nenáročné na HW, člověk si tam trošku může natrénovat návyky (blinkry atd.) a má to své kouzlo, jak se mění krajina, značení i značky nebo policejní auta :) a často to je ve slevě... Ostatně podobně si prý vede i Farming Simulator a ten je možná ještě trošku podivnější a dokonce na něj vznikly i speciální periferie :)
No ale čas na určitou vzdálenost není moc real.Zkoušel jste někdo real jet 90 km/h z Prahy do Mnichova?Já jo a je to fakt fuška.A jet z Prahy do Holandska už byla opravdu dřina.Obzvláště v solu.To by jste asi fakt ve hře nechtěli.
já usínal i při cestě v ET2, natož když bych to jel real :))
(Ale kupodivu Rostok v osobáku real byl OK, dokonce i při cestě zpět na otočku)
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat. [samurajský pohled na zajetí]
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.