Ričrde, zřejmě nemáš nastavený OpenXR Runtime jako aktivní. V softwaru Meta Horizon Link vlevo dole klikneš na Nastavení, pak vpravo nahoře vybereš záložku "Obecné" a pak úplně dole OpenXR Runtime.
vše ok jenom jak jsem fyfoukaval PC tak jsem nezapoji do GK jisty kabel a synator na to po hodine koumani prisel ...chtel me neco jadrnyho zdelit ale spolkl to tak jsem jsem to rekl za nej...ze jsem debil
Jéje, díky. Já ty svátky moc nedržím : ) Ale fakt je, že tenhle den si pamatuju, protože naši se brali a sestra má narozeniny. Takový jako významný rodinný den : )
Objevil jsem Noc na Karlštejně z roku 1965, má to dost do sebe ... známé písničky s neznámým textem, taky by se vám mohlo líbit ... hezké léto přejí Vencourovi :-)
Já to už u sebe našel, mam to jako "youtube-kanal_uziv atele_doktorkop.fl v", velikost 26,4MB ...nepamatuju, že by se mi nějaké video líbilo tolik jako tohle .. něčim jako "blbli
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.