Véeráci, jak vlastně v ilovi řešíte za letu mapu a orientaci?
Já mám mapu téměř přes celý výhled a transparentnost 30 procent.
Víc by se mi líbilo mít ji někde dole, jakože na kolenou.
Jak to máte vy?
Upravil/a 310_cibule dne 22-04-2026 12:30
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."
Díky, to znám. Protože s partnerkou už léta nežiju, mám instrukce ohledně pilotáže nalepeny v kabině místo její fotografie : ))
Mně jde o tu mapu, co je přímo v ilovi a můžeš si ji otevřít tlačítkem "O".
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."
Inštrukce, neinštrukce, tam si přeci můžeš dát jakýkoliv obrázek v jakékoliv velikosti, takže i mapu.
Jinak to tam přes "O" není, na takové blbosti nemá přece Loft čas. Ten musí vydělávat prachy, protože jak bude ztrátovej, tak ho pošle báťuška na frontu
Ale myslím, že jsem to kdysi zahlídnul v jakémsi seznamu přání co by tam mohlo být za fíčury, jako jedna z mnoha .. a nejsem si jist zda to už není obsahem IL-2 Korea.
Prostě je čas najít si novou ženskou Upravil/a magot dne 22-04-2026 13:18
Především u všech nových objednávek nechají tu nepohodlnou teplákovou gumu přes hlavu a dostaneš staré těžké ovladače s tím kruhem, tedy za horší kvalitu zaplatíš stejnou cenu.
AIčko by to být nemuselo, ale za mých mladších časů jsme to dělali my, co jsme někam videa dávali.
Možná by stálo za to tento hezký sprostonárosní obyčej obnovit...
"Ivane, Ivane. Ty palice medvědí. Nic jsi nepochopil!" Dědeček Hříbeček
VR 360 stupňový chodník! Pro simulátory sice k ničemu, ale všeobecně pro VR naprosto chybějící hw v této části vesmíru! Čert vem všechny ty vibrační zbytečnosti, this is it! YouTube Video
Dnes, přes 114 lety se narodil Adolf Joseph Ferdinand Galland. Generálporučík Luftwaffe, nositel Rytířského kříže Železného kříže, s dubovou ratolestí, meči a brilianty. 104 setřelů
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.