Ahoj letci
měl bych další dotaz přešel jsem z M2000 na f18 a když locknu cíl přes Hud nedaří se mi jeho identifikace přes radar mi to po nějakém čase naskočí ale v přes Hud se vše tváři jako friendly i když není. V M2000 stačilo podržet tlačítko pro iff a i v HUD se ukázala identifikace cíle. Je v F18 na to taky nějaká finta trošku se stím peru.
Všem moc díky za rady
Sensor switch depress. Je potřeba si ale to tlačítko na něco namapovat, standartně je totiž nepřiřazené. V letadle je poté nutné zapnout na UFC IFF. Pak bude fungovat interrogator. HUD v současném stavu zná pouze dva symboly pro identifikaci HOSTILE(čtverec) a UNKNOWN( kosočtverec). Po provedení dotazu vidím, že je to vlastní na radaru nebo SA page.
Ahoj je po posledním update nějaký způsob jak na HUD rozlišit Hostile od Friendly?
Už jsem na to přišel před update se to přiřazovalo automaticky po locknutí na radaru teď je zapotřebí stisknout sensor select.
Upravil/a Smoker52 dne 10-11-2020 17:27
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.