O AC se říká, že to je simulátor, ale že to není racing simulator, ale driving simulator. Hlavní rozdíl oproti DR je myslím v tom, že pokud špatně najedeš do zatáčky, tak máš horší čas, ale nepošleš auto do pařezu nebo skály. Takže na sebe seš nakonec nasranej, že to jezdíš pomalu; v DR jsem nasranej, že dojedu do konce tak v jednom případě ze čtyř
Než jsem měl tu Targu Florio s tři čtvrtě hodinovýma kolama, tak jsem pořád dokolečka jezdil Nordschleife s GT86 (což je relativně dost pomalý auto) s časy kolem 8:00 - 8:15 na kolo, ale pořádná legrace začíná, když si najdeš krátký okruh, kde jezdíš pořád dokolečka třeba dvojminutový kolečka a fakt vidíš, kterou zatáčku jsi neprojel dobře, kterou naopak dobře, a seš schopen na jedno ježdění odjet třeba deset patnáct kol. Je to trochu jako motokáry.
Jak je to reálné, nedokážu posoudit, protože nejsem závodní jezdec, ale já si z AC odnesl hlavně to, že už nemůžu v Dirt Rally jezdit Španělsko, protože mi prostě DR asfalt připadá jako sníh, kterej míň klouže. Balancování na hraně gripu je v AC imho mnohonásobně lepší.
Na závodění mi to nepřijde moc dobrý kvůli AI, která sice podle obtížnosti jezdí různě rychle, ale pořád v ideálních stopách a mimo prvních dvou kol se pak už AI mezi sebou skoro vůbec nepředjíždí.
A je na to dost modů, takže pokud si chceš vzít Benz Patent Motorwagen na Masarykův okruh nebo Porsche 911 na Lost Heaven Circuit z Mafie, můžeš
V roce 2022 přejde šampionát WRC do hybridní éry. Pro svět rallye to znamená revoluci, která má výrazný vliv na výkonnost, použité strategie a donutí jezdce i týmy se přizpůsobit.
Pokud jde o hratelnost, do hry se dostaly nové mechaniky, které představují požadavky hybridních motorů. Abyste zvítězili ve speciálních etapách, musíte pečlivě řídit baterii na základě uzpůsobení mapování motoru.
Prioritou číslo jedna je spokojenost komunity. S ostatními hráči teď můžete sdílet přizpůsobené barvy a samolepky. Nejlepší výtvory budou odměněny a představeny ostatním.
Pro fanoušky soutěžení je tu nový režim s názvem Ligy, který hráčům umožňuje vyzvat soupeře s podobnou úrovní online. Když necháte soupeře v prachu, postoupíte v žebříčku do kategorie Legendy.
WRC Generations obsahuje více obsahu než všechna ostatní dosavadní rallye.
• 750 km unikátních rychlostních zkoušek ve 22 zemích.
• 49 týmů ze sezóny 2022 (Rally1 / Rally2 / Junior WRC).
• 37 legendárních vozů a další bonusy
• 165 měřených rychlostních zkoušek
Aby bylo zprostředkování atmosféry šampionátu ještě realističtější, můžete se těšit na kompletně přepracované prostředí Rally Sweden se 6 zcela novými etapami v regionu Umea.
Nové funkce:
• Nová hybridní vozidla
• Nová, ještě realističtější fyzika vozidel
• Režim LIGY, ve kterém můžete poměřit síly s ostatními hráči
• Nové prostředí Rally Sweden se 6 zbrusu novými speciálními etapami
• Sdílení barev a samolepek s komunitou
• Vytváření a správa týmů ve hře
Pomalu se nachyluje vydání Dirt Rally 3.0, taky možná pod názvem WRC 23.
Dle posledních informací, bude nové Rally uvolněno 28 července!
Zdroj: https://wccftech....t-rally-3/
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.